Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
én athén, trianon, mátyás.
yokasno1
én trianont írtam meg athént és dualizmust

I.C.ram
én gondolkoztam rajta, csak féltem, hogy nem tudok olyan sokat írni, aztán rájöttem, hogy mégis, de akkor már Athén végénél tartottam.
I.C.ram
akkor szóljál neki, hogy jelentse be, mert különben még agyon is veretnek a lovasrendõrökkel.
franco
énis bismarckékat nyomtam sokkal hálásabb téma

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

nemtom h be van e jelentve.. en csak terjesztem nem en vagyok a szervezö

franco
dehogynem...
márha akarsz éreccségit..

fennvan.. trefin is elnyomtam, msn en is ez a nevem😊 stb es nem csak en terjesztem... sokan en kimegyek oszttarsakkal is alairatom
dögöljenek meg... nem fogom mas hibajabol ujrairni... nem kenyszerithet ra senki

I.C.ram
ja nem ártana, mert ha nem jelentetitek be, akkor gumibotta verik szét a képeteket 😊
villar
én pont a Álom és valóságot írtam(nagybetûvel)
meg a poroszokat választottam, remélem örül a töri tanárom mert mindenki
athént választotta mert az szóbeli is, és gondom mindenki megtanulta.
de nagyon kevés hely volt, mire kielemeztem a német lovagrend szellemi örökségét meg a militáns/katonai junkereket alig maradt hely.

yokasno1
Ez szép és jó! De be van már jelentve a tüntetés??? <#wow1>

I.C.ram
Hát ebbõl szvsz nem lesz semmi 😞 Lesztek kb. 5-en... jobban kéne reklámozni a cuccot. Rakd fel mindenhova, minden fórumra, stb.
yokasno1
Remélem ezután nem 98%, hanem 100% lesz... De lehet, hogy akkor velem addig íratják majd újra, amíg szar nem lesz a jegyem???

franco
uristen ne mondd már...
a középszinthez tanulni se kell...

lesz tuntetes ha minden igaz
Emberek! Úgy lenne az egész. Mindenki aláíratja ezt a petíciót minden osztálytársával minden szülõjével és minden tanárával ( http://www.freeweb.hu/szlavi/1.doc ). Majd szombaton de. találkozunk és mindenki hozza magával az aláírt lapokat. Azt odaadjátok nekünk. Remélhetõleg több 10ezer aláírás jön, amit átadunk személyesen vagy a Magyar Bálintnak vagy valamelyik "segédjének". Ott õ beszélni fog és elmondja hogy nem hitelesek az aláírások stb.. Erre mi addig maradunk, amig el nem fogadják. Ha nem elég, akkor megyünk és valahol megbénítjuk a közlekedést, a lényeg, hogy odafigyeljenek ránk. Mindeki szombatra hozza magával a szülõjét barátait és az összes tanárt!!! De fõleg érettségizõ diákoknak és tanáraiknak és szüleiknek kéne eljönnie. Minnél többen! Ok emberek! Szombaton 11 órakkor lesz a tüntetés az Oktatási Minisztérium elött! Címe: Budapest, V. ker. Szalay u. 10-14

ezt terjesztik

yokasno1
Engem csak az zavar, hogy 3 hét múlva írjuk újra, addigra kijövök abból, hogy májer vagyok. Ha írjuk, akkor még ezen a héten kellett volna...

nem szerencsere nem😊 de a töritanar erteni fogja😊

yokasno1
lesz tüntetés???

franco
<#awink><#nezze>

franco
loholoholol
kár hogy a tanár nem érti mit akarsz😄😄:

németbõl éreccégizel?

apropo
jottok tunteni? szombaton a matek ujrairas ellen

loooohoohoooll😄 tenyleg
na majd ha ujrairjuk😉 😄😄

I.C.ram
jó hogy nem ezt írtad: The day of judgement (az ítélet napja, Terminator2) 😊
I.C.ram
lol 😄
en azt irtam Der Untergang (a bukas) sztem majd jot röhög a tanar es megadja a 0 pontot😛
majd lesz vhogy

I.C.ram
na megnéztem a régi térkép alapján, és tényleg nem teljesen egyértelmû, hisz nincs is benne mai térkép, csak távoli, bár azon, ha jól megnézed meglehett állapítani, csak nehezen.
franco
térkép nélkül a választ

I.C.ram
mit tudtam?
franco
Ha meg lehetne akkor Ukrrajnát írtam volna...
Ne felejtsd már el hogy te tuttad!

I.C.ram
Az tuti jó, mert pont egy hasonló volt megadva példának: "Nem ezt akartam!"
yokasno1
Én azt írtam címnek, hogy: Marx nem így képzelte...

I.C.ram
régibõl is meglehet állapítani simán.
villar
a legújabb atlaszból igen mert ott vannak újabb térképek is

I.C.ram
Az egyetlen jelentõs magyar település, ami ukrajnában van.
I.C.ram
Úgynézki, hogy nekem a tesztkérdéses feladat full pontos 😊 Talán a kommunista címadós dolog nem lett olyan jó, de ha rendes a tanár elfogadja. Azt írtam címnek, hogy A diktatórikus kommunizmus zsákutcája.
franco
Sajnos a töriatlasz alapján nem lehetett egyértelmûen eldönteni hogy Ungvár ma Szlovákiában vagy Ukrajnában van.

franco
Érdekes hogy most kezd kihalni a topik.
Igaz, hogy mostantól a választott tantárgyak jönnek amibõl nem ír mindenki, de ennél fogva ezek sokkal nehezebbek is lesznek...

I.C.ram
na megnéztem a tesztkérdések megoldását a tegnapi törihez. Az országosnál az én sorrendem volt a jó, tehát: OMM, CZE, MO, SZU, UKR
Tegnap néztem a híreket, Angelfire jól átvert mindenkit. Azzal kezdte az oldalt, hogy "sajnálattal közli, hogy ismét nem sikerült titokban tartani a tételeket", közben egy hamis tételsort kínáltak - smsweb alapon. Beszéltek is az egyikükkel telefonon. Ha a tévének megvan a telefonszáma, bizonyára már tudják, ki az. Elég sok embert sikerült bolonddá tennie, ráadásul fokotza a botrányt, mikor indul az eljárás ellene?

janosimatyas
hehe

1045-1209-6738-4668-7696-2783

megállt az élet??
Dietrich
az hogy nálunk van ez a balhé most ez egy dolog, de ami a szlovákoknál...na az az igazi LOL

1. ugye kiosztották a matek kérdéseket a megoldással együtt (ezt ismeri már mindenki a hirekbõl)

2. (ez a legfrisebb) az egyik helyi szlovák iskolában az angol érettségire vitt hanganyag magyar és szlovák nyelvû karácsonyi éneket tartalmazott. 😄D de valahonnét kerítettek egy használható angolt is 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem tudom kit kaptak el csak annyit mondtak, hogy aki a netre rakta fel maga is érettségizõ, büntetése 3 év börtön lehet titok sértés miatt.
szvsz szerintem sem kap ilyen büntetést de példát akarnak statulálni meg eredményt felmutatni. lehet megússza egy kicsapással a suliból.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

inkább agyerek.akinekeladtákatételsorokat@jópézé.hu

repro
.hu

N0 TXT TLK PLZ!4!

agyerekakielloptaatetelsorokat@valahol.messze.egszenbiztosnem.magyarorszagon
Nagyon jó! Hol találtad?

Kikiangel

Nagyon jó! Hol találtad?

Kikiangel

Olvastátok a cikket? Kezet fognék az írójával, jól megmondta ill. megírta!

Nagyon jó! Hol találtad?

Kikiangel