Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyebár volt valamelyik ujság/tv nememlékszem 1 fénykép az épületrõl, ahol "õrzik" a tételeket. Kamerák stb stb minden folyosón, korbe az épületen, és minden finomság ami kell.
1. Hogy setalhatott be barki es vihette haza feladatsorokat? - A matyohimzeses terito, es a kék szõnyeg ami a képeken háttérben látható, nem tipikusan irodai bútortartozék...
2. Mikor fogják nyilvánosságra hozni ki volt? 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Gyurcsány Ferenc és Magyar Bálint megállapodott: a holnapi érettségit megtartják, de az összes hátralévõ vizsgatárgyak tételeit, kérdéssorait újranyomtatják. A történelem érettségit szerdán reggel 8 óráról 10 órára halasztották"
Ez érdekes lessz...
18 óra alatt hogyan készülnek el mindennel arról halvány lila fingom nincs de sok sikert kívánok hozzá 😊
Jah és Magyar Bálint nem mond le!!!! <#worship>#worship> (már kezdtem aggódni, hogy ebbõl valami baja származhat, de most már megnyugodtam)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Vicces az egész,jot mulatok rajta.Bár mondjuk engem nem érint mert már 5 éve érettségiztem,de a barátnöm most próbálozik és most nem tudni mi van.
Kiváncsi leszek a végére ennek a dolognak
\"We are only slaves to our temptations\"\"
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
a töri -angol- németet dolgozzák át.
Magyar matek marad.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
de komolyan meglepõ ami történik, palya.hu-n 10mp keresés után direkt link a töri tételekhez? magyarisztán 😄
kormánynak van már _hivatalos_ állásfoglalása? fele azt mondja újra kell írni, fele hogy nem, de érdekelne hogy mi az igazság ... vagy még el sem dõlt?
Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora
- Mikor érettségizett?
- 2005-ben.
- A viszont látásra! <#alien>#alien>
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Tehát nem lesz újraírás, és megy a szõnyeg alá az egész, a Nagy Könyvbe meg annyit írnak, hogy "Magyar Bálint megmentette az éretségit."