Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen groteszk filmet én még nem láttam! Olyan volt, mintha azokat a könyveket, mint amirõl React-tel beszéltünk mind egybegyúrták volna, és csináltak volna belõle egy filmet. Tipikusan az a film, ami vagy nagyon tetszik valakinek, vagy hülyeségnek találja.
Maga a film amúgy a börükrácia hálójáról szól, és hogy egy egyszerû tévedés, hogy teheti tönkre jó pár embernek az életét. Ugyanakkor szól még arról, hogy egy teljes unalomban élõ hivatalnok milyen kalandos életet szeretne magának, ami a végén már-már az õrületbe kergeti.
Szóval szerintem jó kis film volt, megérte megnézni. Szerintem, React, neked is tetszeni fog, bár nem merem egyértelmûen kijelenteni, mert mint mondottam már ez egy digitális film, 1 vagy 0. Tetszik vagy sem 😊 De egy próbát megér mindenkinek szerintem.
Mer akkor megint fénymásolnom kell...
Errõl jut eszembe, ezeknél a borítékoknál... Pl. Sote Testnevelés és Sporttudományi kar? ez így jó ha így írom...!? Vááhh utálom az ilyen hivatalos bizbaszokat...
spam. sry
Mellesleg ma éjjel kettõkor indulunk görögbe, és félek, hogy lemaradok a holnapi meccsekrõl.. :/ Na viszont ott majd koktélokkal fogok napozás közben foci vébét nézni, bár ahogy apumat ismerem, sztem behûtött sör mellett a hideg szobában 😊
Végre sirült vmi jó bulit is összehozni, bár most névnapokat meg születésnapokat ünnepeltünk, nem az érettségit, de hát nem az indok a lényeg 😄 Egy holtág mellett voltunk az egyik haver nyaralójában, csak azt nem 12 emberre méretezték, úgyhogy kénytelen voltam az autóban aludni, ami érdekes élmény volt 😊 Kár hogy olyan rohadt meleg volt (az elsõ este minket is pont elkapott a vihar, a túloldalon nagyon sok fát tönkretett, de másnapra megint 50 fok volt), a vízben csak egyszer fürödtem, elég is volt, mert meglehetõsen büdös lett utána mindenki, csapvízrõl meg ugye álmodni sem lehet egy ilyen helyen 😊 Jajj, meg a szúnyogok... Ennyi krémet, meg szúnygriasztót még nem kentem/fújtam magamra, 2 órán át kellett itthon fürüdnöm, hogy nagyjából eltûnjön a szag rólam, de nem sokat ért, így is viszketek most mindenhol 😞 De legalább a leégést sikerült elkerülni, sajnos a többiek közül sokan nem figyeltek erre...
Corvinustol kapott már valaki levelet, hogy mit kell még beküldenie? BME, BGFtõl már kaptam, de Corvinustol nem még 😞
Corvinustól még én sem kaptam, pedig az ELTÉ-tõl és a BMÉ-tõl már nekem is megjött. De már mindhárom helyre elküldtem a papírokat (remélem mindet jó helyre 😊)
Én azér még adok 1 esélyt magamnak, bár a szoli se segített, de hátha 😊 én most kitartok, aztán úgyis feladom 😄D És ha már Forrest Gump szerint kihozom a bõrõmbõl azt a színt amit szeretnék, és amit eltudok érni 😊))
Nálam senki sem lehet fehérebb 😄 Lebarnulni sem nagyon tudok (bár elég hülyén is néznék ki a világos hajammal meg a kék szememmel), a leégés hamarabb jön. De nem is értem miért divat az, hogy hasonlítsunk minél inkább a kisebbségre 😊
nemám😊
most 3 körül elmegyek aludni, de tegnap pl 4 kor feküdtem, az már duurva, kezdett világosodni. mondjuk a macskával jol el voltam, ak is haszontalan virgonckodott még akkor is.
lassan az lesz, hogy amikor fekszem más akkor kel és forditva😊 elég durván elcsuszok a nyáron, dehát ez van..mondjuk a reggelek már egy jo másfél honapja kiestek az életembõl😊
Ezzel nem vagy egyedül, én is ezt csinálom minden nyáron, 4-kor fekszem, 13-kor kelek 😄 Csak a családom nem szereti, mert addig nekik csendben kell maradniuk, különben mérges leszek 😄
Egyébként eszembejutott a könyv, amirõl beszéltem:
Albert Camus - Közöny Ez is jó kis könyv.
Ehh, ezt nekünk olvasni is kellett, de le sem esett, hogy errõl beszélsz 😄 Látszik mennyire fogott meg ez is 😄
A.,alkálifémek+vegyületei
B.,kísérlet:tojásfehérje-oldat+ólom-nitrát
Nagyon jó lett,mindent elmondtam,most már csak az eredményt várom,1-re kell visszamenni
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
a 2007/2008 vagy a 2008/2009-tõl szakközépbe járóknak?
de annyira hogy ma szét akart szakadni a fejem
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Grizzlynek hála 😊
http://pontszamitas.uw.hu/
lehet terjeszteni
na most segitsetek: pontszámitás:
11.12 évvégi jegyek-> MAX 50 pont
érettségi átlag kétszerese, és az kerekitve? vagy hogy?
aztán meg a felvételi tárgy(ak)+többletpontok
2. a villanymérõ ,mert onnan át lehet lépni az infóra
3. meg bmf 😊