Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként épp most ebédelek, és megnéztem a linket, amit berakott... háth nemmondom majdnem megfulladtam mer félrenyeltem... <#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
nemár, hogy csak nekem nem volt emg <#hehe>#hehe>
nemderült ki semmi, nem is jöttek be a tippek, tehát maradt a saját kútfõ... szal
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
a jövöd mulik rajta okoska!!!!!
(ez azoknak akik csalnak)
én inkább azokat kapnál el akik vissza adogatják a tételeket,mert megvan nekik
ÕSZINTÉN REMÉLEM HOGY ÚJRAIRATJÁK, MERT AMI ITT MEGY AZ A LEGALJA!
1) nem lehet nemtudomást venni az interneten keringõ anyagokról mert ha valaki becsületesen fejbõl összehoz egy 3ast 4est az kevés azokkal a tahókkal szemben akik mondjuk 3-4 évig 2es 3as évvégikkel most írnak egy 5öst. Tehát:
aki becsületes megszívja!
2) gondoljunk egy olyan problémára hogy most mindenféle szakmunkásban nevelkedett lusta trehány megírja 5ösre mert van internete. És mivan a szorgalmas netnélküli gimnazista emberrel, aki becsülettel készül ugyan de csak egy 4-est tud összehozni. És mivan ha ezen múlik az, hogy nem õt veszik fel hanem valami suttyóbunkó parasztot? (lazább tanárok a szakmunkásban jobb jegyeket adhatnak év végén osztályzáskor, míg a gimnáziumban tényleges tudás kell és meg kell szenvedni az év végi jegyért, nem az van hogy "Tanárúr egy skót whiskey és megvan a 4-es ügye?")
3) mindenki sunyít és tagad. Érdekes módon azért matekról is már 10 órakor kimentek azok akik minden évben 2-es 3-asok voltak. Persze teleírt lapokkal.
4) remélem újraíratják és kiderül hogy kinek mennyi a TÉNYLEGES tudása... mindenki tud az egészrõl az egész országban, tanárok, diákok, miniszterek, még a takarítónõ is a feladatlapokkal tapétázza a falát... ez gáz!
GUSZTUSTALAN AZ EGÉSZ. ÍRASSÁK ÚJRA! ÉN IS MOST ÉRETTSÉGIZEM DE SAJÁT MAGÁVAL HARCOL AZ EMBER ÉS FEL KELL ADNIA ELVEIT... MERT HA NEM: LEMARAD!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.