Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ja és egy rövid ideig van benne egyo lyan kutya, mint ami neked van React 😊
I.C.ram
Na szóval Brazil:

Ilyen groteszk filmet én még nem láttam! Olyan volt, mintha azokat a könyveket, mint amirõl React-tel beszéltünk mind egybegyúrták volna, és csináltak volna belõle egy filmet. Tipikusan az a film, ami vagy nagyon tetszik valakinek, vagy hülyeségnek találja.

Maga a film amúgy a börükrácia hálójáról szól, és hogy egy egyszerû tévedés, hogy teheti tönkre jó pár embernek az életét. Ugyanakkor szól még arról, hogy egy teljes unalomban élõ hivatalnok milyen kalandos életet szeretne magának, ami a végén már-már az õrületbe kergeti.

Szóval szerintem jó kis film volt, megérte megnézni. Szerintem, React, neked is tetszeni fog, bár nem merem egyértelmûen kijelenteni, mert mint mondottam már ez egy digitális film, 1 vagy 0. Tetszik vagy sem 😊 De egy próbát megér mindenkinek szerintem.
Tudom, hogy fehéren is jól nézek ki ( <#nyes> ) ,csak most meg akarom nézni magam barnán, de ha már van 1 kis színem, az bõven jó 😊 Kiváncsiság, ennyi 😊 Bõrrákot mondjuk nem akarok kapni... de már vágyok 1 kis tengerpartra meg napsütésre...

Na jó... szóval akkor nekem csak a félévéket kérik, és nem kell küldenem évvégét 😊 szuper

2XP
Az ok, hogy nem követed a divatot, csak szerintem fehéren is nézhet vki jól ki, ezért nem értem miért akar vki mindenképp barna lenni, ha -- mint ahogy te is írtad -- csak nehezen tud lebarnulni. Arról nem is beszélve, hogy mostanában nem tanácsos a napon feküdni sokat, mert vagy bõrrákos leszel, vagy 40 évesen 10-20 évvel öregebbnek fogsz kinézni.

2XP
Tényleg, el is felejtettem, hogy nemrég volt reinstall és ez még kimaradt 😊

2XP
Csak a 12. évvégét kell küldened, de azt sem mindenhova. Pl. az ELET és a Corvinus a 12. félévet kéri, oda csak az érettségi másolatát kell küldeni.

grizzly21
nem elég friss a flash playered sztem. adobe.com-ról frissitsd akko jo lesz

iko
Sztem csak azt küldd amit figyelembe vesznek számításkor.

spam. sry

A Bizonyítványnál el kell küldeni a 12. évvégét is!? szóval... akkor is el kell küldeni, ha tõlem csak a 12. félévet kérik? Szóval mindentõl függetlenül el kell küldeni az évvégét is!??

Mer akkor megint fénymásolnom kell...

ÁÁÁhhh én imádom, hogy állandóan császkál körülöttem, most is slaggal fröcsköltem a kertben, szerintem az egyik legjobb dolog, ráadásul az enyém kicsi is, és iszonyatosan alkalmazkodó, most is látja, hogy qrva borítékokat kell töltenem, és a ventillátor lábánál fekszik😊)

Errõl jut eszembe, ezeknél a borítékoknál... Pl. Sote Testnevelés és Sporttudományi kar? ez így jó ha így írom...!? Vááhh utálom az ilyen hivatalos bizbaszokat...

iko
papírokat hogyan külditek? érettséginek gondolom másolat mert 1 oldalra ráfér, de pl. bizínek csak a 12. évfolyamát külditek, vagy ez elsõ laptól mindet?

spam. sry

Mostanában mindenhonnan ezt hallom... legutóbb, hogy anno csak a cigányok hordtak papucsot... én miért akarok? Miért követem a tömeget? * Mer szeretem ha szellõzik a lábam, nem pedig a fülledt melegbe még cipõt is húzzak... Na mindegy én szeretem a lábujjközi papucsomat, úgyhogy akár divat- akár nem, addig hordom amíg nekem tetszik 😊 A barnasággal és így vagyok, és átlagba mindennel, soha nem követtem a divatot, azt veszem fel ami tetszik, és úgy öltözködök ahogy az nekem tetszik, szóval ha én most le akarok barnulni akkor senkise fog megállítani 😊)

Mellesleg ma éjjel kettõkor indulunk görögbe, és félek, hogy lemaradok a holnapi meccsekrõl.. :/ Na viszont ott majd koktélokkal fogok napozás közben foci vébét nézni, bár ahogy apumat ismerem, sztem behûtött sör mellett a hideg szobában 😊

2XP
Miben?

2XP
Mennyi kutyás/macskás ember van itt 😄 Én nem tudám eltûrni, hogyha a házamban lennének, ahhoz túl tisztaságmániás vagyok, meg az asztmámnak sem tenne vmi jót 😊 Gondozni is lusta lennék 😊 Ha kutyahiányom van, kimegyek a kertbe és megsimogatom a szomszédét, a szomszéd macskája meg minden nap itt ül a teraszunkon és bámul befele az üvegajtón. Úgy tud nézni, hogy mindig kap egy kis tejet 😄

2XP
Nem vagyok itt 3 napig és 400 új üzenet 😄 Elég sok idõ volt végigolvasni, nem is volt sok az off <#bee1>

Végre sirült vmi jó bulit is összehozni, bár most névnapokat meg születésnapokat ünnepeltünk, nem az érettségit, de hát nem az indok a lényeg 😄 Egy holtág mellett voltunk az egyik haver nyaralójában, csak azt nem 12 emberre méretezték, úgyhogy kénytelen voltam az autóban aludni, ami érdekes élmény volt 😊 Kár hogy olyan rohadt meleg volt (az elsõ este minket is pont elkapott a vihar, a túloldalon nagyon sok fát tönkretett, de másnapra megint 50 fok volt), a vízben csak egyszer fürödtem, elég is volt, mert meglehetõsen büdös lett utána mindenki, csapvízrõl meg ugye álmodni sem lehet egy ilyen helyen 😊 Jajj, meg a szúnyogok... Ennyi krémet, meg szúnygriasztót még nem kentem/fújtam magamra, 2 órán át kellett itthon fürüdnöm, hogy nagyjából eltûnjön a szag rólam, de nem sokat ért, így is viszketek most mindenhol 😞 De legalább a leégést sikerült elkerülni, sajnos a többiek közül sokan nem figyeltek erre...

[HUN]PAStheLoD
nyertem .. 😄😄😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

2XP
#15293 I.C.ram

Corvinustol kapott már valaki levelet, hogy mit kell még beküldenie? BME, BGFtõl már kaptam, de Corvinustol nem még 😞

Corvinustól még én sem kaptam, pedig az ELTÉ-tõl és a BMÉ-tõl már nekem is megjött. De már mindhárom helyre elküldtem a papírokat (remélem mindet jó helyre 😊)

2XP
#15220 React

Én azér még adok 1 esélyt magamnak, bár a szoli se segített, de hátha 😊 én most kitartok, aztán úgyis feladom 😄D És ha már Forrest Gump szerint kihozom a bõrõmbõl azt a színt amit szeretnék, és amit eltudok érni 😊))

Nálam senki sem lehet fehérebb 😄 Lebarnulni sem nagyon tudok (bár elég hülyén is néznék ki a világos hajammal meg a kék szememmel), a leégés hamarabb jön. De nem is értem miért divat az, hogy hasonlítsunk minél inkább a kisebbségre 😊

2XP
#15237 grizzly21

nemám😊
most 3 körül elmegyek aludni, de tegnap pl 4 kor feküdtem, az már duurva, kezdett világosodni. mondjuk a macskával jol el voltam, ak is haszontalan virgonckodott még akkor is.
lassan az lesz, hogy amikor fekszem más akkor kel és forditva😊 elég durván elcsuszok a nyáron, dehát ez van..mondjuk a reggelek már egy jo másfél honapja kiestek az életembõl😊

Ezzel nem vagy egyedül, én is ezt csinálom minden nyáron, 4-kor fekszem, 13-kor kelek 😄 Csak a családom nem szereti, mert addig nekik csendben kell maradniuk, különben mérges leszek 😄

2XP
#15069 I.C.ram

Egyébként eszembejutott a könyv, amirõl beszéltem:

Albert Camus - Közöny Ez is jó kis könyv.

Ehh, ezt nekünk olvasni is kellett, de le sem esett, hogy errõl beszélsz 😄 Látszik mennyire fogott meg ez is 😄

2XP
Hát nekem semmmi sem jön be 😊 (kép)

bár nem tudom, hogy a szakközépbe járóknak lenne-e vmiféle kitétel, hogy nekik csak késõbb kellene... de sztem már a 2006/2007-es évtõl... <#nemtudom>

a jövõ év szeptemberétõl kell angol érettségit tenni... függetlenül a nyelvvizsgától!

Grizzly jó lett a progi! grat<#taps><#eljen>

BADE
végeztem a kémiával
A.,alkálifémek+vegyületei
B.,kísérlet:tojásfehérje-oldat+ólom-nitrát

Nagyon jó lett,mindent elmondtam,most már csak az eredményt várom,1-re kell visszamenni

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

melyik évfolyamtól kezdõdve lesz kötelezõ az angol érettségi?
a 2007/2008 vagy a 2008/2009-tõl szakközépbe járóknak?

I.C.ram
Huh végeztem a Brazil-lal. Nem votl egy egyszerû film 😊 Majd holnap leírom kicsit részletesebben!
grizzly21
😊

I.C.ram
Volt nekem valaha rossz ötletem? 😄
grizzly21
ez nem olyan rossz ötlet ám!

grizzly21
😊

I.C.ram
ha már ilyen nagy itt a sürgés-forgás.
I.C.ram
Én asszem most megnézem a Brazilt.
I.C.ram
Egyébként, ha gondoljátok elmehetnénk valamikor sörözni egyet, mint Érettségi topik 😊
Treblakos
huh én tegnap seggeltem be nagyon...
de annyira hogy ma szét akart szakadni a fejem

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

I.C.ram
Na megjöttem egy kis sörözésbõl. Jó volt. Végre rázendített az esõ 😊
grizzly21
majd megjönnek😊

Treblakos
kár hogy mindenki alszik ,vagy nem törõdnek velünk 😊

grizzly21
jaja minden zsííír😊

Treblakos
na jó már?

grizzly21
amig gond van a linkel addig itt elérhetõ
itt
de sztem hamarosan jo lesz😊

Treblakos
az ékezeteket javítottam

Treblakos
Alábbi oldalon elérhetõ egy program ,ami kiszámítja a felvételi pontjaidat
Grizzlynek hála 😊
http://pontszamitas.uw.hu/
lehet terjeszteni

Treblakos
úgy van ahogy leírtad 😊

grizzly21
nekem is ez. de meglesz a bme inf szerintem😊 reméljük
na most segitsetek: pontszámitás:
11.12 évvégi jegyek-> MAX 50 pont
érettségi átlag kétszerese, és az kerekitve? vagy hogy?
aztán meg a felvételi tárgy(ak)+többletpontok

Treblakos
elsõnek jelõltem a mûszakiinfót
2. a villanymérõ ,mert onnan át lehet lépni az infóra
3. meg bmf 😊

direkt nem azt írtam 😛P

grizzly21
😊) de nem kockák! hatalmas különbség

😊)) agyak