Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EOX
ELTE, programtervezõ matematikus szak

Retteketet

ÁjjLe BoBBi
nah ennyi 😄
megvan bazzzmekkkK!!!! 😊)) most pedig nyomás inni 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

BADE
Pontduplázással melyik egyetemre vesznek fel?Mert szerintem nem nagyon van olyan.De az lehet,hogy van 1-2.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Na, nekem is megvan, minden 3-as, kivéve a magyar ami kettes.Nemtom miért, végig pofáztam, nem sokat kérdeztek.Valszeg az írásbeli miatt, ami 2,3 lett.

ne látod, ezt mondom én is!!!!!!!

EOX
Egyébként én is elég erõs suliba jártam, én is tanultam deriválni/integrálni, mégis pontduplázok, úgyhogy sztem a pontduplázást nem kell lebecsülni, hanem, ha mód van rá, ki kell használni

Retteketet

háát én nem így látom a kérdést, de nézõpont kérdése...
magyarul szerintem lebecsülte azt aki pontduplázással került be...
hát azért ott a gimiben kell jól teljesíteni, egyben viszont egyet értek...
egy laza suliban(lásd Csete Balázs 😊 )
szinte semmit nem kell tenni hozzá hogy bekerüljön, így igaza van, de vannak olyanok is akik jó suliban, küzködések árán érték el a duplázással a pontot...

EOX
lehet, hogy rossz szavakat használt, de valójában igaza van...

Retteketet

sötét arcokat? khm...
szerintem az osztálytársam nem sötét arc... és pontduplázással kerül be...
ez nagyon nem igaz amit írtál...

itt nem errol van szo...
azt nem kerdezik meg hogy milyen suliba jartal, csakhogy en pl. mar tanultam differencialszamitast meg integralt, amiket azert tanultunk, hogy az egyetemen konnyebb legyen.
Jo lesz nezni azokat a sotet arcokat, akik csak a pontduplazas miatt kerultek be az egyetemre

hehe Garret 😊
engem nem érdekel, nem számít ez nekem, a lényeg hogy megvan 😛

KeKKSZike
Sajnos... Pedig lehet, hogy Õ többet tud akármelyikõnknél és mégis ilyet jegyet kapott...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

The Garrett
Apropo Wacap With prezi?

a.) ugy berugott hogy még nem tért magához, de sikerült?
b.) ugy berugott hogy még nem tért magához, de nem sikerült?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
HEHEE nekemis 98 pontom lesz a 4 es átlaggal

The Garrett
Nekünk 2 csoport lement, utánna tették vissza a tételeket.

The Garrett
a lényegen nem változtat 😄 senki nem fogja kérdezni milyen nehz suliba jártál 😄

nabazz 😊
kis stréberek 😊
én kurva nehéz suliba jártam, bp 3.ik legjobb iskolája és ezeket az eredményeket hoztam 😊
Töri 2
Magyar 2
Német 3
Matek 2
Angol 4

nem valami fényes, de nagyon örülök hogy túlvagyok rajta...

Bandew
Na azért csak örülj neki! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

BADE
Annyira azért nem.A biosz pl. 3 ponton múlott,hogy nem 4-es.
De kösz😊

KeKKSZike
Gratulálok, jó eredmény nagyon! 😉

BADE
Eredmény:
Töri 5
Magyar 5
Német 5
Matek 3
Biosz 3

Engem a suliban a tanárok itattak le,úgyhogy alig bírtam hazajönni.Délután alvás volt,aztán vissza a bankettra.

KeKKSZike
Nah... Ma kezdõdött el, ma volt a "megnyitó"! Szombatig még van idõm tanulni, de kúúrva jó! 😊

Bandew
Jajj de szar volt ez a reggel. Nem volt valami fenséges dolog ráébredni, hogy miket mûveltem tegnap. :-D
Annyira be voltam baszva, hogy jobbra-balra hánytam, alig tudtam hazajönni.
Oszt persze itthon is lavort be az ágyam mellé. :-D
Na mindegy most már jól vagyok, bár kicsit fáradt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

nah én még most is tanulok... holnap ilyenkor má hányni fogok remélem és qrva boldog leszek 😊
mi van? mindenki be van állva? hukk 😊

KeKKSZike
Nem hiszem, hogy Payne általános iskolába járna... Vagy igen?! 😮

ÁjjLe BoBBi
hee?? nem értem! általános után is kell érettségizni ?

KeKKSZike
És hogy sikerûlt? 😮

PAYNE
leérettségiztem! kicsit be vagyok rugva én is de mindegy! 😄

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

hi all, nem lehet így fórumozni 😊
1 fél napig nem vagyok itt és máris 50 üzenet 😊
hát kinek van ereje ezt végigolvasni? 😊

ÁjjLe BoBBi
menyünk inni 😉

LSL
Szerintem eleve nem is keresik. Bele fásultak az egészbe. Csak szerenádkor mutatnak egy kis emberséget. Már amelyik megengedi, hogy meglássuk.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

OptimusPrime
Na, csak sikerül mindenkinek! :-) Én a magam részérõl még kissé ittas állapotban vagyok (ennyi backspace-t még soha nem kellett ütnöm egy szöveg közben), és ma este még folytatódik, holnap úgy megyünk a biziért, hogy kissé mattul! :-) De mindegy, miénk a világ a többi nem érdekel. Egy év lazulás, aztán jog, vagy újságírás, még gondolkodom a kettõ között! De addig is további jó vizsgázást azoknak, akik még nincsenek rajta túl! :-)

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

LSL
"Nem azért tanultan két évig járni, és három évig beszélni, hogy most ülljek és kussoljak"

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Bandew
Amúgy ez tényleg vicces, hogy a mai tanárok 90%-a nem tud tanítani. Minden tanulót gátlásossá tesznek, és nem találják meg a diákokkal az összhangot.

LSL
Reméltem is.De úgy látszik vannak, akik nem értik

Bandew
Nekünk nem kell magyarázkodnod.

LSL
Hmm. Én szakközepes vagyok/voltam. 3 évig csak annyit tanultam, hogy elég legyen (3as átlag). Most negyedikre ráhajtottam és elég sok idõtt tanulással töltöttem. Mégis év végén "csak" 3,9 lett évvégén az átlagom. Szóval a jó suli és a gyenge között az a különbség, hogy ott elvárják az ott tanulóktól a jó jegyeket és a több tanulást. De ha máshol vagy arra számítanak, h hülye vagy és így is viselkednek. Végul te is elhiszed, és bele törõdsz. A tanárok nagy része nem ért a tanításhoz v a fegyelmezéshez. Ez ahhoz vezet, hogy a dikák nem figyel mert nem érdekli, mással foglalkozik. Ezért a tanár meg akarja büntetni, kap 1 egyest. Még kevésbé érdekli, mert már úgyis megbukik. Mivel nálunk megszokott mindenki elfogadja, hogy õ is hülye. Így buktam meg elsõben félévkor kémiából.

Match
nem mondták hoyg biztosan tudják 😄
én meg úgy tudtam hoyg máshogy van...
nem feszegettem a témát hoyg "márpedig nekem van igazam", csak úgy mondtam hoyg "ÉN úgy tudom"

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

semmi baj, csak amit a másik biztosan tud, azt nem kell megkérdõjelezni

-the invisible-

ha gyenge suliba jársz, akkor az életed lesz keményebb, ha keménybe, akkor meg könnyebb.
igazságosan el van ez osztva általában 😊
persze vannak kivételek

-the invisible-

6osra adott ötöst 😄 más jegyet úgyse kaptál soha azért nem tudod hogy ötösre hanyast adott volna 😄

-the invisible-

mindenhol lehet persze 😊 csak valahol könnyebb, valahol nehezebb 😉 én is nyolcosztályosba járok (holnaptól remélem csak -tam) és a követelmények sztem emiatt is voltak keményebbek
glillu
hát errõl a gyenge sukiról annyit, h szandonak igaza van, inkább már az érettségin szivjál. az én sulim eléggé nehéz volt, mer én nyolcosztályosba jártak és igy a tanárok természetesen kétszer annyit vártak el tõlünk. pl a töritanárom tõlem még többet várt el nem tudom miért mikor utálom a törit, fiúknak 3as feleletre ötösöket adott mindig, nekem meg a 6os feleletre adott ötöst...
nem kell panaszkodni h milyen nehéz az iskola sztem, hanem csak tanulni kell. mindenhol leheet kitûnõ az ember. szvsz

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Match
sorry mindenkitõl....

13-an voltak ma bennt, nem tették vissza.

és nem évfolyamonként van a felelés hanem osztályonként.
plusz nem tud felelni csak napi kb. 15 ember, így is 5-ig tart minden nap.
és 20-25 tétel van mindenbõl

-the invisible-

szerinted.
mi meg tudjuk hogy nem teszik vissza, mert ott voltunk

-the invisible-

Match
szerintem ha valaki kimegy, annak a lapját visszateszik...
gondolj bele, a fél évfolyam végigmegy, akkor egy tétel se marad, vagy rohadt sok helyre kell õket szétosztani.

Nem, mert elõttem kihúzták a szarokat, és azt nem teszik vissza, amit már kihúztak. Viszont holnap ott lesz újra.