Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnálom szegény "kicsiket".
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Iszonyat para vagyok, még a matekra se tudok koncentrálni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hala Madrid!
akkor 5 ösnél rosszabb nemllehet 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Petõfit választottam. Miután a tételeket kihírdették, bejött a magyar tanárunk, és pár szóban segített nekünk. Elmondta melyik versekett válasszuk. Elsõnek a Sors, nyiss nekem tért..., majd A természet vadrvirága-t, aztána a Dalaim-at, végül a XIX. század költõi-t.
Nos a gáz az volt, hogy félreértettem a XIX. század költõit XIX. századi költészetre. Szal azt hittem, hogy csak 3 vers kell, és hogy a XIX. századi költészetet majd a Dalaimhoz kell megemlítenem. Még furcsáltam is, hogy mekkora baromság ez, hisz mindegyik XIX. századi, de hát a tanárnõ szava az szent ugyebár. Szal egy vers kimaradt, ráadásul a legfontosabb. Végülis azért ezzel a 3 verssel is le tudtam vezetni az egész gondolat sort, és válaszolni tudtam a tétel kérdésére, de attól függetlenül nagyon parázok. 1-es nem hiszem hogy lesz, de a 2-esnek nem örülök, mert akkor már tétje van a szóbelinek. Nagyon reménykedek a 3-asban, de a XIX. század költõi nélkül...pfff...

de attól még megéri lerakni, mert munkahelyen számonkérik
Anyámnak még nem kellett matekból sem vizsgáznia
Hala Madrid!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A holnapi naptól már elõre félek, mert sztem ott is nagy szívás lesz, mint az irodalmon! Most xar, mert sokáig kell várnom mire megtudom, hogy hanyas lett az a rohadt irodalom! Attól tartok, hogy nem lesz négyes, hanem hármas! Nah, majd talán a szóbelin fel lehet húzni négyesre! Sajnos nincs jó kedvem, hangulatom, mert nem érzem jónak ezt a dolgozatomat! ;( Remélem, hogy a többieknek jobban sikerûlt!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
jah nekem is ez az uccsó irásbelim:] mármint a matek. utána meg megyek vásárolni😄 éljen a ballagás😄
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
holnap iyg fogom nyomni😄D
http://hungpl.hsw.hu/meeting/11web.jpg
!Forza Ferrari!