Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
pontos!!😄
mi ez a pte? pécs?

ffxi
Meleg volt!!!

Fákjúal!

Laza
A kep sem semmi, amit melle raktak ... meg a versenykepes jovedelem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

iko
Huh, épphogycsak <#vigyor>

spam. sry

igazából jobb nekem corvinus, fõvámtéri szabadidõközpont 😄😉

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Laza
Joh, csak En itt lakom. Most ezert kell Kecskemetre jarnom, mert oda ~42 ponttal volt kevesebb a ponthatar.
Egyebkent 101-et szedtem ossze, ugy gondoltam annak elegnek kell lennie, de ugylatszik megis van 1-2 hely, amelyek gu...ul kiemelkedik ugyanabban a szakban 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

2XP

polack mûinfójának nem nagyon örülnék, bocsi.. elég rosszakat hallani róla.. maga a diákélet viszont elsõosztályú 😊

football without ultras is nothing

grizzly21
ejj még a bme vik is meglett volna

SZTE-TTK-földtudományi,szerintem nem voltak magasak a ponthatárok az idén
Van valaki akit még a SZTE-TTK-ra vettek fel?
Nézzétek meg már a mosogatáshoz is középfokú végzettség kell: <#mf1>

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Én teljesen megvagyok elégedve a pontokkal, annak ellenére h azt mondták nem megy fel 😮

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Punker
jogon bentmaradni és nem bejutni a kihívás 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Én meg a jogászok pontjain lepõdtem meg, simán be lehetett jutni 126 ponttal...
Mit akarsz panaszkodni, tök normális dolog, nem mehet mindenki Pestre. Én nem reklamálhatok, mert nem voltak plussz pontjaim, nincs miért sírnom, majd jövõre megpróbálom, de a Pécsinek is örülök, diák-város, van egy varázsa, könnyû volt bejutni, de Pestre is simán bejuthattam volna egy-két helyre középszintûvel is.
Laza
Szinte csak a videki sulikban lett alacsony a Mernok Info ponthatar ...

Pl BMF NIK-en, az egyetlen helyen, ahol esti tagozat is indult, 114 a ponthatar Allamilag finanszirozott es Koltsegteriteses szakokon is.

Mondjuk ehhez kepest a BME-n nappalin az allamilag fin 125, a kts-es 80 ... erdekesek ezek a pontok.

Lehet vhol panasszal elni?! 😊

Szerintem a pontjaid jók, csak nem a DF-re kellett volna jelentkezned.
mázlista...<#vigyor2>
Nagyon alacsonyak voltak a ponthatárok a mûszaki területeken. Én meg úgy be voltam rezelve és simán buthattam volna több értékes helyre is. Igaz a BME nem jutottam be, de irány a PTE-PMMK mérnök-informatika szakára. Azért a vill.mérnökit nagyon bánom, mivel változtattam, letettem a végére, az esélytelenek közé, oda még a közepesek is bejuthattak. <#puszis>
Mindenkinek gratulálok!!!!!
joebacsi
hmm szépen kipörgetted 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

I.C.ram
Fogorvos nagyon felkapott, mert az urológus mellett a másik legjövedelmezõbb szakma, ha magán klinikán nyomod.
Punker
az igen fogorvos durvább mint a sima? régen kb 20 ponttal kevesebb kellett.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
hogy szidhatnak most téged 😊

BADE
most beszéltem egy másik ismerõsömmel,õ szintén 1-el maradt le a szegedi orvosiról😞

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
egyébként tényleg magasak megint a határok,sajnálom azokat,akik nem jutottak be,csoporttársam a fõsulin 1 ponttal maradt le az állatról

BADE
köszi,most jöttünk Punkerrel ivászatból,megyek is tovább😊

De még 2 éves OKJ-sra azért beiratkozhatok ugye???😊😊😊

I.C.ram
Dehogy kötelezõ, viszont máshova sem mehetsz az idén.
Sziasztok!
olyat lehet csinálni, hogy a 3. helyre vettek fel(amit már megbántam, hogy bejelöltem) és hogy nem megyek el oda beíratkozni???? Vagy így már kötelezõ, hogy felvettek???
joebacsi
nah megkukkantottam énis, nekem semmi meglepetés, ugyanannyi lett a ponthatár, mint tavaly volt, így túl shimatsiga 😄

tavaly azért elegánsabban (neccesebben) toltalam 😊

(az máskérdés, ha mondjuk kg angolra 135 pont lett volna tavaly, akkor most ott tartanék, mint idén, tehát spóroltam volna 1 évet, dehát evvan 😄)

úgynézki suli melletti fix meló is összejön, szal alakul ez mint púpos kölök a prés alatt...nah jövõre ugyanitt ugyanekkor jó szurkolást mindenkinek! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Az még nagyon messze van. Rengeteg teljesen különbözõ irányba lehet szakosodni. Ettõl is függ, de nem lesz ezzel gond.

I.C.ram
Hát nem, de nem tudom, hogy lehet azzal elhelyezkedni jó fizetéssel.
A BME-KSK viszont nagyon nem alibi.😊 Sok sikert!

ddomi87
veszprémbe...gazdasági informatikus
elég könnyen.

ööö...retekegér...!

Ez a 3. próbálkozásom.Jee,végre megvan.EzértTekernikeeeeeell

Nem szégyen,csak a gatyád is rámegy majd.Vagy a szülednek.

I.C.ram
Szegyennek szégyen, de legalább jó drága. 😄 Najó csak vicceltem, nem szégyen az. Lehet, hogy egy fizetõsön végzett szakember, ezerszer jobb lesz majd a szakmában.
Na ez.Ez MÁK

engem csak fizetõsre vettek fel, de az ugye nem szégyen?
Akkor éniseee:

Treblakos
Õ vagizok egy kicsit én is 😊

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

I.C.ram
BME-KSK-ra vettek fel, de kicsit szomorú voltam, mert közgazd.ra kicsit jobban szerettem volna. Hiába tudom, hogy kicsit alibi, meg minden, de mégis ellehet azzal a diplomával helyezkedni, méghozzá elég jó pénzzel, szóval kicsit irígység szagúnak érzem, mikor mondogatják, hogy kamu szak a kommunikácó, mert tényleg az, de mégis baromi jól ellehet helyezkedni.
Laza
Ezek a ponthatarok megint el vannak szallva.

Fel nem fogom, hogy a BMF-NIK AEÁ-ra es az AEK-re miert egyforma a ponthatar, 114 ... ekozben a BME-VIK ANÁ-ra 125, ANK-ra 80 ....

Lehet fellebezni?! 😊

bigfoot
nagyon szar ez a felvi nem lehet belépni meg semmi

Treblakos
www.trefort.hu belépsz 😊
bme-minfo_2006 a szoba címe 😊
Ja és engem is felvettek 129 pontom volt ,és 125 a határ.
GRAT mindenkinek!

grizzly21
pl pontos linket akkor😊 de rég chateltem😊

Treblakos
treforton csinálom a szobát a BME infósoknak gyertek!

Dichter
lol, hogy szétfagy ez az oldal. Nemigaz, hogy nem tudnak alá valami izmosvasat rakni. A sok felvételizõ, meg szarjon be az izgalomtól.

Bandee1987
1 emelt infóm van. Csak nyelvvizsga nincs sajna, na azt megoldom valahogy. Amúgy még van 1 évem okj-s képzésbõl, szal igy jövõre is jelentkezhetek.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!