Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
90% helyett jó ha meglesz a 80 de sztem 70 és 80 között lesz 😞
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
az utolsó, 18 as feladat, kijött az eredmény, minden, de mit írok le?! 963 helyett 369-et, és a b, és c részt is úgy ahogy van naggyából a negyedéig megcsináltam, és mint egy jóllakott óvódás, áthúzok, beadom, és csak késõbb döbbentettek rá mekkora seggfej vagyok :\
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
#18219: igazad van, így belegondolva igen, de akkor is vicc ez a mostani érettségi
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
1 rész kurva egyszerû volt( a legnagyobb vicc az a feladat volt ahol fel volt rajzolva egy fv és meg kellett mondani hol csökken...)
A 2. rész is elég vicces volt...Az elsõ feladat elsõ részfeladata egy x+7 < -2x + 5 egyenlõtlenség megoldása
a második rész egy másodfokú egyenlõtlenség, míg a harmadik rész az a megoldások metszetét unióját és különbségét kérdezte
A második feladat egy térfogatszámítás és utána pár szorzás
Aztán volt egy gráfos teniszversenyes kis valszámítással
A második részben az elsõ feladat egy ELSÕFOKÚ függvény lerajzolása, egy kör átmérõjének két végpontja + egy 3. és a kérdés az volt hogy rajta van e a körön, a harmadik meg egy súlypont volt az átmérõhöz adva és keresték a 3. csúcsot
A második feladat egy oszlopdiagrammos volt valstzámítással
A harmadik meg egy 3 jegyû szám kiatlálása(a szám 53,5 szöröse a számjegyek összegének<--elsõ egyenlet és ha az elsõ kettõ számjegyet felcseréljük és kivonjuk egymásból 594-et kapunk<---második egyenlet)
aztán fel kellett írni az összes 200nál nagyobb olyan számot aminek számjegyei egy számtani sorozatot alkotnak és a harmadik részben meg kiválasztunk egyet ezekbõl és mekkora a valószínûsége hogy osztható 9cel...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
LOOOL:
Ebbõl következik, hogy tudjuk, hogy felhasználva a tételt és a függvénytáblázatban lévõ összefüggést valamint az ábra jelöléseit, majd ezeket kiemelve, behelyettesítve, elosztva, egyszerüsítve, átalakítva az eredmény tehát: 15
/off
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

és hálás is vagyok neketek mert szüntetem van 😄😄😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
mondjuk mérnök szakokra, azokra könnyebb bejutni. (nekem 133 volt, de igy is +8 volt mint kellett volna).
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Divatcsapatok OLÉ!
én egyenlõre ugy vagyok hogy meg akarom itt csinálni amit elkezdtem, ha nagyon nem megy, akkor itthon nem folytatom, Lutonban (london mellett) van egy egyetem ahol gyakorlati dolgokat tanulnék, bsc computer graphics, már fel is vettek (3.5ös érettségi átlag és egy angol teszt a felvételi).
.f....sz Cernik