Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R0sc0
nem vagyok penge matekbol szoval örülök ha emglesz a 3as. Azért szerintem nem votl egyszeru.

a háromjegyû szám 963 volt szerintem.
fravik
én is elcs*sztem, de azért remélem, hogy a 80%-ot elérem... szerintem nem volt olyan hû de milyen egyszerû.

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

üdv a klubban haver 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

elb*sztam a matekot de nagyon 😞((((
90% helyett jó ha meglesz a 80 de sztem 70 és 80 között lesz 😞

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

tegnap ment a szövegértés magyarból, ma nem ment a szövegértés matekból :C
az utolsó, 18 as feladat, kijött az eredmény, minden, de mit írok le?! 963 helyett 369-et, és a b, és c részt is úgy ahogy van naggyából a negyedéig megcsináltam, és mint egy jóllakott óvódás, áthúzok, beadom, és csak késõbb döbbentettek rá mekkora seggfej vagyok :\

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

én ^^ hidd el, ez a csaj az átlag kb corvinuson, amúgy ismerem a csajszit, gi2ben van, asszem õ is instruktor lett 😉

#18219: igazad van, így belegondolva igen, de akkor is vicc ez a mostani érettségi

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

gameplusz
Tényleg nem volt nehéz feladatsor, a hülyék is megírták belõle a 2-est szerintem...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Fujiryu
Na akkor a matek középszintrõl:û

1 rész kurva egyszerû volt( a legnagyobb vicc az a feladat volt ahol fel volt rajzolva egy fv és meg kellett mondani hol csökken...)

A 2. rész is elég vicces volt...Az elsõ feladat elsõ részfeladata egy x+7 < -2x + 5 egyenlõtlenség megoldása
a második rész egy másodfokú egyenlõtlenség, míg a harmadik rész az a megoldások metszetét unióját és különbségét kérdezte

A második feladat egy térfogatszámítás és utána pár szorzás

Aztán volt egy gráfos teniszversenyes kis valszámítással

A második részben az elsõ feladat egy ELSÕFOKÚ függvény lerajzolása, egy kör átmérõjének két végpontja + egy 3. és a kérdés az volt hogy rajta van e a körön, a harmadik meg egy súlypont volt az átmérõhöz adva és keresték a 3. csúcsot

A második feladat egy oszlopdiagrammos volt valstzámítással

A harmadik meg egy 3 jegyû szám kiatlálása(a szám 53,5 szöröse a számjegyek összegének<--elsõ egyenlet és ha az elsõ kettõ számjegyet felcseréljük és kivonjuk egymásból 594-et kapunk<---második egyenlet)

aztán fel kellett írni az összes 200nál nagyobb olyan számot aminek számjegyei egy számtani sorozatot alkotnak és a harmadik részben meg kiválasztunk egyet ezekbõl és mekkora a valószínûsége hogy osztható 9cel...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

PyRex
off

LOOOL:

Ebbõl következik, hogy tudjuk, hogy felhasználva a tételt és a függvénytáblázatban lévõ összefüggést valamint az ábra jelöléseit, majd ezeket kiemelve, behelyettesítve, elosztva, egyszerüsítve, átalakítva az eredmény tehát: 15

/off

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Yrda
na érettségizõ fiatalok majd írjátok le milyen feladatok voltak matekból, kíváncsi vagyok meg tudnám-e oldani 😊)

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Yrda
ki ez a jó csaj?😊

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

grizzly21
na igen, azt nem mondhatjuk😊

nah lassan lépek sok sikert, 90% 😉)

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

magus
ki is jár bce gazdinfora?

vhogy nálunk a vikesek nem így néznek ki

grizzly21
az akárhollal vitatkoznék😊

I.C.ram
Ezzel vitatkoznék. Mindig az éppen elötted lévõ dolog a legnehezebb utólag már a legkémenyebb vizsga is vicc.
milyen durva már ez az érettségi 😮 egy adag semmi, egy vizsgaidõszak 10szer rosszabb, majd megtudjátok ha felsõoktatásban lesztek, hogy az érettségi az semmi, igaz hogy 12 éven keresztül arra tanultok, de akkor sem hasonlítható egy vizsgaidõszakhoz akárhol...

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

BiG G
😊)))

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

föleg h má BME-n vagy...looool😄

I.C.ram
pedig tuti jó, én már meg is kaptam a tételeket 😊 Nem is tanulok már, mert úgyis tudom lesz.
<#lama>

&#63743;

macleod2005
Most gondban vagyok, ha télleg igaz, amit erõse kétlek, akkor megérné, de ha ki is fizetném és kamu, akkor nem tudnálak kinyírni érte<#gonosz2>ugyhogy inkább saját tudás....

holnap matekhoz sok sikert😛 remélem a magyarhoz hasonlo szinvonalu lesz😛

Rage47
lol kösz 😄
Jagumo
sok szerencsét kívánok az éretségizõknek 😊)
és hálás is vagyok neketek mert szüntetem van 😄😄😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

magus
hátjah, mérnök szakokra nem nehéz bejutni, csak hogy bennmaradj leszakad a tököd (bár megse szólalok, mûmenedzser tavalyelõtt 134, tavaly 105, azóta hallgatom...), a gazdaságik meg elég magasak, de ott legalább reális a követelmény, ha lustafasz vagy kivágnak mint engem (najó nem de majdnem), de legalább bennmaradsz ha tanulsz

I.C.ram
Legjobb két éve volt. Geofizika szak. 127 pontom volt. Ponthatár 74 😄
grizzly21
13x azért nem olyan rossz.
mondjuk mérnök szakokra, azokra könnyebb bejutni. (nekem 133 volt, de igy is +8 volt mint kellett volna).

I.C.ram
Ja és idén többen érettségiztek, viszont kevesebben felvételiztek.
I.C.ram
Hát elöbb várd meg az idei ponthatárokat. Szerintem lejjebb fog menni jóval a fizetõs dolog bevezetése miatt.
dunga
Jól jön szerintem mindenkinek... Ami biztosan lesz a matek érettségin

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

magus
mert a matek emeltet 60%-ra írtam meg, és kinulláztam magam, így csak 13x pontom van, ha azt megírom még1x olyan 90%-ra akkor jobb eséllyel jelentkehetnék vhova

grizzly21
naja, én arra gondolok hogy csak 3.5 év, amibõl az utolso az szakma+diploma, tehát csak 2.5 és szopatás. azt el végzem 3-4 év alatt az már jonak számit itt nagyon.

magus
az a para vele igazából, hogy ha jövõre érettségizem, akkor csak jövõ szeptemberre tudok átmenni, akkorra meg már 2 évet elvégeztem, félút környékén, mármint a bsc-hez, lehet hogy akkora zt már be kéne fejezni, csak nincs kedvem olyan sokéig tanulni azért, ahh franc tudja, lehet hogy akkor már egy bsc-msc kombot kéne elkezdeni a bsc után, ami mondjuk szakmába vág, és egy-két tárgyat el tudnék ismertetni, vagy legalább már nem elõször látnám. Esetleg külföldön.

gameplusz
Megneztem a feladatsorokat, szerintem nem volt nehez, sot...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

I.C.ram
De minek újra érettségizni? 5 évig érvényes az érettségi.
olympus
aki érettségi elõtt egyáltalán elgondolkozik egy ilyen szedd ée a netrõl az érettségi feladatsort, az kicsit gáz

Divatcsapatok OLÉ!

magus
jól csinálja, én tavaly a blogomat reklámoztam így, egy óra alatt 1400 látogató, nem volt olyan rossz : D

grizzly21
tehát közgázos irányt választod a mérnök-közgazdász ötvözet helyett? végülis érthetõ amit mondasz, csak te tudod ezt jol eldönteni ugyhogy nem fogok okoskodni😊
én egyenlõre ugy vagyok hogy meg akarom itt csinálni amit elkezdtem, ha nagyon nem megy, akkor itthon nem folytatom, Lutonban (london mellett) van egy egyetem ahol gyakorlati dolgokat tanulnék, bsc computer graphics, már fel is vettek (3.5ös érettségi átlag és egy angol teszt a felvételi).

köszi a segítséget,thx
.f....sz Cernik
magus
jah, szakcserén, a pokolba kívánom a fizikát meg a kémiát, rájöttem. a reál tantárgyak amúgy érdekesek, de én mindenbõl csak az elméletet tanulom. jó, így az elején a kémiám pl középiskolás anyag felturbózva, de akkoris, a mérnökök oké, hogy jobban szopnak vele, de legalább látják a "szépségét" a gyakorlati tárgyakkal, meg azzal hogy felhasználják. Nekem csak tudnom kell, így annyira nem tetszik. Vagy szakcsere itt a bme-n, vagy átmegyek a túlpartra, szeretem a bmet, meg minden, de ha már gazdaságira megyek át, akkor lehet hogy corvinus, még nem tudom.

grizzly21
egyébként aki ezt az sms-t befizeti, az meg is érdemli!

grizzly21
köszi viszlát. tegnap regeltél, mehet is a ban.

I.C.ram
Persze, hogy kamu. Cernik egy szarrágó köcsög, aki így próbál pénzhez jutni.
miben áll elvinni magaddal egy körzõt meg 2 vonalzót?nem foglal olyan sok helyet fv tábla meg számológép mellett!<#banplz>
valaki leszedte már?kamu?
kuglefang
persze, hogy lehet, mindenképp vigyél magaddal

Panjabi Mc
Valaki tudja biztosra hogy kamu-e?

Rotary & Dypee production

GAthersw
tegnapi reg, mennyél már 😄

Srácok, holnapi közép matekon lehet szerkesztési feladat? Csak hogy vigyek -e körzõt és barátait...

01110000 01110010 00110000