Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
- Látom, azt írja az önéletrajzából, és produktív személyiség.
- Szeretek csapatban dolgozni.
- Értem... Melyik évben is érettségizett?
- 2005-ben.
- Na jóóóó'van... KÖVETKEZÕÕÕ!

😄

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

ivjoe
Írjon már linkeket valaki a TV-s riportokról! (St mondókája is érdekelne 😄DD)
Index: "A kétszintû érettségi kezdõdõ botrányának ez csak az egyik fele. Hogy kilencvenezer diákból háromezren választották magyarból az emelt szintet, sokkal nagyobb gáznak tûnik, mint hogy szemét disznók Magyar Bálint fejével játszva tételeket lopnak el páncélszekrényekbõl. Ez ugyanis csak minden harmincadik diák. Osztályonként egy. Akkor meg minek?"

Egyetértek!

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

KO

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

"Magyar szerint az eddigi adatok alapján megállapítható, hogy az internetre nem az Oktatási Minisztérium szerverein elektronikus formában tárolt tételsorok kerültek fel, hanem a kinyomtatott változat." - Szal lehetett volna hackelni is! És most lehet?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Roly
ezt se lehet akkor már?

Oi!

itt : http://index.hu/politika/belfold/rttsg2579/
http://index.hu/politika/belfold/rttsg2579/
Sanyix
Aha

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Narcotic Syntax
Téma Lezárva! Nem Küldhet Több Hozzászólást!

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

lamase
szted napilapokkal mi a helyzet? azokat hogy csinálják.. ?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

SoDI---
Lesz rá 2 órájuk.

Ne legyél kíshitû, Luke, bízz a lendületben! <#idiota><#idiota>

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

a miénkben csak õ NEM tudja

igazad van 😊

Kikiangel

FLÉM! FLÉM! Én se maradok ki!!!!

Mike at home
akkor ezzel a lendulettel repulj szepen vissza a feszkedbe, a gumiba

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

I.C.ram
de azt, hogy nyomtatják ki? 25 oldal esz kb. a töri. iskolánként min 70 gyerek érettségizik.
De az is lehet, hogy majd teleportálják a feladatsorokat! -Bálont bá' képes rá

bertino
+nem

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ja meg mi

Kikiangel

Gondolom, nem postával szállítják ki.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

DZSÍNÓ
nekem nem lessz vele gondom.

Hoppá ez nem a majális topic:-)

bertino
általában <#idiota> lol

Roly
a mi sulinkban még az se

Oi!

SoDI---
hogy a jó büdös francbea tudják kiszállítani több mint 50ezer városba/faluba ??????????

Tán úgy, hogy szállítják, hanem neten küldik.

Minden olyan modern, gyerekek. Már semmi se maradi.

Igaz ugyan, hogy semmi se mûködik, de fõ a lendület 😄

De ált. 10 pontnál kevesebbet érnek az egyes feladatok. Szal ha vki ugyanazt a betût írja minden rubrikába, meg lesz a 10%.

a mi sulinkban csak a rendszergazda tudja használni a gépet

Kikiangel

szombati 5-ös lotto szamok erdekelnek valakit?
/hivhato a 069012547541 emelt dijas telefonszam,h.d. 1,5milliard+áfa/

Roly
dehogynem,az öreg Józsi Bá' teker a kempingjén 4 órán át,és ide és ér vele,cak elõbb beugrik a kocsmába inni egy felest.

Oi!

DZSÍNÓ
szerintem elektronikus uton fogják kiküldeni.

SoDI---
"Véleménye szerint származhat-e hátrány a munkahelyi elbeszélgetéen abból, hogy 2005-ben érettségizett?"

mit akarnak ezek a magyar postával (bocsi akinek a osei ott dolgoznak) de nem fog menni a tételek kikuldése

Kikiangel

Roly
kit érdekel a nyelv? 😊
egy nyelvvizsga egyszerûbb volt 😉 az meglett elsõre,de suliban 3-2 között voltam angolból 😄

Oi!

A rendõrség is õt keresi...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Roly
áoltalában,a miénk rögtön falu. plusz a környéken va még 2 ,az is falu...

Oi!

DZSÍNÓ
nemúgy mondom az angol irásbeli 4 részbõl fog állni és azokon belül lessz 3 feladat namost ha a 3 feladat közül az egyik 10% alatti akkor az a 3 feladat 0 pontos

Roly
én tegnap még nem hittem el,hogy ma ez lesz

Oi!

Magyar Bálint<#eplus2>

Errõl nem is beszélve...

Unknow
😄DDD Ez vicces 😊 Olvass kicsit vissza 😊
Sanyix
Ezt nemhiszem el, hogy kb 1,2 millió oldalt holnapig kinyomtatnak, és szétküldenek minden középsuliba!!!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bertino
hát akkor sztem nagyon rosszul tudod <#idiota>

Unknow
Ez mindenhol így van. Írás belin mindenhol el kell érni a 10%ot különben NINCS szóbeli. 20% a "kettes". Na de én most arra vagyok kíváncsi,hogy kapunk -e jegyet vagy sem az írásbelire. Mert ugye eddig kaptál rá egy jegyet majd szóbelin mégegyet és a kettõ átlagából lett meg az érettségi jegyed. Vagy most rosszul mondtam?
hogy a jó büdös francbea tudják kiszállítani több mint 50ezer városba/faluba ?????????? tetves k*rv*élet mocskos szájb*b*szás!

Idióta. Annyian érettségiznek X számú középiskolában.

Magyarországon cirka 3200 település van.

ki volt az a fasz aki miatt 10-re kell menni holnap?

Kikiangel

ezt úgy tudom megszüntették

középiskolák általában csak városokban vannak

DZSÍNÓ
kb mert angolnál minden feladat tipusnál elkell érni a 10 %ot

HPt
"aszondja az oktási miniszter:Emelt és középszinten 5700, illetve 85 ezer 900 diák vizsgázik majd.

hogy a jó büdös francbea tudják kiszállítani több mint 50ezer városba/faluba ??????????"

akkor mit szólsz az om.hu-hoz?

"Történelembõl középszinten 85.936, emelt szinten 5.721 vizsgázó van. Idegen nyelveken történelem tárgyból 633 diák középszinten, 88 emelt szinten vizsgázik."

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Unknow
Az ideget már régen belevágta más a népbe. Innentõl kezdve fölösleges szomorkodni bármin is. Jó most itt szidhatjuk õket de ez nem változtat a tényen. Maximum nézhetjük tovább a híreket és filozofálhatunk azon,hogy vajon még mivel kavernek be nekünk.

Más:
A bekavarás témánál maradva. Igaz az,hogy az írásbelire most nem kapunk jegyet hanem csak egy bizonyos százalékot, majd a szóbelire szintén százalékot kapunk és a kettõbõl együtt lesz egy jegy? Az tudom,hogy matekból egybõl jegyet kap az ember ha sikerül az írásbeli, na de most akkor a többibõl ez a rendszer áll fent?