Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ha megkérdezhetem, mé? 😊 amúyg az a furcsa, hogy inkább humán beállítottságú vok... jelentkezni akartam filozófiára is, csak aszonták, semmire se megyek vele ...
HPt
ok

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

GDF
HPt
ha túl kiváncsi vagyok lõjj le nyugodtan 😊

tudom, bakker az elsõt elkúrtam pl 😄DDDDD
HPt
melyikre? 😊

jah...
Dzsini
hát ennél lazább... már bocsáss meg 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

HPt
egyetemre akarsz menni? vagy mik a célok?

azé az nem 😉 csak aszittem lazább lsz...
The Hedgehog
Én azt hittem anno az érettségivel megúsztam a matekot, aztán jött egyetemen a szigorlat... ÁÁÁÁ!!!!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

HPt
ez most már a világ vége? 😊

hogy én mekkora fasz vagyok... kb 4-es lesz... de hogy bukhattam el 😞((((((((((((
Én is, beírtam log2 256 helyett, log2 3-at...
Kettõ biztos jó lett, az 1179-es (x=16), és a 3525-ös (a8=6).
A többibe csak belekezdtem, talán a részpontokból összejön a hármas...

Bandew
x=0

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

LSL
azt a rohadt logaritmusos feladatot elszúrtam, elszámoltam

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Bandew
hun?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Geeryy
5perc es kint a jo megoldasok elvileg.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Bandew
Ez a matek ultrakönnyû volt. Mák, hogy nem csesztem el úgy, mint az irodalmat. :-)

BADE
Remélem örökre végeztem ezzel a genny tantárggyal!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Dzsini
köszi - nem tûnik tragikusnak, 4jegyûvel kézenfogva galopp 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

glillu
1179.) Egy tört számlálója 3. Ha a nevezõjébõl 12-t kivonunk, 4-szer akkora törtet kapunk. Mekkora az eredeti tört nevezõje?
2345.) Egy egyenes körhenger palástja kiteritve négyzet, amelynek oldala 42 cm. Makkora a térfogata?
1105.)logaritmusos egyenlet
3347.) Egy egyenlõ sz
rú derékszögû háromszög derékszögû csúcsának koordinátái C(7;7), az átfogó egyenlete 4x+3y=24. Számitsa ki az átfogó végpontjainak koordinátáit!
3525.)Egy számtani sorozat elsõ tagja 2, huszonkettedik tagja 14. Hányadik tagja e sorozatnak a 6?
2471.) két kikötéses feladat, az egyik a nevezõre, másik pedig gyökre kellett

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

LSL
Legalább fél éve elhagytam. Mázli hogy nem sajátot kellett vinni.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Dzsini
hát, legalább annyit, hogy geometriás vagy egyenletes volt... nem találom a zöldkönyvemet 😊 6 éve kellett utoljára...

glillu
a feladatleirásokat?

The Hedgehog
Mindenkinek gratula! Szép volt srácok. Irány a kocsma! 😄

Dzsini
lécci a többi feladatot írd be

glillu
vááááááááááááááááá😊 ez eccerû volt😊 remélem azé meglesza csillagos ötös: ] basszus tétel lol volt😄koordináta geot elõször elszámoltam de aztán kijött, többi eccerû...
éééééééééés vééééééééééééége😊)))))) má maj csak a szóbeli..

Geeryy
13:00 kor okev.hu

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

oneal1
megoldásokra adjon már valaki egy linket😊

!Forza Ferrari!

oneal1
nah kettes simán😊)))

!Forza Ferrari!

Mike
az nem baj, ha van aki szereti

én is, csak ilyen görcs feladatokkal hagyjanak

geometria suxx

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ránézek és az 😊

Galy
😄DDDDDDD
Geeryy
szerintem a matek a legkirályabb dolog a világon

kiserik
Mi benne az undorító?

Mike
milyen jó, hogy nem kell matekot tanulnom!
megfogadtam, hogy életben soha többet nem tanulok matekot

Mike
ez undorító

The Hedgehog
ehe-heheh!

kiserik

Dzsini
Matek problémáid vannak? Hívj: 06-30-<(10x)(13i)^2>-

Dzsini
hát, talán a "mi az a vektor és mikor egyenlõ 2 vektor" egyszerûbb 😊) de más nem nagyon...

kiserik
Ez a tétel még nekem is ment volna, pedig annó egyik tételt sem tanultam meg.
(de így is 5-öst kaptam)
Az idei érettségi úgy ahogy van eddig igencsak könnyûre sikeredett.

Geeryy
42. Bizonyítsa be, hogy az n oldalú konvex sokszög belsõ szögeinek összege (n - 2) × 180°,
átlóinak száma pedig !

I.

n darab háromszög Þn × 180°, de a középsõ szögeket le kell vonni Þ n × 180° - 360°
Tehát a szögek összege 180° × (n-2).

II.

Mindegyik csúcsból n - 3 darab átló húzható Þ n × (n - 3), de így minden átlót kétszer számoltunk

Dzsini
42. Bizonyítsd be, hogy az n oldal konvex sokszög belsõ szögeinek összege (n -2*180) fok, átlóinak száma pedig (n*(n -3)/2)!

havaaaaaj 😊

Geeryy
az jó lenne a könyv most tesómnal van

Dzsini
hajrá 😊
valaki akinek van zöldkönyve mondja már el milyen feladatok...
1179,2345,1105,3347,3525,2471,42

melyik a 42es tétel?

mukika
jaj jön a Matek! :-M
az para, salz KITARTÁS!

The Hedgehog
Isten óvjon minden matekból érettségizõt a "zöldkönyv" rettegett tételeitõl...

Mi meg vén faxok bulizzunk. Hopp jön a fõnököm, majd késõbb! 😄

na csáó, én lépek...