Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legalább ezért is érdemes lenne felszólalni valahol,hogy nehogy megszivassanak minket...a szint semmivel se legyen magasabb, mint a mostani
Tulajdonképpen a típusfeladatokat se változtassák meg
nem eggyet
Bandee1987
reméljük az is ugyanilyen könnyû lesz. Különben Magyar Bálint egy vasrudat fog a seggében találni május 29-én reggel...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

parizer
amúgy tök jó lenne, ha néha rákattintanál a "válasz" gombra, és akkor esetleg azt is lehetne tudni, kihez beszélsz!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Crokin
Ne csodálkozz, ha épp hajnalba jut eszembe valmi 😊)

Repatarurgyán

Nem is rossz ötlet, lehet befizetem egy Spam sms-re... <#idiota><#ravasz1>
(megjöttél brittanniából? nem icq-zol már? 😊, rég beszéltünk...)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Az enyém is simán 5ös lett volna...non egyszerü volt igyaz hogy egy hónapja erre készültem ded egyébként is.....a második meg akkora szivatás lessz mint állat
The Garrett
hehe ez remelem kamuszám volt 😄DD😄😄D

Szerintem most megismerheted az internet sötét oldalát ^^.. szörnyû milyen gonsz emberek járnak néha sg-re😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandee1987
nem kéne belekeverni az ellenzéket ebbe az egészbe...

Ezekkel a beírásokkal meg már le kellene állni!!!!!!!!! <#ejnye1>

Bandee1987
pontosan, megnéztem, simán 5-ös lett volna a matekom és még jónéhány haveromnak is...kibaszás...

Akinek megvan az emelt szintû angol az küldje el nekem: [email protected] vagy csörgessen és visszahívom: 06705658369!!! Diszkréten kezelek minden infot!!!!
Bandee1987
igen, de nem akarnék mellette 90 ezer diákot megszivatni, mikor így is elég feszült már a hangulat...

Dee most vágod....mondom kb. 1000 csalórol van szó maximum és sztem még ez is sok csak nagy nyilvánosságot kapott.Bár az tény hogy nagy hülyeség volt fórumon tovább adni a tételeket ill. elérhetõségeket.
szlovákoklán nagyobb botrány van 😊
Ott a megoldások kerültek ki... <#idiota><#nyes>

csúnya kis botrány, de a miénk - Magyarország, a te országod.
csabawarchief
Ja, akkor nem szóltam 😊)

parizer
de Õ debreceni, úgyhogy jöjjön inkább a debrecenkonneksönbe!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

lamase
HAHAHAHAHHAHAA <#wilting><#wilting>

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

parizer
csupán csak annyi, hogy magyar érettségi elõtt a felvi.hu fórumára kikerültek a tételek.

errõl jut eszembe már látom a jövõ warez oldalait http://diakwrz.uw.hu vagy http://erettsegifbi.atw.hu || elõfizetnek rá letöltik és ágya meg a jó isten , 2006_Erettsegi_matek_HUNGANCE
2007_Erettsegi_matek_RELOADED
<#ravasz1>

parizer
hm. no igen. ott még nem hallottam senkitõl, hogy szerette volna az osztályát. egy kedves barátnõm is oda járt(meg néhány volt osztályom általánosból)

A töri tanárom mondta hogy a tavajin is volt botrány cask azt nem közölte a média!
csabawarchief
Szia, ha dunaújvárosi vagy, akkor: DV Topic !

NA FASZA, délután ellenõriztem le a matek tesztemet OM.hu-s megoldások alapján
Pontok alapján 4-est írtam, de ezekszerint nem megyek vele sokra... <#rinya><#rinya>

PResident Evil
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a mult évi érettségin mi volt a botrány ???????

Gyurcsány csak dumál a székébõl<#duma> közben béka pofát vág<#beka3> és lámának tünteti fel magát <#lama> , a diákok meg a netrõl töltik a tételt<#email> akkor emg minek kell beleavatkoznod GYurcsány ?? hö ? nem mindegy neked hogy ki hogy oldja meg az érettségit ??? állítsunk magunkon ember ! <#ticking><#violent>

Nem PartyFace tehet róla...ennek teljesen más okai vannak!Minden érettségin volt valami balhé.Leszokhatnának már errõl.De az hogy ezt az érettségit sokan fogják emlegetni az biztos
The Garrett
akarsz beszélni róla? 😊
régen pszichológus akartam lenni 😊))

Itt sokan elcseszték és ennek az egésznek annyi lenne a lényege, hogy lássák, hogy azért ez nem megy ilyen könnyen!
joebacsi
gratulálok, ülj le egy kicsit, öblögess, és gondold át mégegyszer, hogy mit is akartál mondani...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nem pénteken van a német?

\"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok.\"

Pont ez az hogy ne higgyék már azt hogy azt csinálhatnak velünk amit akarnak.miért kell kb. 1000 barom miatt 87 000nek szívni.Ez így nem fer
Csokonai.

\"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok.\"

parizer
talán ha kikapcsolnád a kepsz lákkot...

PÉNTEKEN NINCS SEMMI ÚGYHOGY AKKOR LEHETNE KIVONULNI AZ OM HEZ ESTLEG
parizer
persze, biztosan csak azokon csattana, és nem sülne ki az ellenkezõje belõle, és a végén ártatlanokat büntetnél vele. mivel Téged már büntetnek azért, amirõl nem tehetsz, tudod milyen szar. miért akarod ezt másnak is?

KORMÁNYT....BOCS
NEM TOM MIÉRT MINKET HASZNÁL FEL AZ ELLENZÉK HOGY LEJÁRASSA A KORMÉNYT...JÁTSZON AZZAL AMI VELE EGY IDÕS....FÕLEG ORBÁN😊
parizer
hm... hova jársz/jártál?

The Garrett
Ha ennyire kivancsi vagy, utannaolvashattal volna már a dolgoknak és tudhatnád hogy azokat is ujraírják.

The Garrett
😄 thats the spirit!"

csak kiváncsiságból kérdezem ! az ANGOL TÉTELEK is fentvannak már a neten ??????????????????

SZERVEZZÜNK TÜNTETÉST A SOK BUNKÓ POLITIKUS LEGJOBB ÖRÖMÉRE ÉS HA AKARNAK BOTRÁNYT AKKOR MEGKAPJÁK DE EZUTTAL AZOKON CSATTAN AKIK KIPROVOKÁLTÁK EZT AZ EGÉSZET!!
De komolyan mondom...ez akkora kibaszás.Rendesen készülök erre a matekra írtó könnyû volt erre néhány hangos paraszt miatt
SoDI---
"éjjen a szólásszabaccság" 😄

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Sadist
Annyian nem tudták, de VOLTAK olyanok akik tudták. És ha pont egy ilyen miatt nem kerülnél be az egyetemre/fõiskolára? Te mit szólnál? Biztos neked sem tetszene.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A Kedvesem pesti. Az osztályomat utálom. A családom hanyagolható. Engem Ádám húz el innen, de vissza semmi.

BADE

Természetesen a fórum nem üzemel😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2