Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

,,Jó kezekben van az ország! " ---> ha én lennék a miniszter mindenkit megb***nák , kirúgnák mindenkit és felvenném a frissen diplomázottakat , nem ilyen vén trottyokkal irányitanám az országot<#eplus2><#nezze>

Dichter
Ugyanezt akartam írni....

SoDI---
És ha megvan, mi van akkor?

Már az Index-en is kint van...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

peet...ki a faszt érdekelsz?
Arrol persze nem kérdezték meg hogy mi van akkor ha nem jonnek meg a tételek

Kikiangel

SoDI---
mûveletlen vagyok. "Feldumpolnák"?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Gladiator
huh vazze. most néztem csak meg a töri tételeket amiket egyik haveromnak letöltöttem (JELZEM MÁR NINCS MEG, MIELÕTT BÁRKI KÉRNÉ TÕLEM PRIVIBEN!!😊) kár volt erre a sávszélességet pazarolni. én sezntem így harmadikos létemre, úgy hogy semmit se készültem és nem vagyok még 4es tanuló sem, szentem simán megírnám egy 3-asra, talán négyesre is. vazze ez tele van forrással. jóformán az érettségi úgy történik, hogy beülsz a terembe, 1 óra alatt megtanulod ami kell, mert ott van minden, aztán meg beírogatsz. egyedül a lovagos volt az amin kicsit megakadtam a tanultak közül. de az ilyen világháborók meg minden amit még enm is tanultam olyan források vannak hozzá, hogy lazán meg lehet csinálni.
pl:

forrásból idézek nagyjából szó szerint:

"az ország területe 97ezer négyzetkm-rõl 147 ezerre növekedett."

utána egy táblázat:

.......................................1937............1941
az ország területe........-----...........147ezer km

egészítse ki az üres helyeket.
szóval aki az ilyet nem tudja megcsinálni azt ne is vegyék fel sehova se.

ivjoe
Tényleg, most mondta a TV-ben! Feldumpolnák már a szerverüket!!!
torrente
talált! 3 éve. De ha divatos ez a párt miért áll 4-5%-on? Ha erre megadod a választ, feltetetlek az "emberek választottja" listára.

datango
m.orszagban nincsennek normalis emberek! 😄 hehe

bazz nem érzed magad szánalmasnak ? anyád helyében letagadnálak..és most nem folytatom...

datango
fax kivan , fõleg ha szar lex az érettségim 😞

ivjoe
Perszeperszpersze!
oneal1
bazzz.........

no comment

!Forza Ferrari!

Bh
normális ember nem rakja fel egy lebukás után a következõ cuccost.. ez mögött lehet vmi

Dream it! Code it!

datango
frissen nyomtatják holnapra... összemajsztolom majd a kezem ha rateszem majd a "frissen " nyomtatott lapokra 😄

SoDI---
Magyar Bálint okos.

Biztos forrásból tudja, hogy a Pentagon belsõ információs rendszerét is feltörték, így ilyesmi ellen lehetetlen védekezni.

Anyám, BOROGASS!! <#wow1><#zavart2><#csodalk><#guluszem1>

biosz, számtech vagy az új töri vkinek megvan? cska kíváncsiságból!
(fõsikolai hallgató vagyok külföldön)
én nem hiszem mi a véleményetek róla
I.C.ram
mert õ párttag 😄 gondolom kõkemény szadeszes 😄 mszp-be józan ember nem lép szadesz meg divatos mostanság.
tomcat egy exhibicionista hülye

torrente
Lehet hogy nem tetszett, amit írtam, de így van.

datango
jaja!

Bh
korábbi próbaérettségi tételek ? érdekes..

Dream it! Code it!

modellmaker
a fórum nme demokratikus intézmény. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Sanyix
Na látom kivették a "párttag" elmés hozzászólását.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

torrente
Ejha, menõ dolog 2005-ben a szólásszabadság. 20 mp alatt törölték a hozzászólásomat. Pedig tény volt, amit írtam. Na mindegy, ahogy ex-szomszédom mondaná: tej, kenyér nem lesz olcsóbb.

Bh
yess, betörésbiztos töritételek

Dream it! Code it!

Sanyix
Öhm fényképezett.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

The Garrett
neszólj be Õ párttag<#hehe><#hehe><#ticking>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

I.C.ram
jézusom... a munkáspárt tagja vagy???? vagy lusta voltl kijelentkezni az MSZMP-bõl a rendszerváltás után? 😄
SoDI---
Tomcatot bazmeg kurvára nem zavarja, hogy nem az OM szerverérõl lopták ki a cuccot, hanem egy iskolából. Ugyanis nem pdf, hanem szkennelt.

The Garrett
Van arrol valami adat, hogy az elmult 2 napban hány Újreggel lett gazdagabb az SG fóruma? 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

I.C.ram
lol ezek a fahangok 😄DDD
I.C.ram
lol még szinkronizálják is 😄DDD
SoDI---
tomcat bazmeg

Bh
badboy 😄

Dream it! Code it!

I.C.ram
lol 😄D tomcat a médiageci 😄
Bh
ugyanez NEKEM MATEKBÓL

Dream it! Code it!

SoDI---
aktív tv2

Aquir
Gyerekek én túl akarom élni az érettségimet 😄 nem most csesszék el

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

most õszintén akkor mennyire menjünk be a suliba??
HA NEM JÓL SIKERÜL A TÖRI ÉRETTSÉGIM AKKOR MAGYAR BÁLINTOT FELSZELETELEM MINT EGY SZALÁMIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<#ticking>

elhatároztuk hogyha rosszul fog sikerülni az érettségi emiatt , emgkeressük M Bot és elbeszélgetünk vele SZÓVAL KÖNNYÛ FELADATOKAT KÉÜNK EMBER!!! ÉRTED !!! KÖNNYÛT!!!!!! REMÉLEM NÉZED

--------------------------------------------------

ivjoe
NA jó, Black Hat lelkületûek el innen, ez nem az a hely!
ivjoe
Ja 😄DDD
modellmaker
Ne adj ötleteket. 😊 majd jövõre... 😄 (gonosz kacaj)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Bh
.exe ként is lehet, képként vírusozni...

Dream it! Code it!

ivjoe
M1 vazz!
Punker
mit?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ja aszem

Kikiangel