29454
N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
#181 mindig csak a kibuvok :D -
#180 mondom én hogy nem akarsz tanulni! -
#179 Mjad adunk kaját az érettségiztetőőknek....nesze rizsa egyé oszt aggyá 4-est :) -
#178 ugy hangzik mint egy kinai föétkezés :D -
#177 .doc-ban ? -
[Walaki]D`Lair #176 Nekem mind megvaaan! :PPPP -
#175 msot copyztam egy csomó tételt :D -
[Walaki]D`Lair #174 Jövőre...:D -
Grenzjager #173 és most már 2 szintű az érettségi??? vagy majd jövőre? -
szando #172 LOÁL, rendes tanár az ilyen. amilyen szín kettesre állok magyarból most (az 1. félévi ötösömhöz képest...), lehet hogy nekem is ezt fogja mondani :DD -
[Walaki]D`Lair #171 Nekünk meg megmondta a tanár, hogy CSAK verselemzést választhatunk, mert abból van esélyünk...:DDD -
szando #170 na, ugyanez van velem, de én csak vészhelyzetben fogok verselemzést választani, mert arról tudok a legkevesebbet írni! egyszerűen nem bííírok rizsázni!!! nemtom mééér, leítom a fontos dolgokat oszt kész -
szando #169 hát azt élvezi is :))) csak azt nem ha az a hasonló.. :)) -
Grenzjager #168 nah jah, van olyan.......
de ezt te úgy írtad mintha élvezted volna -
[Walaki]D`Lair #167 csöpögős és hosszúúúúúúúúúúúú -
Grenzjager #166 "hát olyan volt az egész mint 2 orgazmus egy nyári délutánon..."
-
Grenzjager #165 utána te is azt mondod hogy nagyobb a füstje mint a lángja, az egyetemi vizsgákhoz képest az érettségi szinte semmi....csak szokod...
ez még valami új, mert van tétje!!! innentől kezdve szinte mindennek lesz már -
[Walaki]D`Lair #164 Mind1, az elemzéssel nincs probléma...csak a bevezetéssel és a befejezéssel...egyszerűen nem tudom végigcsöpögni az egészet...komolyan ma felolvasott egy tavalyit a magyartanár, hát olyan volt az egész mint 2 orgazmus egy nyári délutánon... -
#163 azt birom h mindenki aszongya h nem kell parázni..én nem is parázok mer ez is csak egy vizsga de ettől függ kb az életem mer h felveszneke oda ahova szeretném... -
Grenzjager #162 a szöveggyűjtemények közül amiket 1995 előtt adtak ki, jóval több minden /több vers&novella/ van mint az azóta kiadottakban. mondjuk nem nagy segítség de legalább jobban tudsz válogatni ha szabadon választott vers lesz a tételed, hátha találsz olyat ami közelebb áll hozzád. És ugye szöveggyűjteményt be kell használni, az meg nincs megszabva hogy melyik kiadást.... -
[Walaki]D`Lair #161 Na igen....csak az nem oly könnyű, ugyanis zsigerből rühellem az ÖSSZES verselemzést...ergo nem tudok vesről szépeket írni...azaz tudok, csak az nem töltené ki a minimum 4 oldalt...:DDD -
Grenzjager #160 vers elemzés???? ne feledd! CSAK RIZSA és RIZSA ÉS RIZSA ÉS RIZSA ÉS RIZSA és RIZSA ÉS RIZSA ÉS RIZSA............. -
[Walaki]D`Lair #159 Én is csak a verselemzéstől parázok...picit csak... -
Grenzjager #158 nem kő a para nem nagy cucc -
#157 Hogy paráztok :) 3 éve én is így paráztam (bazze 3 éve... húú de szalad az idő) Szal 3,5 körül döcögtem középsuliban, aztán simán 4.0 lett az érettségim, úgy hogy az utsó pár napon tanultam -
#156 nekem nincs....nem szívesen látnak ott :) A gaz emberek :)
Részletek a hol laktok topicban. -
szando #155 de jó nektek hogy van zipferetek, azt naon szeretem.. merre van az? -
#154 Hát de jó is lenne, ha az érettségi átlagom négyes lenne! Angolból már megvan az ötösöm, de irodalomtól fosok nagyon! Nagyon kemény/szigorú tanárunk van, nah mind1! Majd meglátjuk! -
#153 #147
még basszál le :)
Az élet rövid..nem pazarlom tanulásra :)
Amit kell azt úgyis belémveri a szükség...az érettségi az nem ilyen...azon átmegyünk valahogy...
Jaéshogyazért beszóljak: náluink infón az osztályzás is binárisan megy (ez számtekból szó szerint így megy). Tehát 1 vagy 0. Vagyis vagy bevágnak egy karót vagy nem kapsz semmit.
A többi tantárgynál már gyakori a 3-as számrendszer, neadjisten a 4-es is...az 5-ös számrendszert már fcsak néhányan ismerik, a hatos pedig hatóságilag tiltva van. -
#152 Érettségin is a tavaJt így írtad? :) -
#151 nem fosunk, cska ezt is megprobáljuk közösségi élménnyé tenni -
Cattie #150 Nem kell parázni, nem olyan gáz...(könnyen beszélek, nekem már meg van)
-
#149 Fostok az erettsegi miatt?
BRUHAHAHAHAHAH
-
#148 tavaj is csak egynappal elotte tudtam meg :D
amugy meg az irodalom tenyleg nem gaz :) minden szart beleirsz ami tokre nem illik oda. en kb a felet vegigrohogtem az irasbelinek es megis 4es lett... -
#147 és egyébként meg mosogatok, de akkor te tanulsz vazzee! -
#146 héééééééééé na. a kettes azt jelenti h. szarsz rá.
te meg Prezi ne pletykálj.
és egyébként is, csak akkor tudsz vmit, ha ötös, de még akkor se biztosan. :P
ugyhogy ahogy Lenin apánk mondta: TANULNI, TANULNI, TANULNI! mert egyébként olyan paraszt maradsz mint az összes többi ember.
-
[Walaki]D`Lair #145 I promise -
#144 Mi ez a Zipfer??? -
#143 maj szólj má ha igen plz -
[Walaki]D`Lair #142 Még nem....:DDDD