Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én gondolkoztam rajta, csak féltem, hogy nem tudok olyan sokat írni, aztán rájöttem, hogy mégis, de akkor már Athén végénél tartottam.
nemtom h be van e jelentve.. en csak terjesztem nem en vagyok a szervezö
fennvan.. trefin is elnyomtam, msn en is ez a nevem😊 stb es nem csak en terjesztem... sokan en kimegyek oszttarsakkal is alairatom
dögöljenek meg... nem fogom mas hibajabol ujrairni... nem kenyszerithet ra senki
dögöljenek meg... nem fogom mas hibajabol ujrairni... nem kenyszerithet ra senki
én pont a Álom és valóságot írtam(nagybetûvel)
meg a poroszokat választottam, remélem örül a töri tanárom mert mindenki
athént választotta mert az szóbeli is, és gondom mindenki megtanulta.
de nagyon kevés hely volt, mire kielemeztem a német lovagrend szellemi örökségét meg a militáns/katonai junkereket alig maradt hely.
meg a poroszokat választottam, remélem örül a töri tanárom mert mindenki
athént választotta mert az szóbeli is, és gondom mindenki megtanulta.
de nagyon kevés hely volt, mire kielemeztem a német lovagrend szellemi örökségét meg a militáns/katonai junkereket alig maradt hely.
Hát ebbõl szvsz nem lesz semmi 😞 Lesztek kb. 5-en... jobban kéne reklámozni a cuccot. Rakd fel mindenhova, minden fórumra, stb.
Remélem ezután nem 98%, hanem 100% lesz... De lehet, hogy akkor velem addig íratják majd újra, amíg szar nem lesz a jegyem???
uristen ne mondd már...
a középszinthez tanulni se kell...
a középszinthez tanulni se kell...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
lesz tuntetes ha minden igaz
Emberek! Úgy lenne az egész. Mindenki aláíratja ezt a petíciót minden osztálytársával minden szülõjével és minden tanárával ( http://www.freeweb.hu/szlavi/1.doc ). Majd szombaton de. találkozunk és mindenki hozza magával az aláírt lapokat. Azt odaadjátok nekünk. Remélhetõleg több 10ezer aláírás jön, amit átadunk személyesen vagy a Magyar Bálintnak vagy valamelyik "segédjének". Ott õ beszélni fog és elmondja hogy nem hitelesek az aláírások stb.. Erre mi addig maradunk, amig el nem fogadják. Ha nem elég, akkor megyünk és valahol megbénítjuk a közlekedést, a lényeg, hogy odafigyeljenek ránk. Mindeki szombatra hozza magával a szülõjét barátait és az összes tanárt!!! De fõleg érettségizõ diákoknak és tanáraiknak és szüleiknek kéne eljönnie. Minnél többen! Ok emberek! Szombaton 11 órakkor lesz a tüntetés az Oktatási Minisztérium elött! Címe: Budapest, V. ker. Szalay u. 10-14
ezt terjesztik
Emberek! Úgy lenne az egész. Mindenki aláíratja ezt a petíciót minden osztálytársával minden szülõjével és minden tanárával ( http://www.freeweb.hu/szlavi/1.doc ). Majd szombaton de. találkozunk és mindenki hozza magával az aláírt lapokat. Azt odaadjátok nekünk. Remélhetõleg több 10ezer aláírás jön, amit átadunk személyesen vagy a Magyar Bálintnak vagy valamelyik "segédjének". Ott õ beszélni fog és elmondja hogy nem hitelesek az aláírások stb.. Erre mi addig maradunk, amig el nem fogadják. Ha nem elég, akkor megyünk és valahol megbénítjuk a közlekedést, a lényeg, hogy odafigyeljenek ránk. Mindeki szombatra hozza magával a szülõjét barátait és az összes tanárt!!! De fõleg érettségizõ diákoknak és tanáraiknak és szüleiknek kéne eljönnie. Minnél többen! Ok emberek! Szombaton 11 órakkor lesz a tüntetés az Oktatási Minisztérium elött! Címe: Budapest, V. ker. Szalay u. 10-14
ezt terjesztik
Engem csak az zavar, hogy 3 hét múlva írjuk újra, addigra kijövök abból, hogy májer vagyok. Ha írjuk, akkor még ezen a héten kellett volna...
nem szerencsere nem😊 de a töritanar erteni fogja😊
loholoholol
kár hogy a tanár nem érti mit akarsz😄😄:
németbõl éreccégizel?
kár hogy a tanár nem érti mit akarsz😄😄:
németbõl éreccégizel?
apropo
jottok tunteni? szombaton a matek ujrairas ellen
jottok tunteni? szombaton a matek ujrairas ellen
loooohoohoooll😄 tenyleg
na majd ha ujrairjuk😉 😄😄
na majd ha ujrairjuk😉 😄😄
en azt irtam Der Untergang (a bukas) sztem majd jot röhög a tanar es megadja a 0 pontot😛
majd lesz vhogy
majd lesz vhogy
na megnéztem a régi térkép alapján, és tényleg nem teljesen egyértelmû, hisz nincs is benne mai térkép, csak távoli, bár azon, ha jól megnézed meglehett állapítani, csak nehezen.
Ha meg lehetne akkor Ukrrajnát írtam volna...
Ne felejtsd már el hogy te tuttad!
Ne felejtsd már el hogy te tuttad!
Úgynézki, hogy nekem a tesztkérdéses feladat full pontos 😊 Talán a kommunista címadós dolog nem lett olyan jó, de ha rendes a tanár elfogadja. Azt írtam címnek, hogy A diktatórikus kommunizmus zsákutcája.
Sajnos a töriatlasz alapján nem lehetett egyértelmûen eldönteni hogy Ungvár ma Szlovákiában vagy Ukrajnában van.
Érdekes hogy most kezd kihalni a topik.
Igaz, hogy mostantól a választott tantárgyak jönnek amibõl nem ír mindenki, de ennél fogva ezek sokkal nehezebbek is lesznek...
Igaz, hogy mostantól a választott tantárgyak jönnek amibõl nem ír mindenki, de ennél fogva ezek sokkal nehezebbek is lesznek...
na megnéztem a tesztkérdések megoldását a tegnapi törihez. Az országosnál az én sorrendem volt a jó, tehát: OMM, CZE, MO, SZU, UKR
Tegnap néztem a híreket, Angelfire jól átvert mindenkit. Azzal kezdte az oldalt, hogy "sajnálattal közli, hogy ismét nem sikerült titokban tartani a tételeket", közben egy hamis tételsort kínáltak - smsweb alapon. Beszéltek is az egyikükkel telefonon. Ha a tévének megvan a telefonszáma, bizonyára már tudják, ki az. Elég sok embert sikerült bolonddá tennie, ráadásul fokotza a botrányt, mikor indul az eljárás ellene?
megállt az élet??
az hogy nálunk van ez a balhé most ez egy dolog, de ami a szlovákoknál...na az az igazi LOL
1. ugye kiosztották a matek kérdéseket a megoldással együtt (ezt ismeri már mindenki a hirekbõl)
2. (ez a legfrisebb) az egyik helyi szlovák iskolában az angol érettségire vitt hanganyag magyar és szlovák nyelvû karácsonyi éneket tartalmazott. 😄D de valahonnét kerítettek egy használható angolt is 😊)
1. ugye kiosztották a matek kérdéseket a megoldással együtt (ezt ismeri már mindenki a hirekbõl)
2. (ez a legfrisebb) az egyik helyi szlovák iskolában az angol érettségire vitt hanganyag magyar és szlovák nyelvû karácsonyi éneket tartalmazott. 😄D de valahonnét kerítettek egy használható angolt is 😊)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nem tudom kit kaptak el csak annyit mondtak, hogy aki a netre rakta fel maga is érettségizõ, büntetése 3 év börtön lehet titok sértés miatt.
szvsz szerintem sem kap ilyen büntetést de példát akarnak statulálni meg eredményt felmutatni. lehet megússza egy kicsapással a suliból.
szvsz szerintem sem kap ilyen büntetést de példát akarnak statulálni meg eredményt felmutatni. lehet megússza egy kicsapással a suliból.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
inkább agyerek.akinekeladtákatételsorokat@jópézé.hu
agyerekakielloptaatetelsorokat@valahol.messze.egszenbiztosnem.magyarorszagon
Nagyon jó! Hol találtad?
Kikiangel
Nagyon jó! Hol találtad?
Kikiangel
Olvastátok a cikket? Kezet fognék az írójával, jól megmondta ill. megírta!
Nagyon jó! Hol találtad?
Kikiangel