Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert te ety motsok szpemmer vaty!!!4
Nem érzitek szánalmasnak, hogy szétoffoljátok és szpemmelitek a topikot?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ehhe... igasz :o
Odaírhattam volna hogy ßy: Cicero 😄DDD
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
roma-e vaty? :o romának nincs netttyük :o
milyen szpemmhadjárat van itt már???
<#boxer>#boxer>
<#boxer>#boxer>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
😄DD Jó édes...akkor szeretném, ha még elvihetném egy-két barátnõm, a mamit, a tesókát, a...... 😄
Canon 450 D
kuzsé láma, te is újrek vaty hozzám képest<#idiota>#idiota>
:ooo Ezt nem én csináltam? <#idiota>#idiota><#worship>#worship><#worship>#worship>
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
lál <#hehe>#hehe>
orosz-e vaty? <#idiota>#idiota>
Na ne szpemmeljetek, már tökre átmentünk dugjuk meg zsuzsát tápigba! Jut eszembe, bepróbálkozhatok?
héhé, és mi van az töriérettségis csajjal, azt nekem adod? <#idiota>#idiota>
Nem hiszem el! Én akartam elõször megszeretkezni Zsuzsit, erre mindenki beizgult. Zsuzsi mondj igent még ma! Holnap röpülünk Renoba házasodni!
Jaja...ugye te vagy az igi...akkor inkább szólj, ha megjöttek...tudod...azok a bizonyos dolgok...van nálam digit gép 😄
Canon 450 D
passze, nem rólad volt szó a szendviccsel kapcsolatban, teeee... egy msáik csaj <#idiota>#idiota> ÉS NÁ VATYOK <#kocsog>#kocsog> AZ LÁMA! SZOKOTT LENNI!!!!4
Heh...há' kijön belõlem a parszt dikk...osztig, majd mész magadnak szendvicselni a rács mögé 😄 Te kis...kancsóóó 😄DD
Canon 450 D
legalábbis nem lett belõle ekkora botrány, tehátnem olyan sok ember kapta meg😉
ez olyan erotikus hátööö volt?<#idiota>#idiota>
hékás, most itt más csajról van szó, nem Zsuzsáról<#idiota>#idiota> de õ is jöhet <#hehe>#hehe>
<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#wow1>#wow1><#law>#law><#love11>#love11><#phone>#phone>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ehhe, szívesen <#smile>#smile> megrakjuk szendvicsben? <#idiota>#idiota>