Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lamase
nah elég szép számban összegyültek a #sanandreas csatin (micsoda álca) IRCNeten, ott hamarabb lehet infót cserélni, felesleges hozzászólásokkal nem kell szemetelni itt, sztem

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

PResident Evil
vki felvette ? 😄

csak legyen benne az sg.hu oszt jóvan.<#vigyor1>

Nh Shevits
Egyébként gratulálok Dichter mégeccer, majd elfelejtettem leírni. Valami olyasmit olvastam még visszább hogy én köptem be a dolgot vagy mi. Hát ez lol. Egyrészt mert magam alatt nem vágom a fát: önerõbõl írtam meg (szerintem) faszára, másrészt mert ezt a fórumot több ezren látogatják naponta. Gratulálok a PHOTOSHOP-os Partyarcnak is akinél már valszeg kopogtat a rendõrség. Ügye én megmondtam!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

basszameg, hoyg nem írjátok újra, pedig azt kéne :o
Bandee1987
na, nem kell fosni, megismételni nem fogják

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

SoDI---
Ki ír matekból?

22-es, 345-ös, 697-es, 1023-as, 1324-es, 1202-es feladat.

Ha szerencsétek van, bejön mint a lottó ötös. ;-))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

ivjoe
A fekete csíkokat õ tette bele (legalábbis azt mondta) Tehát csak egy privi és full érettségi!!!
Sadist
"Az MTV portálja szerint a www.sg.hu internetes oldal egyik fórumára került ki vasárnap késõ este a magyar érettségi egyik lapjának fényképe. Az egyik fórumozó a hirado.hu-nak elmondta: az érettségi kérdések is hozzáférhetõek voltak, ezeket azonban minden internetezõ nem tudta elérni."

Már kezdõdik is a ferdítés...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nh Shevits
Látom még mindig nem fogtátok fel mirõl van szó...
A stréber gyerek volt annyira okos hogy elõre lássa mi fog történni...
Ügye kedves Dichter???

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Sanyix
NEM

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

jah ménem tegnap mutatták?? vagy a 7 órás hírekben??

__|__ ________(*)________

Alien
ja 😄DD

mazsa
Kedves új fórumozók: a tételek még mindig itt vannak a fórumon. Itt találjátok: lapozzatok ebben a topicban a 12. oldalra, majd lapozzatok vissza 543 hozzászólást. A kapott hozzászólás számát oszd el 8-al, majd szorozd meg 14-el, majd ehhez a számhoz add hozzá Fekete Pákó, Uhrin Benedek, Gyõzike életkorának az átlagát, majd ezt oszd el Zalatnay Sarolta mellbõségével. Ezek után pörögj a saját tengelyed körül 20-at, miközben azt mondogatod, hogy: "Gyépésnek lenni jó, gyépésnek lenni jó!"

Mardel
lol

nem baj asszem mondott 😄

"Timeo Danaos et dona ferentes."

m1nek megvan a full bazmeg 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PResident Evil
nem írjátok újra, no para...

hol?<#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

ivjoe
Nem ismétlik az érettségit!
nyugi nem kell ujra irnotok.M1

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Mardel
a balhéról bõvebb infóitt

Sanyix
Lol látom félreértetted amit az ofõ mondott, mert geometriát nemmondott 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

lol, ijen eccerûek, analízist kéne nektek <#idiota>
Alien
"Szó sem lehet a magyar érettségi tételek újraírásáról"

nem irjuk újra...

paswuale te megint nagyon okosakat mondasz

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Bandee1987
kezdõdik a hiradó!!!!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ivjoe
MEgy a fekete volga!
MTV1 MTV1 MTV1

Majd természetesen elmondom 😊 Amúgy engem nem érdekel a dolog, már két éve érettségiztem, de kíváncsi vagyok valósak e a cuccok... holnap kiderül 😊
a fekete csíkok miatt meg olvashatatlan, szal újfent bekaphatják...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Clava
Valaki mondjon már egy Dc++ Hubcímet ami jó

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

a rendõrség hamar megtuggya <#idiota>
Mardel
LOL ez a kép amit a hirado.hu ról szedtél ez télleg az

...a 2002es dátum meg az hogy a A Minden Tudás Egyeteme 2002 asszem szeptember 4iki adásában a környezetvédelemmel folgalkoztak és ez volt az érettségina téma a szövegértésben

...a matek tényleg kéne!!!

valahogy oldjátok meg! ;-) hogy én is megkapjam ;-)

Amit ajánlok átnézni
sorozatok,statisztika,geometria,trigonometria,egyenletek,másodfokú egyenletek!!!
És légy résen ;-)

és kivot az a gec???

de vazzeg, most felrakta ide mind a 12 oldalt? mert h csak az elsõt rakta fel, akkor bekaphatják. különben is, miért nem vigyáznak rá....

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
valaki kirakott 1 képet a tételrõl félig kitakarva, aztán kérte ma hogy töröljük mert tényleg az volt, de pár perccel a törlés elött valaki elküldte a képet a médiának, most alakul a botrány.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LoáááááááááááááááL !!!!!!

burkusdió
😄DDDD

én a helyében feladnám magam, az elõzetes rácsa legalább az éreccségizõktõl mevédene 😄DDDDD

több int valoszinû 😛

football without ultras is nothing

mé? te tudod hogy néz ki?? vagy mi?

hülyevagy ?
miért kellene félnie ?

talált egy lapot, ami akár próbaérettségi is lehetett volna, és belinkelte ide, de írta is hogy nem valószinû hogy az lesz a tétel....szal...

[HUN]PAStheLoD
valaki lenne olyan jó és leírná hogy mi ez a balhé ? Visszaolvastam, de csak a hülyeséget találtam , semmi konkrétat (gondolom már moderálták)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

pedig úgy lenne tisztességes bazz... mi se csaltunk tavaly <#hehe>
Punker
miért? híres lesz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sanyix
Húú ha újra kell írni szerzek valahonnan egy ak47-et meg c4-et 😄

ÁjjLe BoBBi
ehh

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

melyik hubon mi ott a neved?
Caby
hát igen ThePartyFace helyében én már valamelyik charterjáraton ücsörögnék elmaszkírozva <#vigyor3>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Lacc
Üdvözlöm a párszáz nyúbit aki eltévedt ebbe a topikba, hátha van fent egy-két új tétel 😄DD