Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aboy
Nem tom srácok, de én a 4 év alatt semmit nem tanultam és most sem tanulok! De valahogy nem félek a hollnaptól, ez miért van?

hát le, de a privis dolog nem annyira hülyeség
ibizaaa
Sztem inkább ne menj holnap érettségizni, ha ilyen "értelmes" vagy!

Joey_The_Man
van <#nyes>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

GeneralsHungary
lol, ez erõs túlzás 😄 holnap már senki se tudja h ki vagy. Sõt sztem ha megkérdezed az embereket most se.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

mrall
mostmár fogják!!!!! sõõõt csak azt fogják és közben itt lesz 😊 vagy írjunk legalább 30 topicba azt nehéz 5mp alatt törölni

Na oda éppen nem járok...😊
Christiansen
Te is csak az érettségi miatt reg-geltél.
Kipuhatolózza a tételeket😄

Joey_The_Man
francba.. lebuktunk.. 😄DD

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

aboy
Miért van olyan topic?

Joey_The_Man
kiv.: sörhas mert õ beépített ügynök 😄DDDD

és gondolod ezt õk nem olvasták :p
ha tanár olvassa én utálom a magyar tanáromat mert semmit sem tanított az egész osztálynak! és rohadt unalmas órái voltak és rühellem õt iskolát nem írnék ha vkinke van vmije holnapra DE TUTI BIZTOS akkor ne azt csinálja h kiírja a fórumra!! hanem küldje el privátban a lehetõ legtöbb embernek aki meg továbbküldi de csak privátban és akkro nem lesz nyilvános sem a mádiának sem az OMes geciknek!
aboy
<#email><#falbav>

Joey_The_Man
FIGYU! Ha megvan a konkrét feladatsor, azt a "Borotválkozás" topikba fogjuk közölni.. Mert azt ugyse figyelik.. <#eplus2>

iko
ez viccnek nagyon nagy! hanem akkor meg... 😊

spam. sry

shad0w
így van, pont ez a poén az egészben 😊

don't give a fuck

mrall
Sztem is csak kamu! nem kell erre alapozni! mondjuk tavaj is az volt hogy ez kamu aztán aki látta rádöbbent hogy huhhh tegnap este ezt néztem a neten! ( matek )

aboy
OK tudom de a tv-sek hülyék ezért ezt is felfújnák!

Te okos, mi csak beszélgetünk, nem itt fogják feltenni, hülyülünk egy kicsit.
😄DFADDSDASDSDFASDASDASDQWE

-the invisible-

lamase
engem érint😄

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Ottto
😄DDDDDDDDDDDD

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

aboy
sziasztok én most fogok (holnap) érettségizni és nem örülnék ha miattatok újra kéne irnom az egészet! Szóval csak annyit akarok, hogy csak akkor tegyétek fel ha tényleg meg van!

Joey_The_Man
foglalkozás: titkosügynök
munkahely: OM

<#hehe>

Ottto
Legyen igazad!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

mrall
ebben van valami

engem is érint, de én benne lennék
ez tök jó <#eljen>
ha ezt a tanárom megtanította volna, nem szartam volna annyira a verselemzéstõl anno...

-the invisible-

Tutti Ady lesz...
thx!
erre vártam 😊

Christiansen
om-es újreg<#alien>

shad0w
nem mondtam h itt kéne terjeszteni... abban úgy semmi poén nem lenne 😊 csinálni egy külön oldalt ami csak az éreccségirõl szól... hm... 😊

don't give a fuck

Joey_The_Man
csak át kéne nézni azt a pár emberkét... semmi kedvem

figy jó ebbõl poént csinálni annak akit m,ár nem érint 😄
engem érint és valahogy kurvára nem röhögök rajt 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

mrall
hehe

ez hülye ötlet lenne akkor mindenki szívna megint, fõleg az sg

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Azt is felolvasták, hogy a tanárok nem adják le rendesen az órákat?, mert megérdemelnék, azért vagyunk ilyen genyó helyzetben. persze vannak köztük normálisak is.
Joey_The_Man
nagyon beépült a csávó..

lamase
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztem kezdjunk el irogatni hogy megvannak a tetelek,had kapja fel a fejet a media (pl: kösz xy a tételt, majd küld át yx-nek is

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Joey_The_Man
hajrá írd be hogy: megvannak a feladatok! ( persze ehhez télleg meg kéne õket szerezni.. <#smile> )

iko miket írtál ?<#wow1>
ha itt lesz akkor is meg kell holnap írni valahogy.
Christiansen
nna, téged is az OM küldött<#ticking>

Joey_The_Man
szégyeld magad. <#ejnye1><#nyes>

shad0w
csinálni kellene média hacket... meg kell szerkeszteni pár kamu érettségi lapot és mérni az idõt, hogy mikor adja le a tv hírként...

don't give a fuck

ibizaaa
Sztem is vagy Ady, vagy Illyés: Bartók.

mrall
ez mind szép és jó de ezekrõl tudni kéne írni! <#buck> Ez csak azoknak szól akik tudnak is valamit!

nem is sejtitek?
én is adyt álmodtam 😄