Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Ez komoly?
Sajnálom szegény "kicsiket".

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

HPt
jaja, sõt olyan memoriterek lesznek (amit fejbõl kell lazán vágni), ami nem is vers, hanem mondjuk egy próza elsõ 10 sora

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Bandew
De most õszíntén skacok: Nagyon szar lesz?
Iszonyat para vagyok, még a matekra se tudok koncentrálni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

szoltan
Azt hallottátok hogy már magyarra szöveggyûjteményt sem lehet majd bevinni a 2szintûre?

Hala Madrid!

The Garrett
én 7 et😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Petfõfihez anekünk aztmondták aki leírja a XIX költõit, a természet vadvirágát az apostolt meg valami máskat 😄
akkor 5 ösnél rosszabb nemllehet 😊

Bandew
Basszus szerdán nekem fizika!!!!!!!

HPt
melyiket akarod lerakni?

Bandew
Meg aztán tök gáz, hogy mindenki 6 oldalt írt, én meg 3 és felet.

Bandew
Hát ezt jól elbasztam!
Petõfit választottam. Miután a tételeket kihírdették, bejött a magyar tanárunk, és pár szóban segített nekünk. Elmondta melyik versekett válasszuk. Elsõnek a Sors, nyiss nekem tért..., majd A természet vadrvirága-t, aztána a Dalaim-at, végül a XIX. század költõi-t.
Nos a gáz az volt, hogy félreértettem a XIX. század költõit XIX. századi költészetre. Szal azt hittem, hogy csak 3 vers kell, és hogy a XIX. századi költészetet majd a Dalaimhoz kell megemlítenem. Még furcsáltam is, hogy mekkora baromság ez, hisz mindegyik XIX. századi, de hát a tanárnõ szava az szent ugyebár. Szal egy vers kimaradt, ráadásul a legfontosabb. Végülis azért ezzel a 3 verssel is le tudtam vezetni az egész gondolat sort, és válaszolni tudtam a tétel kérdésére, de attól függetlenül nagyon parázok. 1-es nem hiszem hogy lesz, de a 2-esnek nem örülök, mert akkor már tétje van a szóbelinek. Nagyon reménykedek a 3-asban, de a XIX. század költõi nélkül...pfff...

mukika
😞(( akkor is lerakom.

I.C.ram
Jaja. ÚGy tudom, hogy az elsõ 2005-ös érettségizõknek nem kell csak, utána szart sem ér a nyelvvizsga érettséginél.
HPt
valszeg igen

de attól még megéri lerakni, mert munkahelyen számonkérik

mukika
Salz ha én nyáron lerakom, a középfokut angolból, akkor is kell majd 2 év mulva érettségiznem belõle??

HPt
bakker, nem én találtam ki 😊 mindegy, majd meglátjuk, csak számomra az a kurva zavaró, hogy jövõre már ez a fajta érettségi megy, és az OM még mindig nem tud tiszta képet adni (még a tanároknak sem), hogy mégis mi, hogy lesz... :/

I.C.ram
Ez hülyeség.
HPt
hát nem tudom 😊 kérdezd meg az Oktatási Minisztériumot, szerintem õk sem tudják 😊

szoltan
mindig a késõbb érettségizõk szívnak😞
Anyámnak még nem kellett matekból sem vizsgáznia

Hala Madrid!

Punker
lesz benne pl magnó halgatás meg minden ami most van nyelvvizsgán?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HPt
mert az angol érettségi alapból - elvileg - nehezebb lesz, mint a mostani legnehezebb nyelvvizsga amit le tudsz tenni magyarországon...

Punker
de mire hivatkozva? nyelvvizsga szerintem sokkal jobban tükrözi a tudást mint a nyelvi tudást...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

KeKKSZike
Szemetek! 😛

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

HPt
én is

HPt
mit mért? nem fogja és kész

szoltan
sajnos én már szívok 2szintû érettségivel

Hala Madrid!

The Garrett
AMugy ez várható volt. Madáchot már 6 éve halogatják, mindenki azthitte most beteszik. és ezt ODAFENN õk is jól tudták. Ami egyértelmû azt sose teszik bele.

The Garrett
na én ezér ittam... illetve mer a matektól para van ezerrel 😄

Punker
miért?

KeKKSZike
Hát "megszoptam"! Abszolút nem ezeket tanultam, egyszerûen nem is mertem arra gondolni, hogy MIKSZÁTH! Ha valaki ezt mondja nekem pár nappal ezelõtt, akkor kiröhögöm! Én végülis õt választottam, Lapaj, a híres dudást írtam! Nekem három és fél oldal lett, de nagyon pici betûkkel írtam! Egyszerûen a végén már nem tudtam mit írni, nagyon rizsába, hülyeségbe se akartam átmenni! A kisérettségin is "csak" ennyit írtam, az négyes lett! Sajnálomm, hogy megint megszívtam! Mert ha kapok egy jobb témát (Madách stb...) akkor most nem kéne azon izgulni, hogy lesz-e egy hármas! Mert akkor biztos lettem volna benne, de így?! Talán lesz egy négyeske, ha szerencsém van!
A holnapi naptól már elõre félek, mert sztem ott is nagy szívás lesz, mint az irodalmon! Most xar, mert sokáig kell várnom mire megtudom, hogy hanyas lett az a rohadt irodalom! Attól tartok, hogy nem lesz négyes, hanem hármas! Nah, majd talán a szóbelin fel lehet húzni négyesre! Sajnos nincs jó kedvem, hangulatom, mert nem érzem jónak ezt a dolgozatomat! ;( Remélem, hogy a többieknek jobban sikerûlt!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

HPt
de nem csak erre, hanem az egészre, ha tényleg olyan kemény lesz mint ahogyan mondják akkor tuti megbukok 😊

HPt

The Garrett
hehehe rábasztatok 😄

I.C.ram
Nem.
HPt
az újfajta, emelt szintû érettséginél (majd 2 év múlva) ugye már nem fogja helyettesíteni az angol nyelvvizsga az érettségit?

glillu
nah émmeg petõfit irtam. bejött magyartanárunk és monta h a XIX. sz költpit irjuk. és kérdeztük h és még mit irjunk bele?? aszonta nem kell más...mind1 azé még irtam a természet vadvirágát meg a dalaimat meg rizsáztam neki ezerrel, lett 7 oldal. remélem jó lesz. matekból meg át kéne nézni még pár dolgot mer nem fejeztük be a tanárral az ismétlést😞 amúgy az nem para, már csak a tételeket kellene megtanulni😄
jah nekem is ez az uccsó irásbelim:] mármint a matek. utána meg megyek vásárolni😄 éljen a ballagás😄

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

nekem is csak 2 <--- nyelvvizsga 😄
The Garrett
meeeee van ilyen nyelvvvvizsgám.

The Garrett
hehehee az a mák hogy nekem csak 2 lesz 😄DDDDDDDDD

Punker
na ja én mind 3 írásbeli után csak taxi-val tudtam haza menni 😊

Mike
én igen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

The Garrett
aztán vissza vian meg borsodi söröddzsõ 😄

jah, az laza... én is sztem viszek popcornt 😄
The Garrett
LOL HE ÁNIS AZTHITTEM A BUSZEMEGÁLLÓIG 😄DDDDDD

oneal1
ma engme nem engedtek...
holnap iyg fogom nyomni😄D
http://hungpl.hsw.hu/meeting/11web.jpg

!Forza Ferrari!

hmmm, van egy matek-magyar szakos tanár a suliban, de sajna nem tanított 😞 majd elkérem a számát érettségi után 😄
oneal1
hagynak titeket kajálni közben?

!Forza Ferrari!

The Hedgehog
Ehm próbálkoztam a banketten de nem akart 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

ÁjjLe BoBBi

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

hööö Edda rulz 😄DDDD
oneal1
nah de már kéne tanulni egy picit😊

!Forza Ferrari!