Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Petõfi hahaha
Mikszáth bármi dettó
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bárcsak megint ott lehetnék... 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Kosztolányi - Boldog, szomorú dal elemzése
Mikszáth Kálmán egy szabadon választott prózai mûvének elemzõ bemutatása
hijjjj
Nálunk a tanárok végigvigyorogták az egészet. Ha valaki valamit nem tudott, próbáltak neki segíteni. pl. töriszóbelin egyetlen egy csaj volt, aki tényleg nem tudott semmit, de belõle is sikerült a kettest kihúzni.
és sztem pedig könnyû az egész,persze ez egyénfüggõ. én pl közös matek írásbeli érettségi-felvételit írtam,így a matekom ötös lett (és fel is vettek) a törim viszont kettes,nem túl bõ tudással...és másra sem tanultam túl sokat,de azok jobbak lettek. most szívesen "visszamennék" középsuli elejére,bejött az egész.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
KALAP SZART, GECIEK!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"Le kellett volna feküdni, olyan 9 körül, másnap frissen és üdén, berobbanni, megírni 5-ösre 😉"
"így van..." @ 23:43
Loálll 😛P
mikor én 3 éve érettségiztem,szóbelin egy osztálytársam magyarból kihúzott egy tételt és egy szót sem tudott kinyögni,még "harapófogóval" sem sikerült kibányászni belõle semmit. aztán helyre küldték,mondván húzhat egy új tételt és akkor 3asról indul a jegy. na azt sem tudta és teljesen kiborulva kirohant a terembõl. nagy tanácskozás a vizsgáztatók között,végül utánamentek,rábeszélték,hogy menjen vissza. így is lett,persze semmit sem tudott ekkor sem,csak néhány szót nyögött,meg helyette elmondták a témát és 2essel átengedték!!!
na ennyire komoly az érettségi,pedig nívós suliba jártam...
a mai nap már nem volt szabad tanulni, csak bele-belenézegetni. Le kellett volna feküdni, olyan 9 körül, másnap frissen és üdén, berobbanni, megírni 5-ösre 😉, majd 1-2 korsó sör, és nyomás haza átnézni a matekot 😊
Az irodalom a legnehezebb a legtöbb embernek, pedig az is könnyû 😊
Nem kell fosni, max. 2-essel de átrúgnak (hacsak nem vagy tényleg naon tapló a témához (mint én az irodalomhoz)) 😊
shit happens
mindenkinek sok szerencsét!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
épp ezért kérdeztem...
hogy valaki nem tud e egy biztosabbat.
és aztmondják 98% pontosságú.
na de lehet hogy kamu az egész.
prezi azt mondta hoyg a kossuthba.
Mivel akkor lesz nyilvános.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.