29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Borcsa
    mindig csak a kibuvok :D
  • Borcsa
    mondom én hogy nem akarsz tanulni!
  • Match
    Mjad adunk kaját az érettségiztetőőknek....nesze rizsa egyé oszt aggyá 4-est :)
  • Borcsa
    ugy hangzik mint egy kinai föétkezés :D
  • PResident Evil
    .doc-ban ?
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem mind megvaaan! :PPPP
  • PResident Evil
    msot copyztam egy csomó tételt :D
  • [Walaki]D`Lair
    Jövőre...:D
  • Grenzjager
    és most már 2 szintű az érettségi??? vagy majd jövőre?
  • szando
    LOÁL, rendes tanár az ilyen. amilyen szín kettesre állok magyarból most (az 1. félévi ötösömhöz képest...), lehet hogy nekem is ezt fogja mondani :DD
  • [Walaki]D`Lair
    Nekünk meg megmondta a tanár, hogy CSAK verselemzést választhatunk, mert abból van esélyünk...:DDD
  • szando
    na, ugyanez van velem, de én csak vészhelyzetben fogok verselemzést választani, mert arról tudok a legkevesebbet írni! egyszerűen nem bííírok rizsázni!!! nemtom mééér, leítom a fontos dolgokat oszt kész
  • szando
    hát azt élvezi is :))) csak azt nem ha az a hasonló.. :))
  • Grenzjager
    nah jah, van olyan.......
    de ezt te úgy írtad mintha élvezted volna
  • [Walaki]D`Lair
    csöpögős és hosszúúúúúúúúúúúú
  • Grenzjager
    "hát olyan volt az egész mint 2 orgazmus egy nyári délutánon..."
  • Grenzjager
    utána te is azt mondod hogy nagyobb a füstje mint a lángja, az egyetemi vizsgákhoz képest az érettségi szinte semmi....csak szokod...
    ez még valami új, mert van tétje!!! innentől kezdve szinte mindennek lesz már
  • [Walaki]D`Lair
    Mind1, az elemzéssel nincs probléma...csak a bevezetéssel és a befejezéssel...egyszerűen nem tudom végigcsöpögni az egészet...komolyan ma felolvasott egy tavalyit a magyartanár, hát olyan volt az egész mint 2 orgazmus egy nyári délutánon...
  • glillu
    azt birom h mindenki aszongya h nem kell parázni..én nem is parázok mer ez is csak egy vizsga de ettől függ kb az életem mer h felveszneke oda ahova szeretném...
  • Grenzjager
    a szöveggyűjtemények közül amiket 1995 előtt adtak ki, jóval több minden /több vers&novella/ van mint az azóta kiadottakban. mondjuk nem nagy segítség de legalább jobban tudsz válogatni ha szabadon választott vers lesz a tételed, hátha találsz olyat ami közelebb áll hozzád. És ugye szöveggyűjteményt be kell használni, az meg nincs megszabva hogy melyik kiadást....
  • [Walaki]D`Lair
    Na igen....csak az nem oly könnyű, ugyanis zsigerből rühellem az ÖSSZES verselemzést...ergo nem tudok vesről szépeket írni...azaz tudok, csak az nem töltené ki a minimum 4 oldalt...:DDD
  • Grenzjager
    vers elemzés???? ne feledd! CSAK RIZSA és RIZSA ÉS RIZSA ÉS RIZSA ÉS RIZSA és RIZSA ÉS RIZSA ÉS RIZSA.............
  • [Walaki]D`Lair
    Én is csak a verselemzéstől parázok...picit csak...
  • Grenzjager
    nem kő a para nem nagy cucc
  • Faki
    Hogy paráztok :) 3 éve én is így paráztam (bazze 3 éve... húú de szalad az idő) Szal 3,5 körül döcögtem középsuliban, aztán simán 4.0 lett az érettségim, úgy hogy az utsó pár napon tanultam
  • Match
    nekem nincs....nem szívesen látnak ott :) A gaz emberek :)
    Részletek a hol laktok topicban.
  • szando
    de jó nektek hogy van zipferetek, azt naon szeretem.. merre van az?
  • KeKKSZike
    Hát de jó is lenne, ha az érettségi átlagom négyes lenne! Angolból már megvan az ötösöm, de irodalomtól fosok nagyon! Nagyon kemény/szigorú tanárunk van, nah mind1! Majd meglátjuk!
  • Match
    még basszál le :)
    Az élet rövid..nem pazarlom tanulásra :)
    Amit kell azt úgyis belémveri a szükség...az érettségi az nem ilyen...azon átmegyünk valahogy...

Jaéshogyazért beszóljak: náluink infón az osztályzás is binárisan megy (ez számtekból szó szerint így megy). Tehát 1 vagy 0. Vagyis vagy bevágnak egy karót vagy nem kapsz semmit.
    A többi tantárgynál már gyakori a 3-as számrendszer, neadjisten a 4-es is...az 5-ös számrendszert már fcsak néhányan ismerik, a hatos pedig hatóságilag tiltva van.
  • Faki
    Érettségin is a tavaJt így írtad? :)
  • Borcsa
    nem fosunk, cska ezt is megprobáljuk közösségi élménnyé tenni
  • Cattie
    Nem kell parázni, nem olyan gáz...(könnyen beszélek, nekem már meg van)
  • viccesimike
    Fostok az erettsegi miatt?
    BRUHAHAHAHAHAH
  • O0D:
    tavaj is csak egynappal elotte tudtam meg :D

amugy meg az irodalom tenyleg nem gaz :) minden szart beleirsz ami tokre nem illik oda. en kb a felet vegigrohogtem az irasbelinek es megis 4es lett...
  • Borcsa
    és egyébként meg mosogatok, de akkor te tanulsz vazzee!
  • Borcsa
    héééééééééé na. a kettes azt jelenti h. szarsz rá.
    te meg Prezi ne pletykálj.

és egyébként is, csak akkor tudsz vmit, ha ötös, de még akkor se biztosan. :P

ugyhogy ahogy Lenin apánk mondta: TANULNI, TANULNI, TANULNI! mert egyébként olyan paraszt maradsz mint az összes többi ember.
  • [Walaki]D`Lair
    I promise
  • I.C.ram
    Mi ez a Zipfer???
  • glillu
    maj szólj má ha igen plz
  • [Walaki]D`Lair
    Még nem....:DDDD