Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
ne parázzatok már 18 évesek! Láttam atételsort. Simán átmegy mindenki aki egy keveset készül rá.
Meg úgyis mást fognak adni. Képtelenség, hogy ez legyen holnap.

DanielT
"Az Oktatási Minisztérium jelenlegi hivatalos álláspontja szerint a már megírt két tárgyból nem kell újra vizsgát tenni, csak abban az esetben ha valaki nem fogadja el a megajánlott 3 -as érdemjegyet."

Forrás: Itt
I.C.ram
jaja ez engem is érdekelne. gondolom hírtv vagy mtv1
I.C.ram
Annak örülnék, csak adjanak még 1 hetet rá 😊
The Garrett
Melyik tv/rádió adón lesz a sajtótájékoztató?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

akkor mondja meg mindenkinek hogy hol vannak és megnézzuk

Kikiangel

bigfoot
bakker nem akarom újra írni!
és holnap akarok törit írni!
ha meg nem akkor inkább 2 tétel szóbelin

I.C.ram
Törim nincs, ha arra gondolsz.
Punkerwork
"Aáry-Tamás Lajos az érettségi tételek idõ elõtti nyilvánosságra hozatala kapcsán az MTI-nek kedden úgy nyilatkozott, a magyar érettségivel minden rendben van, nem volt olyan súlyú a jogsérelem, hogy az veszélyeztette volna a diákok esélyegyenlõségét."

lol ezek tényleg nem hiszik el hogy csak az nem jutott hozzá aki nem akart.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

torrente
Szerintem magyart-amtekot nem íratják újra. A törire meg kitalálnak új tételsort. 101% hogy nem írattatják azt meg ami a neten már mindenkihez eljutott

PResident Evil
zsíír ! 😄

BaliBoy
Neked van?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Láma!
vótmá.
probatételek.

I.C.ram
Pedig hidd el, hogy kiszivárgott az egész...
http://www.privatbankar.hu/html/cikk/cikkoldal.php basz ha ez igaz valaki meghal
BaliBoy
Érdekes én nem találtam konkrét tételsort. Csak mindenütt ez megy, hogy van ...

I.C.ram
Azt parázom, hogy nem akarok írni új érettségit. ÉN becsületesen készültem matekra. Baromi könnyû volt a feladatsor is. Gyakorlatilag csak függvénytábla kellett hozza. Most újraíratják, és tuti nehezebb lesz. Magyart meg szimplán nem akarom újraírni, bár eléggé elbasztam szerintem.
jAsOn VoOrHeEs
sry lassú vok! 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

bigfoot
hátja
ha nem fejezik be vége az írásbelinek...

persze mejd fizetek vmiert ami nem is biztos hogy jo és még szarba is kerulhetunkj miatta mert ujra iratatjak velunk az egészet

Kikiangel

Hali! Én is követtem az eseményeket, elég lehangolóak sajnos. A matek nem volt ma vmi gáz, sztem simán meglesz 4es.

War. War never changes.

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

PLackó
gyerekek,töri annyi nyilvános weboldalon fenn van hogy csak az nem találja aki nem is akarja..
nagyon durva,szerintem elég sokmindenkinek meglett..

én nem remélem vazzz
torrente
Ez kurva jó! Valaki beírta, hogy a http://www.magnumszauna.hu/newpage/ oldalon fent vannak a tételek. Az ökör meg visszaírt, hogy ott nem talált semmit! És ennek 1 hónap múlva meglesz az érettségije!

Nh Shevits
holnapi törit lehet (remélem) elhalasztják
http://www.privatbankar.hu/html/cikk/kommentar.php?kommentar=10868

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

KO
Mit parázol?

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

The Garrett
#3572 - nem lesz ujraírás.

Shodan
😄DD

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

PResident Evil
hát irodalmat nem írják újra... szvsz egyiket sem :\

I.C.ram
elég primkó dolognak tartom a privátüzenet kimásolását. mi a faszért privát akkor? gratula tapsi-tapsi.
[HUN]PAStheLoD
jól lehet szórakozni

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

KO
Ügyi vagy. 😊

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

I.C.ram
Engem az idegesít, hogy iylen gyökerek vannak ebben a világban. MEgszerzi a kamu tételt, és ahelyett, hogy gyakorolna rá, meg titokban tartaná, csak reklámozza, hogy honnan töltsék. Így is kurva nagy a botrány, miért kell még ezt tovább növelni.... újraírás lesz ebbõl 😞
PResident Evil
motorra gyûjtök, sry 😄DDDDDD

BaliBoy
És hol szerezted õket. Nem pontos címre gondolok hanem a weben vagy a dc-n?

ÁjjLe BoBBi
engem csak pénzes ügyfelek keressenek.<#mf2><#mf2><#mf2><#nyes><#ravasz1>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Narcotic Syntax

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Nh Shevits
"Feladó: *****
Elküldve: 2005. 05. 10. 14:08
Tárgy: Érettségi
Ne haragudj, hogy így ismeretlenül is zavarlak, legfõképpen pedig, hogy az érettségi miatt. Ha esetleg megvan nem tudnád elküldeni a töri középszint feladatsorát?
Tisztelettel: i. Bálint"

megkérném hogy az ilyen jellegû kéréseket hanyagoljátok...
"Tisztelettel: i. Bálint" --- lehet hogy maga Magyar Bálint volt? <#gonosz3><#ravasz1>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

The Garrett
figy a tegnap kapott matekteteleket megmutattam unokatesomnak, es egyeztek a feladatok. Ezekutan biztos igazi? 😊

ez aztán a partissimo!!!
Gladiator
:-DDD

Gladiator
hát nem tom. én nézem a palya.hu-n. 1 óra altt 1000 hozzászólás érkezett, mindenki nyavalyog vazze. páran azt mondják hogy megvan nekik, de még senkitõl sem hallottam, hogy elküldték volna neki. én nem éretsségizek, de azé kéne. megnézném.

BaliBoy
De biztosak vagytok benne, hogy igaziak? Szerintetek hányan gyártanak most hamis tételeket?

The Garrett
senki nem parazik <=> es tenyleg fennvannak

Shodan
Én is már érettségiztem de fél perc alatt találtam tételt.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

BaliBoy
Hi! Azért igazán kiváncsi lennék, hogy tényleg fenn van-e. Már keresgetem egy idelye de csak hülyeségeket találtam. Szerintem Kamu az egész!
A sok kis b*nak: Elõttetek megszámlálhatatlan generáció érettségizett le ezekbõl a tárgyakból. Nem tudom mit paráztok. Én tavaly érettségiztem, és egy fikarcnyit sem voltam ideges, nyugtatlan. Tudtam, hogy elõttem is érettségiztek le sokan. Én is lefogok. Soha nem voltam valami túlságosan jó tanuló mégis minden puska és nem megengedett segítõ eszköz nélkül 4.8!!!!!!-re érettségiztem!

Nh Shevits
<csikenterd> Holnap bemegy a megfelelo szemely a terembe es megkerdi: feladatsort mindenki hozott, vagy osszak?

KI EZ AZ EMBER? AZ ÉV BESZÓLÁSA VOLT ! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Láma!
hát akkor neked is!!!#3536

Sadist
Szerezz be egy újfajta négyjegyût. Ha azzal valaki nem tud legalább négyest írni, az szimplán balfék.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem