Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
szerintem nagyon gagyesz tételek, de legalább könnyüek
Petõfi hahaha
Mikszáth bármi dettó

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Tuvok
nekem is 2 óra alatt megvolt

Punker
én kb 11 körül végeztem magyaron

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
szomorú lenne, ha 12-fél1 elõtt bárki itt lenne...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Loál János
Kiváló tételek, egyik jobb, mint a másik.

Bárcsak megint ott lehetnék... 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Punker
kiváncsi vagyok ki tartja az elsõ élmény beszámolót 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ja

Galy
ma kezdõdtek az érettségik? 😊)

Punker
jaja

Tuvok
*g

Tuvok
Petõfibõl pótéreccséhiztem .

Dzsini
én simán rámentem volna a harmadikra - mixáth rulz 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bandee1987
Nézzétek meg az www.okev.hu vagy az www.om.hu -t! Server too busy 😊)))) Nekem ezt irja ki.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tuvok
Hmm, fincsi tételek, de szvsz egyáltalán nem nehéz . Én az egyest választanám, arról sokat lehet rizsázni . 😊

artschi
gyorsabb vótá... 😞

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dzsini
A költészet feladatának értelmezése Petõfi mûveiben
Kosztolányi - Boldog, szomorú dal elemzése
Mikszáth Kálmán egy szabadon választott prózai mûvének elemzõ bemutatása

hijjjj

nah én is lépek... negyedre bemegyek suliba... SOK SIKERT MIDNENKINEK!!!!!!!!
nah, néhány óra múlva már - remélhetõleg - mindannyian mosolyogni fogunk, hogy mti kellett ennyit parázni 😊
és ne is az apostol...
hát neeee

neeee Todlit neeeeeeeeeeeeeeeeeee
FtranX
amúgy

SOK SZERENCSÉT MINDENKINEK! 😉

FtranX
Szerintem az, hogy könnyû-e vagy sem, sokban múlik a tanárokon. Ha jó a légkör és valamennyire készültél, akkor nem lehet gond. De ha szigorú tekintetek merednek az emberre, akkor kínzásnak érzi az egészet.

Nálunk a tanárok végigvigyorogták az egészet. Ha valaki valamit nem tudott, próbáltak neki segíteni. pl. töriszóbelin egyetlen egy csaj volt, aki tényleg nem tudott semmit, de belõle is sikerült a kettest kihúzni.

FtranX
anno én is bombát vettem!! 😄DD

fm
a sztori pedig így történt..pont bent voltam felkészülni.

és sztem pedig könnyû az egész,persze ez egyénfüggõ. én pl közös matek írásbeli érettségi-felvételit írtam,így a matekom ötös lett (és fel is vettek) a törim viszont kettes,nem túl bõ tudással...és másra sem tanultam túl sokat,de azok jobbak lettek. most szívesen "visszamennék" középsuli elejére,bejött az egész.

Hát, nálunk meg nem így volt. Szigorúan osztályoztak. 1 gyereknél volt olyan, hogy 3. tételt huzattak vele, de az meg is bukott. Szóval ezekben a történetekben valami sántít, mindenki az mondja, hogy könnyû, meg minden, de egyáltalán nem volt olyan laza a dolog. Mondjuk a szerencsén múlik, nekem pl. az volt, így végülis simán átmentem. De ha nem lett volna mákom...Arra gondolni sem merek...

Guest
Sok szerencsét mindenkinek. 😊
GregSB
Jó, gondoltam hogy te másra helyeselsz, de túl magas labda volt 😄

PResident Evil
reggel veszek egy karton Bombát 😄

[Walaki]D`Lair
"ne görcsöljetek már. utólag röhögni fogtok az egészen."

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
VISZONT GECIEK !!!

PResident Evil
és akkor én mit mondjak ? 😄

[Walaki]D`Lair
SOK SIKERT MINDENKINEK AKI MA ÉRETTSÉGIZIK!!!

KALAP SZART, GECIEK!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

cSuwwi
toldi már régen volt, szerintem holnap lesz.

(így legyen ötösöm a lottón is) 😊

shit happens

PResident Evil
jah... fater mondta hogy Kossuthban lesz...

GregSB
LOL 😄DD

"Le kellett volna feküdni, olyan 9 körül, másnap frissen és üdén, berobbanni, megírni 5-ösre 😉"

"így van..." @ 23:43

Loálll 😛P

fm
csak,hogy ne aggódjatok feleslegesen:

mikor én 3 éve érettségiztem,szóbelin egy osztálytársam magyarból kihúzott egy tételt és egy szót sem tudott kinyögni,még "harapófogóval" sem sikerült kibányászni belõle semmit. aztán helyre küldték,mondván húzhat egy új tételt és akkor 3asról indul a jegy. na azt sem tudta és teljesen kiborulva kirohant a terembõl. nagy tanácskozás a vizsgáztatók között,végül utánamentek,rábeszélték,hogy menjen vissza. így is lett,persze semmit sem tudott ekkor sem,csak néhány szót nyögött,meg helyette elmondták a témát és 2essel átengedték!!!

na ennyire komoly az érettségi,pedig nívós suliba jártam...

[Walaki]D`Lair
Így van...

cSuwwi
ne görcsöljetek már. utólag röhögni fogtok az egészen.

a mai nap már nem volt szabad tanulni, csak bele-belenézegetni. Le kellett volna feküdni, olyan 9 körül, másnap frissen és üdén, berobbanni, megírni 5-ösre 😉, majd 1-2 korsó sör, és nyomás haza átnézni a matekot 😊

Az irodalom a legnehezebb a legtöbb embernek, pedig az is könnyû 😊

Nem kell fosni, max. 2-essel de átrúgnak (hacsak nem vagy tényleg naon tapló a témához (mint én az irodalomhoz)) 😊

shit happens

Match
én még átolvasok aztán megyek pihenni...még egy kicsit reggel is belenézek!
mindenkinek sok szerencsét!

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

én sztem inkább pihenek, de sok sikert mindenkinek holnap! legyen madách, 20. sz regény, babits jónás imája/könyve... könyiiiiiiiiii 😄 na ciao, jóccakát
Match
tudom...
épp ezért kérdeztem...
hogy valaki nem tud e egy biztosabbat.

a mûsoraik közt semmi ilyesmi nincs 😞
Match
tippeket mondanak állítólag éjfélkor,r csak olyan hûdeokos emberek (tudod, statiszták).
és aztmondják 98% pontosságú.
na de lehet hogy kamu az egész.
prezi azt mondta hoyg a kossuthba.

The Garrett
Rádióban akkor mondják be mikor te megkapod.
Mivel akkor lesz nyilvános.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

mellesleg tom,hogy amit mondtam 5 😊))))
jjah, valaki mondhatna biztosat, de addig is:
bûvös 9 😊
Match
Ez a rádiós dolog tényleg lesz? valaki informáljon!!!

én 2 forrásból kaptam 7-7 biztos tippet és 4 meg is egyezett, szal... Madách, Babits Jónás imákja+könyve, Balassi, Toldi + -estéje
oneal1
toldi tényleg ne legyen😄D

!Forza Ferrari!