Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reformáció
I István
És a 2. magyar egység a don kanyarban..
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
lehet h a közepet viszem tovább mégicsak...
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
meg matek középnél is, jól mutat h. kidobják a címlapra h. ennyi almád vagy mid volt, s 2 kg mennyi.. xcsak le kéne ülni, s végig oldani a 2. résszel együtt.. azért 2. résznél már lehetett szenvedni, aki nem matekkal készül tovább..
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Mert azért matekból a tananyag jelentõs részét 2-3-4.es évfolyamban tanuljuk...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én is a 2.világháborúsat akartam, meg az 56-osat egybe, csak ügye olyan kombináció nem volt. :S
Így viszont választottam az ipari forradalmat, a magyar nyelv "hivatalossá" válásat az 1800-as években és 56-ot.
Vicc az volt hogy 56-ról annyit írtam, hogy nem tudtam befejezni mert elfogyott a hely. 😄
Hát gyerekek ez nagyon könnyû töri érettségi volt 😄
Aki egy kicsit is figyelt órákon az simán lehozza 3-ra, de kettesre minimum. Sztem valahogy kompenzálni akarták a tegnapi brutális matek éretteségit.<#vigyor1>#vigyor1>
A rövid kérdések szerintem is egyszerûek voltak (vagy inkább csak egyértelmûbb kérdések voltak...). Sajnos idõbõl kicsúsztam, így esszéknél nagyon keveset írtam, szinte épp hogy csak elkezdtem.
A végén mikor bekarikáztam a választottnak a betüjelét majdnem szívbajt kaptam, néztem felül 14, utána alatta lévõ sorban 15 és 17 ... De aztán megtaláltam, a legutolsónál 19-es volt és alatta volt a 16-os (3. sorban)...
igaz hamis nekem h,h,i,i
képleírás elsõ volt a konkordátum, utána a dekrétum, utána a canossa, legvégül az invesztúra, uniósod az jó
-Ipari forradalom: Vasút forradalma hogy befolyásolta a gazdaságot
-a 2. magyar hadtest tragédiája a Don partjánál
- Hosszú: Államalapítás "
Összes haverom ezt írta. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amugy nekted nem voltak egyes lapokon hosszú gyûrõdés szerûségek? Nekünk a fél osztálynak elég igénytlen minõsígû volt a papír😄
Esszének sztem ezt a kombinációt választották a legtöbben (legalábbis nálunk).
Azért vicces, hogy középen semmi nem jött be azok közül a jóslatok közül, amiket nagyon vártak (Mátyás király), viszont volt Róma és válságkorszaka (amit vmelyik kedves kommentezõ miatt elolvastam elõreelkészítettben, úgyhogy thx neki 😄)
A tesztes rész viccesen egyszerû volt, talán 1-2 kérdésnél kellett gondolkodni, esszék se voltak nehezek. Lehettek volna jobb témák is, de azért sztem megtalálta az ember amit akart. Az vicces, hogy nem is volt ókor esszétéma (!)
Amiket választottam:
-Ipari forradalom: Vasút forradalma hogy befolyásolta a gazdaságot
-a 2. magyar hadtest tragédiája a Don partjánál
- Hosszú: Államalapítás
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
én 4-5éve még vért izzadtam 😞
ezek a feladatok gyerekjáték nagyrészben
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Látom felmerült kérdésként, nálunk 2 rövid 1 hosszú esszét kellett írni, megkötések nélkül, de ahogy tudjuk minden változik 😊
Más: attól még hogy nem nagyon lesz rá szükséged (kihangsúlyozom, nem nagyon, de lesz!), érdemes megtanulni, hiszen ezzel a saját alaptudásodat növeled...
mondjuk bölcsészeknek nem kell matek, de ne is tanulj, én ebbõl pénzt keresek h egy kamatot nem tudsz kiszámolni
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kezdem már értem miért a sok bebukott hitel. Minek a matek mi? A matek hozzáértõ kezekben hihetetlenül erõs fegyver.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
De jó hogy van még 2 évem.
Jó éjszakát és vizsgadrukot mindenkinek.
Zole
Ezekbõl szokott állni: levélírás, szövegértés (hallott és olvasott egyaránt), mindenféle kisebb feladat: egésztítsd ki a mondatot, stb. Illetve van egy szóbeli rész, ahol egy vizsgáztatóval kell mindenfélérõl beszélni. elötte kiadnak témát neked, felkészülsz, és utána indul a beszélgetés.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit