Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
reméljük, hogy nem kell fellebbezni, és akkor nincs probléma :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
középszinten meg egy hülye bõcsész a _volt_ tanárom, és ellene öröm kifogást emelni 😄
Középszinten pedig a saját tanárod ellen emelsz kifogást, aki majd szóbeliztetni is fog, és gondolom õ sem veszi jó néven az ilyenket 😊
mechatronikán tavaly 124 volt, idén ha jól sikerül a fizikám 130 pontom lesz... majd meglátjuk
<#vigyor>#vigyor><#kacsint>#kacsint>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ehhez képest emelt infón fel kell menni Sz.fehérvárra.. öö .. mért is? Jaah, mert ott vannak a gépek :S
Még a vizsga legelején vitatkoztunk is a felügyelõ tanárral, õ meg felolvasta valamelyik papírjáról, hogy ahol írtuk, ott tekinthetjük meg. pont. :C
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
football without ultras is nothing
töri tanár meg még csak a tesztet javította ki...
amúgy te tudsz már vmi eredményt?
magyarom elég szar, 50% < látni még nem láttam, csak hallottam. elég érdekes eredmények születtek: nincs 5ös, 1db 4-es, többi 3-as, 2-es. <#fejvakaras>#fejvakaras>
miénk lett a legrosszabb az évfolyamban. érdekes a másik 2 osztályt ugyanaz a nõ tanítja...
na majd bemegyek a suliba a D-napon (júni 6)<#nyes>#nyes>
ezt a kérdést még aznap (hétfõn) megvitattuk, mert többen mondták, hogy hát nagyobb a betoné, mert benne van a táblában.
én mondtam, hogy józan paraszti ésszel az azonosra tippelek, de mivel úgy van megfogalmazva, hogy "azonos" ami számomra egy szinoníma az egyenlõre (sõt annál több, igazából hülyeség az azonos, mert az azt jelenti, hogy _ugyan az_ a hõtágulásuk, ez pedig csak akkor lehetséges, ha ugyan olyan az anyagminõségük, ami pedig nem lehetséges, mert az egyik beton, a másik meg vas.) tehát fogtam volna a fv. táblát és kikerestem volna, mint ahogy sokan tették.
ha nem fogadják el a jó választ, tehát hogy a betoné nagyobb, puff észrevételt kell tenni, jogi útra tereléssel fenyegetni, hatásosan..
Volt egy olyan, hogy a nép elégedetlen a fejadagokkal. Hát bizony egyikben sem volt benne, csak a fejadag mennyisége, amirõl lehet következtetni hogy elégedetlenek, de az hogy valóban azok-e az nem derül ki..stb.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
hogyha nem pontosan ugyanakkora akkora nem a B a helyes válasz. Vagy oda kell irniuk hogy közel/nagyjábol/madjnem/akármi azonos, vagy kutyakötelességük elfogadni a jó választ.