29454
N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
#875 DE igen GG GL HF! mindenkinek :D és hasonló 2 betűs rövidítések :) -
#874 lol nincs is körzőm :D majd reggel veszek. -
#873 nah good luck mindenkinek matekból... vonalzót, szögmérőt, körzőt nem el felejteni :P -
#872 na mind1 akkor majd megláss én vesz kártya és feltölt telefon. Aztán majd ... csörög... :) -
#871 4 óra? ohmaygod. CSaknem. -
#870 gondolom ugyan annyi.... -
#869 mettől meddig tart? a matek? -
#868 én benne vagyok :) -
#867 rákérdeznek a szóbeli tételekre... -
#866 Szóbelin meg kidumálom magam :D -
#865 nekem mind1 csak legyen benne a képlet a fgv táblázatban amiből meg tudom oldani gondolkodás nélkül.
Elbutított a sok sz.gép ez tény.
Meg lehet bejáccik hogy 4 év alatt 1x nemláttam matekkönyvet. :_/
na de mind1 ennek most iszom + a levét. -
#864 mivan akkor ha holnap nem jön össze a matek??
tudom hogy szóbeli de ott mi lesz?:)) -
#863 maxtor...már kérdeztem...te nem blátis vagy? -
#862 Tavalyit pont ma csináltam meg! Nagyon könnyű volt, kordináta geometria NEM is volt benne! Sajnos idén biztosan NEM lesz olyan könnyű, mint tavaly! :) -
#861 Én furcsáltamm, hogy irodalomból a kettes a tét sokaknak! Szerintem irodalomból kettest nagyon könnyen meg lehet csípni! Szerintem már tényleg nagyon hülyének kell lenned, hogy kettest adjanak irodalomból! Kidumálhatod magad, stb... De matek az sztem is sokkal gázosabb, mert ott nincs mellé beszélés, stb...
Én nagyon remélem, hogy irodalomból a négyest elérem, de mint már sokszor említettem, sajnos nem látok rá sok esélyt! ;( -
#860 Tud vkimatek érettségi feladot sorokat?A számukat,úgy emlékszem a sulineten fent volt de asulinet most túl terhelt -
#859 én be vagyok oltva matek ellen.
Tavalyit is épphogy 2esre összehoztam :P -
[Walaki]D`Lair #858 szintén... -
#857 jaj nehogymá...tavalyit azt kb egy óra alatt meg lehetett irni csilllagos ötösre, úgy hogy közben még pihentél is mer gondolkodni nem kellett... -
#856 oh:) Azok a szep idok...:) Erettsegi...:) milyen szep emlekek, rohadtul paraztam miatta, de nemsoka mindegyikotok rajon, a felsooktatas ugyanez a negyzeten:) Szal csak no para... foleg a matektol nem kell, az volt a mi idonkben a legkonnyebb ( 2002)...:) -
#855 PeCsa -
#854 a színpadon :) -
#853 hol? -
#852 Csak legyünk túl ezen a rohadt heten, oszt szombaton Kispál konci! -
#851 matekból ha olyan mint a tavaji akkor minimum a 3-as vagy a négyes a kérdés...
ha odafigyelek akkor 4-5 :) -
Takezó #850 matekból is 4-es, vcagy 5-ös a kérdés :DDDD -
#849 jah magyarból nem az a kérdés átmész e hanem az hogy hanyassal.
MAtekból az a kérdés meg lesz e a kettes :D -
Takezó #848 :) nekem 4-es átlag teccene... ez kb 4-5 lesz, angolból megvan az 5, szal no para :D -
#847 én még 1 elemzést el is basztam..mivel nem tudtam egy szót se, végülis nem is rossz...
lehet hoyg 3-as ismeglesz...
na mindengy, 1-es biztos nem lesz tehát innentől fogva nem érdekel :) -
Takezó #846 Az a baj Petőfivel, hogy olyan 80%-unk azt írta... nem baj, az enyém jobb, mint a sok másé :))) -
#845 majd, még lemennek a fizikák szerdán, meg az angolok pénteken...
tehát pénteken buli :) -
#844 ÖÖÖ holnap matek után centrumná tali? :D -
#843 desokat pofáztok:))
214 új üzenet :DDD
petőfit írtam...
7 oldal...
kettes meglesz :) -
#842 -
#841 nem az volt a gond, hanem a napon beütött a pia :D
itthon árnyékban már tökjól voltam 10-20 perc után :D
alattomos dolog a napsütés :D -
#840 az sok :D go msn ! -