Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
szívás
bakker

Büntetõpontot kaptam 😊 de szar már nekem 😄

The Garrett
Amugy már csak 1 dolgot nemértek:

Ugyebár volt valamelyik ujság/tv nememlékszem 1 fénykép az épületrõl, ahol "õrzik" a tételeket. Kamerák stb stb minden folyosón, korbe az épületen, és minden finomság ami kell.

1. Hogy setalhatott be barki es vihette haza feladatsorokat? - A matyohimzeses terito, es a kék szõnyeg ami a képeken háttérben látható, nem tipikusan irodai bútortartozék...

2. Mikor fogják nyilvánosságra hozni ki volt? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lesz holnap érettségi - újranyomtatják a tételeket

"Gyurcsány Ferenc és Magyar Bálint megállapodott: a holnapi érettségit megtartják, de az összes hátralévõ vizsgatárgyak tételeit, kérdéssorait újranyomtatják. A történelem érettségit szerdán reggel 8 óráról 10 órára halasztották"

Ez érdekes lessz...
18 óra alatt hogyan készülnek el mindennel arról halvány lila fingom nincs de sok sikert kívánok hozzá 😊
Jah és Magyar Bálint nem mond le!!!! <#worship> (már kezdtem aggódni, hogy ebbõl valami baja származhat, de most már megnyugodtam)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

HPt
valami szaftos link? 😄

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Mike at home
kar, hogy maga a mondat is ertelmetlen

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Azon sem lepödnék meg ezek után ha nemsokára valaki bejelentené hogy már a még meg nem irt,átdolgozott változat is megvan neki!!<#taps>

Vicces az egész,jot mulatok rajta.Bár mondjuk engem nem érint mert már 5 éve érettségiztem,de a barátnöm most próbálozik és most nem tudni mi van.
Kiváncsi leszek a végére ennek a dolognak

\"We are only slaves to our temptations\"\"

PLackó
mi volt a 74-es hsz?😄

[HUN]PAStheLoD
és ha mégis ? 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

HPt
esélyes, ha ugyanazok õrzik <#nyes>

Joey_The_Man
Mondjuk erre én is gyanakodnék.. annak a tudatában, h a myagyar, matek, töri is kinn van...

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Zsolo007
LOL ne találj már ki ilyen hülyeséget még elhiszi a sok h**** 😊

The Garrett
Ez tényleg fury. De gondolom azthiszik a pótfeladatsor is kijuthatott az eredetivel együtt.

ezt honnan veszed?
Joey_The_Man
EZ biztos forrás?

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Nh Shevits
Az M1 legfrissebb információi szerint Magyar Bálint az interneten terjedõ középszintû érettségi feladatsorok és az elmúlt nap tanulságai szerint 15 percre akarja korlátozni a történelem írásbeli vizsga idõtartamát. Szerinte ennyi idõ éppen elég lesz arra, hogy a diákok elfogyasszák elemózsiájukat, ásítsanak kettõt majd az idõ leteltével beadják otthon elõre megírt dolgozatukat. A miniszter még nem reagált a reformötletre. []

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

bazza
ezt is csak úgy hobbiból olvasgatom, tudod, van aki tanul 😊)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ranGer2
jaja D:ddDDDd amugy ha kinyomtatják ás állni fog itt ott, valaki megint lenyúlja hát én úgy fogok nevetni mint senki más..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Joey_The_Man
Én azt hittem van valmai pót feladatsor.. amit ilyenkor vetnek be... nem pedig rögtönöznek egyet.. :SSSS

The Garrett
3792-
a töri -angol- németet dolgozzák át.
Magyar matek marad.

Gladiator
reméljünk, hogy majd ebbõl az újranyomtatásból is csurran-cseppen majd valami bálintkának és ferencnek.

ranGer2
és a matekkal meg a magyarral mi van?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

HPt
azon röhögnék ha az is kint lenne neten <#idiota>

bazza
Bazze, most olvasgatom a törit, erre mondját a hírtv-n, hogy újat nyomtatanak...lol 😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ScoobyDoo
új töri tételsor lesz.

[HUN]PAStheLoD
már levakarták netrõl .. amúgy sulinet.hu -n lesz fenn hivatalosan [ a magyar már fenn van ]

Zsolo007
Újraírják az egészet és 10tõl kezdõdik az érettségi, jó nagy szívás nekünk akik nem csalunk.......

Joey_The_Man
De lebukott.. 😛P

HPt
mer jó évet fogtál ki Tomi 😛

de komolyan meglepõ ami történik, palya.hu-n 10mp keresés után direkt link a töri tételekhez? magyarisztán 😄

kormánynak van már _hivatalos_ állásfoglalása? fele azt mondja újra kell írni, fele hogy nem, de érdekelne hogy mi az igazság ... vagy még el sem dõlt?

BioNiCMaN
B., Tóth Vera

Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora

😄DD

PResident Evil
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Unknow
LOL! Pálinkás Józsefnek is elküldtek pár tételt 😄DD EZ DE KEMÉNY 😄
DZSÍNÓ
😄DDDDDDD na ja hír tv azt mondja még nem biztos a holnapi nap.

Hoppá ez nem a majális topic:-)

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ti betegek vagytok 😛

The Garrett
na akkor ha törölték a töritételeket, akkor elküldöm annak a 10-20 embernek aki kéregette itt egésznap ^^

"Nem a diaákok a felelõsek" hihetetlen megállapítás 😊

Nh Shevits
már látom magam elõtt a jövõmet (álláskeresés):
- Mikor érettségizett?
- 2005-ben.
- A viszont látásra! <#alien>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Bandee1987
asszonták holnap 10-re kell menni

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

[HUN]PAStheLoD
nem elõször :/

AZ már tök mind1 leszerepelt a magyar oktatás ezen és még sok más területen is!

ja, énis ennyit tudok

Punkerwork
hát az tuti szívás 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

WizarDTommy
nezzetek a hirtv-t
😊 én is szeretnék eggyet.

JAST
tudtommal most megy a sajtótájékoztató és elmarad a holnapi töri, este kiderül mi igaz ebbõl...

I.C.ram
ennél rosszabb már nem is lehetne. Holnap kapunk egy összecsapott szar, nehéz érettségit. Miért tudták egy-két héttel eltoltni 😞
esõ után köpönyeg. (nyálazza a ...)

Tehát nem lesz újraírás, és megy a szõnyeg alá az egész, a Nagy Könyvbe meg annyit írnak, hogy "Magyar Bálint megmentette az éretségit."

DanielT
Ugyanazt újra? 😊 Király!
[HUN]PAStheLoD
csak miután elvégezte a nyóc általánost egybõl ment melózni , és nemhiszem hogy olyan büszke az elsõ éveire ... fene se tudja miféle piszkos ügyekbe keveredhetett, hogy ennyi "tõkéhez" jutott...