Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem viszem a % pontját (24p), csak a +7-et, ami azért járna mert akkreditált nyelvvizsga. +7 akkor is jár, ha 33% felett van (33<60), de azt nekem az adott intézmény már nem fogadná el, mivel töribõl már viszek emelt szintért járó
+7-et. Magyarul ha 59%-os lenne, akkor nem kapnék +7-et, hiába vagyok 33% felett. Ezért örülök h. nyelvvizsgát ad (már ha ide is adják idõben)!
Sajna az új rendszer nincs vmi jól kigondolva (kiszivárgás szóba se jött),
egyik o.társam eléggé beteg lett, és nem tud pótérettségizni rendes idõpontban,
csak októberben...magyarul egy év elszáll.
1. Számábrázolások, a különbözõ ábrázolások elõnyei, hátrányai, felhasználási területei
2. Az elektronikus számítógépek fejlõdése napjainkig (a generációk jellemzése, perifériák változása)
3. A számítógép, az operációs rendszer indulásának és leállításának folyamata; leállítás szoftveres és más rendellenesség esetén
4. Az operációs rendszer felhasználói felületei, kezelésének különbözõ módjai (az állománykezelõ utasitások különbözõ módjai)
5. Állományok letöltése (ftp, jogosultságok, átviteli módok, gyakorlati példa)
6. Különbözõ típusú dokumentumok ismerete, felhasználása a tájékozódásban, illetve az ismeretszerzésben
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
az esszépontozás kurva szubjektív dolog...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Ez így 21, már ha a német beér.
Adott be valaki fellebbezést? Mi lett velük?
Nálunk volt, aki 32 pontot megreklamált, és kapott +7-et,
volt aki kapott egyet, és le is vontak egyet...
Egy lánynak meg egyszerûen elszámolták az összpontszámát.
csak nyelvizsgáért járót (2-2 a beszámítás).
Azt nem tudom, hogy hogyan állítják ki júl.11-ig ezt az igazolólapot, amit majd be kell vinnem. Ráadásul itthon sem leszek...
Om.hu:
=======
"-Az új, emelt szintû idegen nyelvi érettségi tényleg nyelvvizsga-bizonyítványt ér?
-Igen.
A kétszintû érettségi vizsga bevezetése után idegen nyelv tantárgyból az emelt szintû érettségi vizsgán elért 60% fölötti eredmény középfokú C típusú, a 40-59% közötti eredmény pedig alapfokú C típusú államilag elismert nyelvvizsgával egyenértékû."
Ámen.
Pl. Menyus helyére azt hiszem kb. 30-szoros...
De jó neked...már lazíthatsz, szabad vagy...
Nekem még két nap kínszenvedés!<#ijedt>#ijedt><#kuss>#kuss><#szomoru1>#szomoru1><#wilting>#wilting>
Július elsõ hetében meglesznek a tuti pontok,és augusztus elején derül ki, kit hova vettek fel. Én már nem aggódom, csak lenne már meg az a magyar!
Mat kp: 96%
Töri em: 81%
Német em: 60%
Angol nyv.
Magyar kp. írásbeli 88%.
Minden helyre másmilyen pontjaim lesznek, ált. 137 ill. 141, bár
mindkettõ attól függ, hogy az emelt német 60%-ért kapok-e akkreditált nyelvvizsgát, +7 ponttal.
Te amúgy BME-n belül melyik szakra mész??
pontokkal hogy állsz?
Jó neked!
Menyus holnap megy, én meg szombaton...
magyar: Kosztolányi - Édes Anna; Retorika
történelem: AZ ipari forradalom
fizika: Kinetikus gázelmélet
a magyar meg a töri sztem fasza lett, a fizikát qrtam el tisztességesen (volt pár olyan fogalom, amit ott hallottam életemben elõször..)
matek emelt 78 % lett, lesz kb 120-122 pontom
ami nagyon érdekelne az a biciklis járõr, vagy helikopteres pilóta.
ezek nem a jól fizetõ részek 😞
War. War never changes.
alkalmassági vizsgákat meg tudod csinálni, nincs bennük semmi extra, tök könnyûek, egyszer nézegettem õket.
War. War never changes.
matek emelt: 93%
közgáz emelr: 64%
21 pluszpont
^^
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
töri 71%
matek 72%
nem tul jok 😞
igy most 125 ponton állok, majd meglátjuk mire lesz elég :o
Volt valaki turnus végén?
Fáradtak a tanárok? Elnök?
nekem csak a könyvrõl kellett beszélnem, megtanultam egy elemzést aztán végülis végig beszéltem úgyhogy nem lett gáz... holnap kiderül hogy építettem a lószarból tündérpalotát.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
I was never told
Now that I'm startin' to learn
I feel I'm growin' old
'Cause yesterday's got nothin' for me
Old pictures that I'll always see
Time just fades the pages
in my book of memories
Másik felét majd, ha meglesz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
¡Hala Madrid!
Magyarból azon paráztam ,hogy meglesz-e a 10% közben kb. lett 90% 😄
Földrajz is baromi jól sikerült. Töri nem lesz 100%, de azért elég jó lett, az is olyan 90%.
tételek:
Magyar: Sorstalanság filmadaptációja, Kommunikáció
Töri: Kiegyezés elõzményei, és Deák szerepe
Földrajz: Föld belsõ szerkezete, Pénz világa.
többibõl jó a 4es. pénteken eldõl
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore