Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig nem szoltam de kezd zavarni a téma😊
Ady, Babits közül vmelyik vszínû.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
azért olyan nehéz nem lehet hogy kettest ne hozzon össze valaki 😛
matekból meg így is emelt szintes voltam ott jöhet bármi =)
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Én arra merek fogadni hogy ez lesz az eddigi legnehezebb ami a kétszintube volt 😛
hogyha olyan egyszeru lenne mint az elsõ akkor röhögnék 😊 de nem fogok :'(
kezdek parázni ahogy közeledik
Igazábol csak történelemra tanultam eddig, magyarbol nemtudom hogy kezdjek hozzá 😊 Mondjuk ugyanugy elég a kettes belole mint matekbol csak töribol kell az 5ös 😛
és már megvan a 2es xD
2006: Mikszáth Kálmán Péri lányok szép hajáról - Petõfi Sándor
MINEK NEVEZZELEK? - Radnóti Miklós TÉTOVA ÓDA
2006: Móricz Zsigmond: Égi madár - Juhász Gyula: Magyar nyár 1918 - József Attila: Nyár
aki középszinten nem tud 3asra érvelni az egy ostoba.
football without ultras is nothing
Hala Madrid!
2006: Umberto Eco (érvelés); Márai Sándor (mûértelmezés); Vajda-Juhász (összehasonlítás)
József Attila már volt 2005-ben, így nem hinném, hogy megint bekerülne a kalapba, de azért majd egyszer átolvasom az életét. Szerintem úgy is gondolják azok akik a tételt összeállítják, hogy a halálának hetvenedik évfordulója miatt sokan számítanának rá, így nem fogják betenni. 😊
Érdekes, hogy mûértelmezés esetében két M-betûs fószer szerepelt, hmm... ^^ Talán most Móricz lesz? Na jó ez hülyeség. 😄 Érveléshez meg eddig mindig kevésbé ismert személyek kerültek.
Én Adyra vagy Babitsra számítok most.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
átnézzük mindkettõt 😉
magyaron csak helyesírási szótárat lehet, még irodalmi atlaszt sem
Milyet - mert valami rémlik de nagyon ezt nem hangsúlyozták csak a töri atlaszt, négyjegyû függvénytáblát.
Gondolom akkor értelmezõ szótárt lehet használni - akinek errõl bõvebb infója van az jelezzen - köszönöm.
Még egy kédésem lenne, lehet használni a szövegalkotási résznél valamilyen szótárt?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Na majd kiderül, hogy tudok-e rizsázni oldalakon keresztül. 😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Láthatatlan vezetéknélküli micro-fülhallgató szett, beépített mikrofononnal 60ezer FT.Teljesen veszélytelen a lebukásra!
Érd:[email protected]