Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trade
ja nekem is fizikazni kellene,vagy inkabb meg matekozni?(na hogy rohadj meg om)

Trade
Meg egy kis adalek annak aki matekbol felvetelizik.
Mar kar kapalozni mert az emeltszintu matekot elfogadtak.
Azok meg a +7 ponttal jol elhuznak.
Kvazi a helyek mar fel is vannak toltve.Lehet hogy nemcsak matekbol

ez is egy allaspont, viszont ha figyelembe vesszuk h mire megy ki a jatek.. akkor megennyira illene elmenni tunteni
ugyanis, nezopontom szerint kiszivarogtattak az om nel a teteleket.. rafogjak a diakokra.. mindenert ki a felelös? a diakok.. eljen.
namost h abecsuletes akarsz lenni, akkor tanulsz megirod kb 90% ra.. ez ugye az optimalis jobbra nem nagyon szokták megirni. De ha letöltheted, minek tanuljal ra? ott a korrupcio éss hopp mindenki 5 ös... es milesz? semmi.. es ugyanez lesz majd 28 an a matekkel.. kerdezem en: mi a jo**** nek fussuk le ugyanazt a kört meg egyszer?

Nh Shevits
ITT SOSINCS MEGÁLLÁS EBBEN A TOPICBAN? MINDENKI HÚZZON MÁR ALUDNI!!!! <#vigyor>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Trade
Om nagyot hibazott!
Ezert minden felvetelizo nyerjen automatikus felvetelt az elso helyre.
Az om meg fizesse mindenki utan a tandijat egy teljes even keresztul.

SoDI---
MONGYÁ' LE!
MONGYÁ' LE!
MONGYÁ' LE!

Ez jó lesz, ez mulatságos lesz! <#finom><#taps><#eplus2><#eljen><#vigyor2><#taps>

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

The Garrett
most pocsékoljam erre a lapot? 😛
a sarki jégsapkák meg melegeszenek... és lassan uj nevet kell nekik kitalálni. 😞
na... meg.. az infláció..

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

DZSÍNÓ
Nekem ígyis úgyis kettes , felhívtam a tanáromat és azt mondta már kijavitotta a matekot és 2es lett volna, és az év végi jegyem is az volt , szóval én nem megyek tüntetni. de akinek ebbõl hátránya származik az go tüntetni !

Hoppá ez nem a majális topic:-)

szal ha valakit erdekel a dolog:
Emberek! Úgy lenne az egész. Mindenki aláíratja ezt a petíciót minden osztálytársával minden szülõjével és minden tanárával ( http://www.freeweb.hu/szlavi/1.doc ). Majd szombaton de. találkozunk és mindenki hozza magával az aláírt lapokat. Azt odaadjátok nekünk. Remélhetõleg több 10ezer aláírás jön, amit átadunk személyesen vagy a Magyar Bálintnak vagy valamelyik "segédjének". Ott õ beszélni fog és elmondja hogy nem hitelesek az aláírások stb.. Erre mi addig maradunk, amig el nem fogadják. Ha nem elég, akkor megyünk és valahol megbénítjuk a közlekedést, a lényeg, hogy odafigyeljenek ránk. Mindeki szombatra hozza magával a szülõjét barátait és az összes tanárt!!! De fõleg érettségizõ diákoknak és tanáraiknak és szüleiknek kéne eljönnie. Minnél többen! Ok emberek! Szombaton 11 órakkor lesz a tüntetés az Oktatási Minisztérium elött! Címe: Budapest, V. ker. Szalay u. 10-14

en igy hallottam, aztan lehet lesz belole valami-lehet h nem... nem mondok semit mert a vegenfeljelentenek h elloptam a teteleket:S:S:S jo8😊

galenius
kérdezzetek bátran én tutira írtam a törit, mondom mindenhova a jó megoldást kivéve a bethlemest

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

DZSÍNÓ
hja biztosít 3 db-ot egy csoportnak 😛 légy vele boldog 😄

Trade
nem tudjatok hogy perelhetnek vkit?
Jovohet keddig kellett volna visszamennem Belgiumbe.
Sajna nem tudok es mar nem tudom ott befejezni ezt az evet.
Kit tudnek e miatt perelni vmi bevetel kieses jogcimen vagy eszmei kar
jogcimen.

The Garrett
mm nemtudom ki kerdezte napközben hogy lehet e az emelt irasbelire szotarat vinni holnap. Megneztem a lapot megegyszer, es ottvan hogy szotarat lehet hasznalni, de elvileg az intézménynek kötelezõ biztosítani. Szal lehet is meg nem is, de vigyél 😊 oO

a Szobelire viszont nemlehet. Sazl kicsit elirtam delutan, remelem nem baj 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Trade
nem veszunk ezen ossze

sziasztok
lesz elvileg szombaton a matek ujrairas ellen egykis "felvonulas".. mert gye mi nem tehetunk rola h kikerult... ennel fogva nem mi vagyunk a hibasak.. jonne valaki?

I.C.ram
hát lehet 😞
I.C.ram
hát én pont az ellenkezõjérõl tudok. Lehet, hogy két reformer is volt.
Trade
nem ha emlekszel pont azt akarta hogy az unnepnapok hetvegere essenek!
es akkor ne legyen profitkieses multieknal.Keress ra a hirekben vhol

nagyon kiváncsi lennék, hol van most, miért nem ír azóta?
a magyar után délután rögtön szóltunk neki hogy szedje le a képet, de szinte mindenki kiröhögött itt...

most lehet hogy hülyeséget mondok, de lehet hogy az egész országban ez indította el a lavinát, ha nem került volna ki nyilvános fórumra, hanem csak emailen és msnen terjed, nem került volna a média elé és nem lenne most ekkora botrány, nem kéne újraírnunk a matekot, stb...?

Joey_The_Man
5000 -es ték 3 nap alatt <#wow1>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Amióta partyFace belinkelte "a" képet: ez a 4926 -ik hsz 😄DD

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

I.C.ram
aki megakarta reformálni a gergelynaptárat pont azt akarta, hogy hétköznap legyenek az ünnepek, mert amúgy semmi értelmük 😊
Joey_The_Man
Pang a topik... 😊

I.C.ram
bálint az érettségitõl függetlenül is szar miniszter. tönkrevágta a magyar oktatást.
Trade
en megyek matekot irni.
En megmondom oszinten sajnalom balintot.
Egyetlenegy egy jo miniszter volt ebben a kormanyban szerintem
partallastol fuggetlenul.Ez tenyleg nagy kicseszes mindenkivel.
Mindannyian kovetunk el hibakat,ezt bizonyosan nem balint volt
az egyetlen az om-ben.
Nem bizots hogy mindenkinek lenyeges de:2000-es tanevben debutalt az oszi szunet nevu project,masfel hettel hamarabb kezdodott a suli mondvan sok unnepnap hetkoznapra esik(errol jutott eszembe hogy volt itt hirkent az sg-n is hogy vki a gergely naptarat akarta megreformalni azert hogy az unnepek hetvegere essenek igy minel tobb profitot hozva a multiknak,egy kis parhuzam) ala pokorni.Az milyen nagy kicseszes volt,de mi az az
erettsegi balhehoz kepest,balint bacsi miutan hatalomra kerult visszaallitotta
a

Na!
Valaki válaszolhatna, hogy legalább tudja e az érettségi tételek címét, meg hogy meg van e már az angol?

ez van
a tüntetésben én is benne lennék, meg még az évfolyamom is 😊
de ez tényleg pofátlanság, amit itt müvelnek, mintha gumi kacsák lennénk, ugy irányitanak minket, mintha nem lenne elég stresszes ez a hét nekünk, pont kedvünk van ujra irni ezt a szart....
Tudja valaki hol vannak az érettségi tételek?
Megadom az e-mail címemet ha kell, hogy ne ide írjátok be, csak szoljatok ha valaki tudja, fõleg az angolt

Trade
na megvan a megoldas

már csak mi szopunk az angol miatt, gondolom kisebb az igény erre 😊
én meg még várom a nyelvvizsga eredményt, de basznak küldeni!!!!!!
És melyik oldalon lehet elérni?

Frank99
van olyan? láttál már?

Torgyán pl. jó volt? Dajcs Tomi? Õ is?

ez olyan demagóg.
valaki kiszivárogtatja, és a miniszter "moggyonle"?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nem tudja valaki mikor érkezik meg az angol értettségi tételek?

már 10 percce nem érkezett új hozzászólás! :o

MDF: 101. apró lépés

Almássy Kornél, az MDF alelnöke az MTI-nek elmondta: a matematika érettségi vizsga megismétlése megerõsíti azon korábbi álláspontjukat, hogy Magyar Bálintnak le kell mondania. Hozzátette: amennyiben az oktatási miniszter ezt nem teszi meg, felszólítják Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, hogy "101. apró lépésként" menessze a tárcavezetõt. Almássy Kornél kijelentette: az érettségi körül kialakult szakmai botrányért Magyar Bálintnak kell vállalnia a felelõsséget.

kivételesen eggyet tudok velük érteni
Ha már ilyen sokan gyültünk ma itt össze szervezzünk sztrájkot
magus
mert a diakok 80% anak volt annyi agya, hogy megszerezte a kozepfoku nyelvvizsgat elotte ami emelt 5-st er

LeBronjózska
szevasztok

most néztem a hiradót, és azt mondták hogy az "sg.hu portálról szivárogtak ki az éretségi tételek" és valami internetügynökség turkál a neten, hogy honnan szivárgott ki.

ennyit tudok

soulhunter
ja,kieg: várom az FBI tagokat 😄DD

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

még jó... vajon miért...?

soulhunter
nos,én elgondolkodtam...
hiába pártháboru,és egymásra mutogatás az egész,mind1ik pártot ki kéne cserélni tagrol tagra, ezek már jol megszegték magukat,lejáratták egymást,és hajnali fél8kor már kaptam faxon a tételsort...
hát ennyit a biztonságukrol... SE rulez 😉

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Egy dolgot azért nem felejtek el: Magyar Bálint a matek elött kijelentette ,hogy a kikerült mtek tételsornak semmi köze az igazihoz.
Mindenhol ezt terjesztette. MIÉRT nem lehetett azt monddani:
-oké gyerekek hibáztunk az érettségit hogy igazságos legyen egy héttel csúsztatjuk.-
Inkább Tetézzük a bajt írjákl meg most a törit halasszuk 2 órával és a matekot írják meg újra.
HOVÁ TÜNTÉL ÉRTELEM?
Vicces de ha visszanéz a kedves érdeklõdõ az eddigi hozzászolásokban egyszer sem adta meg senki hogy van e vagy hol érettségi tétel
akkor sem mikor már mindenki tudott róla.
http://wrgap.fw.hu/ Olvassátok el kicsit fura de van benne igazság...😄
Amúgy összesen kell 10%-ot teljesíteni az angolból hogy mehess szóbelire a kettesért összesen 20% kell ezt angol tanár mondta úgyhogy biztos meg mindenhol így van. A linket pedig küldjétek el mindenkinek
Clava
Télleg nincsen fenn az új angol tételsor

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

DZSÍNÓ
Lendület !!

Az se átlátható hogy ha képesek voltak egy éjszaka alatt kinyomtatni+ kihordani az egészet akkor mért kellett hetekkel ezelött odaadni a suliknak.
Sadist
Feladattípusonként kell 10%-ot teljesíteni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem