Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iko
ez tutis? 20% az naon alacsony. nem 50%-tól 2-es?

spam. sry

Treblakos
Mikor lesz a magyar írásbeli?(középszint)
najó csak vicceltem 😊
Mindenkinek egy kalappal holnapra!

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

20%tól -2es
40%tól 3as
60%tól 4es
80%tól 5ös

erre gondoltál?
iko
nem tudjátok hány százaléknál vannak a jegyek? (középszint)

spam. sry

mukika
hát én még csak ma kezdek neki igazán... de szerintem még ma is kitalálok 1-2 indokot, hogy miért nem tudok tanulni. 😮

iko
hohha! jó pap holtig tanul 😊

spam. sry

Jóreggelt!!!
Alíg 24 óra múlva ültök egy padban!!Öltönyben,töprengve,mit is írjak?!!
mindenkinek sikers érettségi vizsgát kívánok! (magamnak is) ma már lazítsatok 4 év alatt tanultatok eleget! 😉
és mikor lesz a info közép szóbeli ?

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

magus
alairasod... eh...

Sadist
Már elõre látom, hogy milyen köpködés lesz, mert szarok a tételek, hülyék a tanárok, magas a ponthatár, geci az OM, MB, ASDF, JKLÉ 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

magus
en mozillaban gyakoroltam benn, remelem nem gyaluljak le, aztan kereshetek meg mindent frontpageban...

(amugy remelem nem kerulnek ki a tetelek, nekem nem kell a felesleges idegbaj meg pluszban, hogy ujra kell irnom)

Igy van. Mi pl oran a putra writert hasznaltuk 😄 De lesz a gepeken frontpage, sot ugytudom a wordot is lehet hasznalni 😄

http://zsebpenz.com

gnar killer
nekünk 31-én mondják el

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

Bandee1987
😊))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

mukika
amúgy majd az írásbeli eredményeket mikor lehet megtudni?

mukika
mindenhol az sg.hu van feltüntetve, hogy itt jelentek meg elõször tavaly a tételek. kiváncsi vagyok, hogy ThePartyFace hány privát üzit kaphat ilyenkor. 😛

DJ Skyline

mukika
ehh én nem emeltre jelentkeztem, remélem nem kúrtak át. <#wilting>

Bandee1987
kezdõdik a tavalyi lemez...mindenki ide fog jönni a tételekért...

magus
nalunk csak az emeltesek valaszthattak amit gondolom elkuldtek abba az iskolaba ahol erettsegiznek. bar nekem jo ami itt van.

bar nekem lassan kezd hawaii lenni, meg lett a nemet nyelvvizsgam is, kemeny 1%-al lpetem at a hatart^^

vagy linkeljétek ide be a képek linkjeit sztem nagyon sokan várják, légyzsives ha kinek meg van vagy meglesz neadjisten akkor ossza meg, elõre is köszööm sokk más érettségizõ társam nevében is😊
Hi all!
egy nagyon nagy kérésem lenne, ha vkinek megvan vagy meglesz az idei tételsor bármilk tantárgyból azt nagyon szivesen várom ak övetkezõ email címre: [email protected]
lobig
én már érettségiztem '99-ben...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

mukika
nem. mi kaptunk egy papírt amit ki kellet tölteni, és lehetett választani a programok közül...

Én úgy tudom,hogy info középszinten a weblapszerkesztést azt mozilla composer 1.7el kell! vagy nem tudom jol ?

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Darukezelő
Ideje lenne már kivenni a fiókból a magyar könyvet,és fellapozni így évvégén,nem?😊)

Bandee1987
vagy úgy is mondhatnánk, hogy egyszer volt Budán kutyavásár 😄DDDDDDDDDd

j0nNyKa
ahelyett hogy picsogtok a tetelekert, fogjatok fel, hogy a mostani rendszer hogy is nez ki, es inkabb uljetek le tanulni, ne a sultgalambra varjatok.

kurvara NEM LESZNEK KINT A TETELEK.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

lobig
ideje lenne már egy link a magyar tételekrõl nem?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

ti amúgy tudtok valamit mert én az iskola évek alatt kb semmit se tanultam?!
persze csak ha titokban maradna😄
szerintem ha azt a kocsot kirámolnák biztos jövedelmezöbb mint 1 bankrablás😄
Balo
Elárulom: Pesten egy leplombált páncélszekrényben van pár változat, persze nem tudni melyiket fogják küldeni.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

én azér szivesen keresném itt is meg máshol is😛
irodalomra mit jósolnak a tanárok mert nekem nem mondott semmit?
ha tud valaki segíteni hogy hol találnám meg a feladatokat nagy segítség lenne.
iko
sztem jó, hogy legalább irásbelin nem kell magolni ész nélkül. Ha magolni akarsz, hogy majd 1 héttel utánna elfelejtsd mindent akkor ott van a szóbeli...

spam. sry

BADE
reggel 7-kor még nyomták a rádiók,azóta szépen el lett hallgatva,legalábbis az m1 híradóban nem láttam

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

magus
igazabol szar ez az egesz ugy ahogy van, most tori kozepre mit tanuljak? felesleges bemagolni az adatokat mert ugyse kerdeznek ra... nyelvtan szinten hasonlo...

LOL <#vigyor>

BADE
tegnap össze-vissza cserélték a nemzetiségi érettségi vizsgalapját,pár évvel korábbi feladat volt benne😊

Gladiator
mer, most mi van?

BADE
hihetetlen,hogy megint nem tudják botrány nélkül lezavarni az érettségit...
MB<#gunyos1>

Hali! Van egy olyan problémám, hogy nincs kedvem 😊 kiírni könyvbõl a fontosabb töri évszámokat. Puska.hu-n néztem, hogy van egy ilyen letöltés és ráadásul ingyenes de bedobja a keresett oldal nem található szöveget. 😞
Aztán találtam olyat ahol van vagy 2000 évszám abból mazsolázgatni is egy kissé idõigényes... Szal ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném akár linkkel akár privibe. THX!

Dichter
Szerintem sanszos az 50 éves évforduló miatt...

gnar killer
köszi (:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Treblakos
hali
nekem elõbb lesz az info 😞
17.-én az emeltszint miatt...
56' szerintetek benne lesz a töriben,vagy a magyarban?

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

info érettségi: május 19 reggel 8

Balo: lehet énis bedobok egyet, csak meg ne hajtson éhgyomorra, mert kajolni nem fogok, az 100<#vigyor>. Bár lehet akkor jobban jönne az ihlet<#nyes>

ui: kész virágbolt van itthon<#vigyor2>

gnar killer
lehet jegyzettömb is? 😄
egyébkénbt info érettségi mikor van? [: nem tudtam beszélni a tanárommal mert mostanában nem járt be :c

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;