Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem akarok kétszer írni, szval remélem ez vmi félreírás volt csak

Mr_no_NaMe
Öcsédet üdvözlöm, te meg elbasztál egy téket róbertgidaMAJOM :C
Öcsémék a 2010-es érettségit gyakorolták a múlt héten.
Mr_no_NaMe
Nah gyerekek, nekem is jövõ héten lesz a nagy megmérettetés xD
Mondjuk ez nem látszódik rajtam, mert lógatom a tököm, kockulok, eszek-iszok, mászkálok és nem félek...lehet kicsit már össze kéne szarnom magam, mert általában szoktam a vizsgáktól. De most egyáltalán nem...mondjuk benne lehet az a töriérettségi is, amit most írtun kedden. Assszem a 2005ös volt...hát az valami hihetetlen nevetségesen egyszerû volt.
vegicsek
Volt már rá példa, hogy irodalmi háttérismeretet nélkül is tökéletesen megírható érvelés volt, de erre nem építenék : )

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

lippet
Magyaron érvelésnél csak irodalmi, mûveszeti kijelntés, kérdés várható, vagy lehet pl. olyan is, hogy érveljük a HD TV mellett? XD

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

bardocz
Én a 3.os törit már átolvastam, ma már max matekozni fogok. De azt is max akkor, ha hívnak, egyedül lusta vagyok.
Én törit olvasok 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

fsgh
Én ma pl megnézek egy filmet aztán elmegyek egyet focizni. 😄
Este meg megnézem az Inter meccset😄

Meg majd még átnézegetem azért a novella elemzés szempontjait.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Valami ötlet, hogy mivel a legjobb felkészülni így egy nappal elõtte? Pl mindenki azt mondja hogy tanulni már semmiképp se szabad, meg próbáljunk lazítani, pihenni. Valami kaja, pia, ami szellemileg segít... meditáció?😄
Így visszaolvasva elég hülyén hangzik amit írtam, de remélem értitek😄
Minden esetre sok sikert mindenkinek!

Abból emeltezek, szal és 80 felett kéne 😄

bardocz
Info érettségi jó még, 1 órát pasziánszoztam, meg aknakeresõztem, 86% lett végül.
bardocz
A magyarhoz lehet csak egy kis józan ész kell, de az én józan eszem a matekhoz, és hasonló logikus felépítésû tantárgyakhoz való 😄
Nyelv az tényleg nem parás. Levél felénél elõvettem a szendvicsem és el voltam vele 😄

HTS s3rg1nh00
😄!
magyarhoz egy kis józan ész kell,illetve ha tudod h.nem fogalmazol jól akkor egy kis töltelékbeszéd,ami azért kapcsolódjon a témához-és javaslom _nem_ az érvelést írni,nálunk pl.egész másképp állt a javító tanár a dolgozathoz,ha be merted vállalni az irodalmi témát,mintha csak túl akartál volna lenni a dolgon...
a matek nem para,függvénytábla,pár feladatsor és józan ész kombinációjával garantált négyes
a töri atlasszal meg józan ésszel+némi háttértudással sima ötös
a nyelv sem bonyolult,én még 11.-es koromban csináltam meg 90% fölé úgy h.bõ fél órával hamarabb jöttem el
szabadon választotthoz nem tudok mit hozzászólni😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bardocz
Magyarra ugye csak helyesírási szótár, meg szinoníma kell?
Mi lehet vajon ThePartyFace-el?
bardocz
Ott se volt szóbeli konkrétan. Csak a kidolgozott tételeket bevittük, megmondta tanár mit javítsunk ki, amihez lusta voltam sajnos.
Fakultáció ? Szóbeli nekünk se volt órán, max def tanulás.

tommygear
imádkozz hogy ne legyen és ne kelljen újraírni
bardocz
Hát igen, izével bármit elmagyarázok, max rajtam kívül nem érti senki. Lehet jó lett volna, ha matekból is lettek volna felelések, igaz akkor az osztály nagy része megbukott volna, de nekem jobb lenne.
Húha 😄 Ott én is mindig izézek, meg az a szög, az az oldal ott, meg hasonlók, szerencse h nem arra mentem

bardocz
Én matek emelttõl, ott is inkább a szóbelitõl. Na meg a magyarhoz sincs sok kedvem, de talán tudok írni valamit 3 óra alatt majd.
Atlaszt vigyél, olvasni csak tudsz 😄

Én igazából csak attól rettegek, hogy valami szopatós feladat lesz, vagy hirtelen kiesik valami :s

Ramox
Én is a töritõl rettegek... csak az emelt miatt és mert legalább 75-80% között szeretnék teljesíteni :\

kraawz
20%, de a töri érettségit egy féllábú fogyatékos majom is megírja minimum hármasra.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

lippet
A töritõl félek legjobban! Hány százalék/pont kell, hogy meglegyen a 2-es?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

2 nap ^^

Notram: én valszeg fogok még :S vagyis törit kedden olvasni, matekozni meg hétfõn 😄

Sok sikert az érettségizõknek, egy fontos dolgot jegyezzetek meg: vasárnaptól már NE tanuljatok. 😄 Utolsó pillanatos tanulás sosem vezet semmire.

Nekem csak a tavalyi van meg <#szomoru1>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sadist
TVSZ.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nincs fent a neten a hétfõi érettségi feladatsor?? 😊
tigeroo
sziasztok!

van egy keresztféléves tárgyam amibõl nemvolt 1 óra sem félévben
1 beadandó + zh a követelmény:

*Tisztelt hallgatóság!

A geodézia zárthelyi idõpontja: 2010 május 04. (kedd) 10 óra.
Helyszine: 220-as terem.
A zárthelyin ülésrend lesz!
A dolgozat megírására a 10 óra után érkezõknek nem lesz módjuk!
Az a hallgató aki a házi dolgozatát 2010 május 02. 24 óráig ( mivel ez vasárnap)
2010 április 30. 24 óráig nem adja le nekem vagy a tanszéki adminisztrációra a
zárthelyi dolgozat megírását nem kezdheti meg!
A házi dolgozat 2010 május 04-i leadására nincs lehetõség!
A kérdéssorból 10 kérdés ki lett húzva,ez a geo hírdetõn megtekinthetõ!

Kivánok mindenkinek jó felkészülést!

na tehát 30. a határidõ
én bementem ma délután 14.00kor a tanár addigra elment. viszont az adminisztráción sem volt már senki, csak a portán. õk viszont egy telefonszámot nem tudtak és nem állt módukban elvenni sem a dolgozatomat...
a tanárnak küldtem egy e-mailt amiben leírtam a sztorit + elküldtem neki a cuccost
*szerinted van esélyem h elfogadja? erre van vmi szabály vagy vmi?
mrzoltan
yah Molly-t pl. a név érdekli csak <#levele>
Amúgy sztem nem nehéz, bár a matek érdekes lesz, ott fõleg a figyelmetlenség a legrosszabb, ami az idõhiányból adódik.
Firerock
ezért szar ez a dolog,mert itt nem pontot ad,hanem ez teljesen szubjektív

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Lemaradt egy kérdõjel.
Meg javítanám az utolsó sort: teljesíteni-re.
Én hétfõn megyek egy ismétlõ érettségit közép magyarból.
Eléggé félek tõle, mert nagyon jónak kell lennie (min. 95%-nak).
A magyar egyáltalán nem az erõsségem, nem is szeretem, de sajnos kötelezõ, mert jogi szakra csak magyarral mehetek.
Meg persze törivel, de azzal nincs nagy gond, 91% -os emelt töri megvan, remélem elég lesz. Bár a magyaron múlik minden.
Tudna mondani valaki valami praktikát a magyarral kapcsolatban. Készülök már több hónapja, tanárhoz is jártam, de hiányzik az egészséges önbizalom. Helyesírási szótárat ezerrel bújom, meg könyveket is olvasok, elméletig a novellaelemzés szempontjaival is tisztában vagyok, a szövegértéssel vannak gondok, de csak a nyelvtani résszel.
Azonban közel 100%-ra teljesítek ebbõl a tárgyból nehéz. Fõleg a javítótanáron is elég sok múlik...
tommygear
sok sikert az érettségizõknek, nem kell fosni tõle
lippet
Mikszáth év van (100 éve halt meg), nem árt átnézni magyar elõtt! Fõleg azok nézzék akik novellaelemzést akarnak írni hétfõn!

theone91
Kedvezõ eset per Összes eset... 😄SA:AS😄:AS😄

tigeroo
GPS-rõl nincs valakinek vmi házidolgozata amit fel tudnék használni magamnak? neten már találtam anyagot, de még kéne, és legalább nem "nyilvános" copy lenne...
fsgh
Én eddig azt hittem h tudom...😄 Mostmár én is inkább kihagyom.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Én általában a választhatónál, ha az van akkor instant skip 😄

fsgh
Dettó😄 a valószínûség számítást mindig elbaszom:SSS Azt majd át kell nézni alaposan kedd elõtt

fsgh
Azért én ilyen pro nem vagyok😊 De Én is bõven idõ elõtt kész szoktam lenni 110perc körül... Csak az a baj velem h simán benne lehet egy 90%-os is de egy 75%-is ha olyan napom van:S

Remélem nem lesz idén szívatós a matek.

Én is így vagyok, csak a valszám gyakran bezavar =\

Én 95% körülivel lennék elégedett, de minimum a 90 meg kell hogy legyen.
Átlag 80 perc alatt végzek 1 feladatsorral, szval lesz idõm átnézni a figyelmetlenségeket.

Sajnos én is így vagyok. Tudok mindent kb, de ilyen kis szarokon elrontom 😞

fsgh
Nagyon kéne egy 85% közép matekon. Tudom nem lehetetlen, de 1-2 figyelmetlenség és le is csúszhatok róla:S

nearo
Dehogynem, emelt matekot én is sulimban írtam, illetve ott is szóbeliztem. Az más kérdés, hogy a vizsgáztatók nem a sulimból voltak...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(