Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ez nem látszódik rajtam, mert lógatom a tököm, kockulok, eszek-iszok, mászkálok és nem félek...lehet kicsit már össze kéne szarnom magam, mert általában szoktam a vizsgáktól. De most egyáltalán nem...mondjuk benne lehet az a töriérettségi is, amit most írtun kedden. Assszem a 2005ös volt...hát az valami hihetetlen nevetségesen egyszerû volt.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Este meg megnézem az Inter meccset😄
Meg majd még átnézegetem azért a novella elemzés szempontjait.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Így visszaolvasva elég hülyén hangzik amit írtam, de remélem értitek😄
Minden esetre sok sikert mindenkinek!
magyarhoz egy kis józan ész kell,illetve ha tudod h.nem fogalmazol jól akkor egy kis töltelékbeszéd,ami azért kapcsolódjon a témához-és javaslom _nem_ az érvelést írni,nálunk pl.egész másképp állt a javító tanár a dolgozathoz,ha be merted vállalni az irodalmi témát,mintha csak túl akartál volna lenni a dolgon...
a matek nem para,függvénytábla,pár feladatsor és józan ész kombinációjával garantált négyes
a töri atlasszal meg józan ésszel+némi háttértudással sima ötös
a nyelv sem bonyolult,én még 11.-es koromban csináltam meg 90% fölé úgy h.bõ fél órával hamarabb jöttem el
szabadon választotthoz nem tudok mit hozzászólni😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Én igazából csak attól rettegek, hogy valami szopatós feladat lesz, vagy hirtelen kiesik valami :s
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Notram: én valszeg fogok még :S vagyis törit kedden olvasni, matekozni meg hétfõn 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
van egy keresztféléves tárgyam amibõl nemvolt 1 óra sem félévben
1 beadandó + zh a követelmény:
*Tisztelt hallgatóság!
A geodézia zárthelyi idõpontja: 2010 május 04. (kedd) 10 óra.
Helyszine: 220-as terem.
A zárthelyin ülésrend lesz!
A dolgozat megírására a 10 óra után érkezõknek nem lesz módjuk!
Az a hallgató aki a házi dolgozatát 2010 május 02. 24 óráig ( mivel ez vasárnap)
2010 április 30. 24 óráig nem adja le nekem vagy a tanszéki adminisztrációra a
zárthelyi dolgozat megírását nem kezdheti meg!
A házi dolgozat 2010 május 04-i leadására nincs lehetõség!
A kérdéssorból 10 kérdés ki lett húzva,ez a geo hírdetõn megtekinthetõ!
Kivánok mindenkinek jó felkészülést!
na tehát 30. a határidõ
én bementem ma délután 14.00kor a tanár addigra elment. viszont az adminisztráción sem volt már senki, csak a portán. õk viszont egy telefonszámot nem tudtak és nem állt módukban elvenni sem a dolgozatomat...
a tanárnak küldtem egy e-mailt amiben leírtam a sztorit + elküldtem neki a cuccost
*szerinted van esélyem h elfogadja? erre van vmi szabály vagy vmi?
Amúgy sztem nem nehéz, bár a matek érdekes lesz, ott fõleg a figyelmetlenség a legrosszabb, ami az idõhiányból adódik.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Meg javítanám az utolsó sort: teljesíteni-re.
Eléggé félek tõle, mert nagyon jónak kell lennie (min. 95%-nak).
A magyar egyáltalán nem az erõsségem, nem is szeretem, de sajnos kötelezõ, mert jogi szakra csak magyarral mehetek.
Meg persze törivel, de azzal nincs nagy gond, 91% -os emelt töri megvan, remélem elég lesz. Bár a magyaron múlik minden.
Tudna mondani valaki valami praktikát a magyarral kapcsolatban. Készülök már több hónapja, tanárhoz is jártam, de hiányzik az egészséges önbizalom. Helyesírási szótárat ezerrel bújom, meg könyveket is olvasok, elméletig a novellaelemzés szempontjaival is tisztában vagyok, a szövegértéssel vannak gondok, de csak a nyelvtani résszel.
Azonban közel 100%-ra teljesítek ebbõl a tárgyból nehéz. Fõleg a javítótanáron is elég sok múlik...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Remélem nem lesz idén szívatós a matek.
Átlag 80 perc alatt végzek 1 feladatsorral, szval lesz idõm átnézni a figyelmetlenségeket.