Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
És a nyelv? Vagy számtech/fizika?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

akár mehetünk is
DZSÍNÓ
hir tvnek nincs foruma ? menjünk át kicsit garázdálkodni😄

Hoppá ez nem a majális topic:-)

az rtl is meg a tv2-õ is azt mondja hogy 8 ra visszarakták
SoDI---
Most akkor mi a véres geci van?

Nem tudtad? LENDÜLET 😄

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

ivjoe
Az, hogy megy hozzátok a fekete volga, amiért kiszivárogtattad az érettségit!

Számolja valaki az újregeket????
Bocs!
de kérték hogy lehet halasztás lesz benne holnap utánra 😞
a hír tv szerint holnap 10 kor töri
DZSÍNÓ
hir tv

Bh
Kõvári Bazsi az RTL -en 😄
Kira

Dream it! Code it!

RTL Klub

Unknow
Figyeled?😊 Érdekes...ha én nem pampogok és a kedves diáktársaim se azért ,hogy mások csaltak akkor mi a gond? Ne akarjanak már helyettünk dönteni,hogy most meg kell -e íratni újra vagy sem 😊 Most azért mert láttak három hülye picsát a TVben akik nyafogtak még nem fogja az összes diák ezt kérni! Komolyan, gondolkodni luxus?
SoDI---
Menjünk tüntetni!

VISSZA A POROSZ RENDSZERT!
VISSZA A POROSZ RENDSZERT! 😄

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

ivjoe
Sztem TPF nem tehet róla!
Most akkor mi a véres geci van?

haljátok amit a hír tv mit mondanak ?????
Unknow
Hát ez lol.... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ezek az emberek visszafele fejlõdnek 😄DDDDDDDDDDD
SoDI---
Én nem küldtem el senkinek semmit.
A médiának se.

Megfordul a fejemben, csak aztán átgondoltam, hogy a francnak se hiányzik a rendõrség, úgyhogy inkább meggondoltam magam...

kik? hol? mi?
Bh
én se...

Dream it! Code it!

DZSÍNÓ
lolmár a mostani riportot nézzétek 1 nap halasztást akarnak...

bertino
<#idiota><#nyes>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Unknow
Hát most megint elmondták,hogy azt amit eddig is tudtunk. Az a gond,hogy úgy látszik nem is gondolkozott azóta senki azon,hogy ezek a tételek ,hogy kerültek ki, kik a hibásak ,hogy ki kerültek és ,hogy nem a diákokat kéne csesztetni. Mindenki annyira sajnál minket de valahogy a részvétet nem érzem. Lehet,hogy a kétszintû érettségi inkább kétszínû érettségi.
SoDI---
Azért ahogy nézzük a tévét, megnyugtató, hogy senki se hibás.
Mindenki másra mutogat, de különben minden rendben van.
Magyarország. Otthon érzem magam. 😊

Kiderült végre, hogy PartyFace a sátán.

Rendõrbácsik majd megtalálnak valami falusi matek tanárt, meghurcolják; ez a gány rendszer meg megy tovább, minhta mi se történt volna.
De jóóóó... :-(

Dichter
Most feldobtad Sodinak a labdát

aha ép én is azt néztem de a kokrétat nem láttam
Nh Shevits
ÉN AZT MONDOM HOGY HOLNAP TÚLLESZÜNK A TÖRIN, ONNANTÓL KEZDVE PEDIG VÉGÁLLOMÁS A TALAJ(RÉSZEGSÉG)....

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

DZSÍNÓ
Az idõjárás jelentést 😄 amúgy még mindíg nagy a fejetlenség...

ivjoe
NEvetséges, hogy mit csinálnak! Azt rugtam volna fejbe, aki elküldte a médiának a magyar tételeket!
ti mitt láttatok ahír tv én semmi kokrétat ???
szép ték <#idiota>
Unknow
Ezek komolyan elég szûklátókörûek.
Unknow
Errõl van szó...
ivjoe
Mi vagyunk a hülyék???
Az illetékesek a híradó szerint nem találtak a neten semmit!
Persze, mert az emberek csak a HTTP-t ismerik! FTP-rõl, TELNETRÕL, Direct Connectionrõl, P2P-rõl egyik se hallott!
Unknow
Az elsõ és második feladatot felcserélik, ezzel megzavarva a diákokat és használhatatlanná téve a letöltött puskát 😊
Bh

Dream it! Code it!

kezdõdik a hirado a hirtvn figyeljetek😊
Bh
http://www.om.hu/main.php?folderID=723&articleID=5440&ctag=articlelist&iid=1

itt van a hivatalos cucc

Dream it! Code it!

Magyar kijelentette hogy nem lesz megváltoztatva az idõpont csak a feladatokban fognak talán variálni de hogy?
Unknow
Bah..én már most bemegyek! Akkor biztos nem kések el! 😄
Unknow
Jaj szegény tanárok...a diákok csak túl akarnak lenni rajta. Nevetséges. Ezek azt hiszik azért mert iskolába járunk már semmi sütnivalónk nem lehet az egészhez.
Bh
10kor kezdõdik...
én legalábbis így toom

Dream it! Code it!

Mike at home
errol szol az egesz, igaz?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ivjoe
Navégre!
Unknow
NA most akkor mikor kezdõdik? Már ezt se tudják eldönteni. NA és amúgy mi van azokkal a diákokkal akik tanulnak és nem a híreket nézik? Meg azokkal akik most pihenik ki a fáradalmaikat? Vagy azokkal akik dolgoznak? (Mert van ilyen is)
jaja hirtvt nézzetek most..
DZSÍNÓ
nem, azt mondták h a diákok egy része nem tudja h 10kor lessz és 8ra mennek oda.

SoDI---
sok szerencsét hozzá, azóta pont erre gondolva már IP-t váltottam 😊

Unknow
Nagyon helyesen beszél a manus a hír tv-n!!!