Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mar kar kapalozni mert az emeltszintu matekot elfogadtak.
Azok meg a +7 ponttal jol elhuznak.
Kvazi a helyek mar fel is vannak toltve.Lehet hogy nemcsak matekbol
ugyanis, nezopontom szerint kiszivarogtattak az om nel a teteleket.. rafogjak a diakokra.. mindenert ki a felelös? a diakok.. eljen.
namost h abecsuletes akarsz lenni, akkor tanulsz megirod kb 90% ra.. ez ugye az optimalis jobbra nem nagyon szokták megirni. De ha letöltheted, minek tanuljal ra? ott a korrupcio éss hopp mindenki 5 ös... es milesz? semmi.. es ugyanez lesz majd 28 an a matekkel.. kerdezem en: mi a jo**** nek fussuk le ugyanazt a kört meg egyszer?
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Ezert minden felvetelizo nyerjen automatikus felvetelt az elso helyre.
Az om meg fizesse mindenki utan a tandijat egy teljes even keresztul.
MONGYÁ' LE!
MONGYÁ' LE!
Ez jó lesz, ez mulatságos lesz! <#finom>#finom><#taps>#taps><#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
a sarki jégsapkák meg melegeszenek... és lassan uj nevet kell nekik kitalálni. 😞
na... meg.. az infláció..
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Hoppá ez nem a majális topic:-)
Emberek! Úgy lenne az egész. Mindenki aláíratja ezt a petíciót minden osztálytársával minden szülõjével és minden tanárával ( http://www.freeweb.hu/szlavi/1.doc ). Majd szombaton de. találkozunk és mindenki hozza magával az aláírt lapokat. Azt odaadjátok nekünk. Remélhetõleg több 10ezer aláírás jön, amit átadunk személyesen vagy a Magyar Bálintnak vagy valamelyik "segédjének". Ott õ beszélni fog és elmondja hogy nem hitelesek az aláírások stb.. Erre mi addig maradunk, amig el nem fogadják. Ha nem elég, akkor megyünk és valahol megbénítjuk a közlekedést, a lényeg, hogy odafigyeljenek ránk. Mindeki szombatra hozza magával a szülõjét barátait és az összes tanárt!!! De fõleg érettségizõ diákoknak és tanáraiknak és szüleiknek kéne eljönnie. Minnél többen! Ok emberek! Szombaton 11 órakkor lesz a tüntetés az Oktatási Minisztérium elött! Címe: Budapest, V. ker. Szalay u. 10-14
en igy hallottam, aztan lehet lesz belole valami-lehet h nem... nem mondok semit mert a vegenfeljelentenek h elloptam a teteleket:S:S:S jo8😊
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Jovohet keddig kellett volna visszamennem Belgiumbe.
Sajna nem tudok es mar nem tudom ott befejezni ezt az evet.
Kit tudnek e miatt perelni vmi bevetel kieses jogcimen vagy eszmei kar
jogcimen.
a Szobelire viszont nemlehet. Sazl kicsit elirtam delutan, remelem nem baj 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
lesz elvileg szombaton a matek ujrairas ellen egykis "felvonulas".. mert gye mi nem tehetunk rola h kikerult... ennel fogva nem mi vagyunk a hibasak.. jonne valaki?
es akkor ne legyen profitkieses multieknal.Keress ra a hirekben vhol
a magyar után délután rögtön szóltunk neki hogy szedje le a képet, de szinte mindenki kiröhögött itt...
most lehet hogy hülyeséget mondok, de lehet hogy az egész országban ez indította el a lavinát, ha nem került volna ki nyilvános fórumra, hanem csak emailen és msnen terjed, nem került volna a média elé és nem lenne most ekkora botrány, nem kéne újraírnunk a matekot, stb...?
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
En megmondom oszinten sajnalom balintot.
Egyetlenegy egy jo miniszter volt ebben a kormanyban szerintem
partallastol fuggetlenul.Ez tenyleg nagy kicseszes mindenkivel.
Mindannyian kovetunk el hibakat,ezt bizonyosan nem balint volt
az egyetlen az om-ben.
Nem bizots hogy mindenkinek lenyeges de:2000-es tanevben debutalt az oszi szunet nevu project,masfel hettel hamarabb kezdodott a suli mondvan sok unnepnap hetkoznapra esik(errol jutott eszembe hogy volt itt hirkent az sg-n is hogy vki a gergely naptarat akarta megreformalni azert hogy az unnepek hetvegere essenek igy minel tobb profitot hozva a multiknak,egy kis parhuzam) ala pokorni.Az milyen nagy kicseszes volt,de mi az az
erettsegi balhehoz kepest,balint bacsi miutan hatalomra kerult visszaallitotta
a
Valaki válaszolhatna, hogy legalább tudja e az érettségi tételek címét, meg hogy meg van e már az angol?
de ez tényleg pofátlanság, amit itt müvelnek, mintha gumi kacsák lennénk, ugy irányitanak minket, mintha nem lenne elég stresszes ez a hét nekünk, pont kedvünk van ujra irni ezt a szart....
Megadom az e-mail címemet ha kell, hogy ne ide írjátok be, csak szoljatok ha valaki tudja, fõleg az angolt
én meg még várom a nyelvvizsga eredményt, de basznak küldeni!!!!!!
Torgyán pl. jó volt? Dajcs Tomi? Õ is?
ez olyan demagóg.
valaki kiszivárogtatja, és a miniszter "moggyonle"?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Almássy Kornél, az MDF alelnöke az MTI-nek elmondta: a matematika érettségi vizsga megismétlése megerõsíti azon korábbi álláspontjukat, hogy Magyar Bálintnak le kell mondania. Hozzátette: amennyiben az oktatási miniszter ezt nem teszi meg, felszólítják Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, hogy "101. apró lépésként" menessze a tárcavezetõt. Almássy Kornél kijelentette: az érettségi körül kialakult szakmai botrányért Magyar Bálintnak kell vállalnia a felelõsséget.
kivételesen eggyet tudok velük érteni
most néztem a hiradót, és azt mondták hogy az "sg.hu portálról szivárogtak ki az éretségi tételek" és valami internetügynökség turkál a neten, hogy honnan szivárgott ki.
ennyit tudok
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
hiába pártháboru,és egymásra mutogatás az egész,mind1ik pártot ki kéne cserélni tagrol tagra, ezek már jol megszegték magukat,lejáratták egymást,és hajnali fél8kor már kaptam faxon a tételsort...
hát ennyit a biztonságukrol... SE rulez 😉
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Mindenhol ezt terjesztette. MIÉRT nem lehetett azt monddani:
-oké gyerekek hibáztunk az érettségit hogy igazságos legyen egy héttel csúsztatjuk.-
Inkább Tetézzük a bajt írjákl meg most a törit halasszuk 2 órával és a matekot írják meg újra.
HOVÁ TÜNTÉL ÉRTELEM?
akkor sem mikor már mindenki tudott róla.
Amúgy összesen kell 10%-ot teljesíteni az angolból hogy mehess szóbelire a kettesért összesen 20% kell ezt angol tanár mondta úgyhogy biztos meg mindenhol így van. A linket pedig küldjétek el mindenkinek