Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg úgyis mást fognak adni. Képtelenség, hogy ez legyen holnap.
Forrás: Itt
Kikiangel
és holnap akarok törit írni!
ha meg nem akkor inkább 2 tétel szóbelin
lol ezek tényleg nem hiszik el hogy csak az nem jutott hozzá aki nem akart.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Kikiangel
War. War never changes.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
nagyon durva,szerintem elég sokmindenkinek meglett..
http://www.privatbankar.hu/html/cikk/kommentar.php?kommentar=10868
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Elküldve: 2005. 05. 10. 14:08
Tárgy: Érettségi
Ne haragudj, hogy így ismeretlenül is zavarlak, legfõképpen pedig, hogy az érettségi miatt. Ha esetleg megvan nem tudnád elküldeni a töri középszint feladatsorát?
Tisztelettel: i. Bálint"
megkérném hogy az ilyen jellegû kéréseket hanyagoljátok...
"Tisztelettel: i. Bálint" --- lehet hogy maga Magyar Bálint volt? <#gonosz3>#gonosz3><#ravasz1>#ravasz1>
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A sok kis b*nak: Elõttetek megszámlálhatatlan generáció érettségizett le ezekbõl a tárgyakból. Nem tudom mit paráztok. Én tavaly érettségiztem, és egy fikarcnyit sem voltam ideges, nyugtatlan. Tudtam, hogy elõttem is érettségiztek le sokan. Én is lefogok. Soha nem voltam valami túlságosan jó tanuló mégis minden puska és nem megengedett segítõ eszköz nélkül 4.8!!!!!!-re érettségiztem!
KI EZ AZ EMBER? AZ ÉV BESZÓLÁSA VOLT ! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD