Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
Egy paprikáscsirkét 😄DDD
Egyébként épp most ebédelek, és megnéztem a linket, amit berakott... háth nemmondom majdnem megfulladtam mer félrenyeltem... <#mf3><#mf3><#mf3>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

ha van blútúszos hedszeted, én szívesen lesúgom némi pénzért <#hehe>
Nh Shevits
megvoltak a feladatok és (becsléseim szerint) 3ast írtam... ehhez kell gerincesség. 20 pontot már összeszámoltam amit biztos elvesztettem... becsületesen fogom megszívni hogy a többiek csaltak.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Láma!
nekem se, ha ez megnyugtat!!😄D

Láma!
inkább szánalmas

mi volt tavaly?:o
nemár, hogy csak nekem nem volt emg <#hehe>
Láma!
huzzál már el innen!

vicces volt ahogy a kettes matekosok arra verték a mellüket h õk ma milyen 5-ös érettségit írtak....
mi lesz ebbõl emberek
valaki nem tud angolt?

PResident Evil
tavaly is ugyanez volt, csak szolidabban 😄

nemderült ki semmi, nem is jöttek be a tippek, tehát maradt a saját kútfõ... szal

geri15
Ott a pont.

DJ Bee18
a tanulás eszedbe se jut? 😊))

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

ÁjjLe BoBBi
nah miaz félrenyeltél?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ranGer2
ihihiiii és akkor most kb röhög magán hogy hú de jó poént csinált... faszagyerek.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

I.C.ram
ja.
geri15
jééé ki lett bannolva bigfoot 😄

Stotoo
Ez hulyeseg, énis 3as voltam matekbol ev vegen es ugy irtam meg az erettsegit hogy elotte nem lattam. Megis kijottem 10 utan par percel mert mindent meg tudtam csinalni ennyi ido alatt. Azert mert neked kevesbe sikerult jol most irja mindenki ujra? A neten keringo teteleket meg leszarom, siman meg lehet irni 5osre azok nelkul is.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Bandee1987
nem mentegetõzöm. mindenki higyje csak azt, amit akar...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

tényleg gusztustalan. én +írnám becsületesen a törit is,de az ország 80%-a úgyis elõre tudni fogja a feladatokat. és nekem + fontos lenne h felvegyenek. most én is álljak neki tételeket keresni h legyen esélyem?!?

I.C.ram
Had kérdezzek már valamit. Ha te most érettségiznél, ne mondd már nekem, hogy szarnál az egész dologba. Igen tudom, te becsületes vagy 😄
DJ Bee18
de jó hogy tavaly érettségiztem, most biztos bûncselekményt követnék el, mert az egyik tételterjesztõt biztos bántalmaznám egy kicsit 😊)))

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

lamase
nem kell mentegetõzni.. senki se csalt 😊

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Bandee1987
az ellen meg én tiltakoznék. Szarul ment ebben az évben a matekom, ez az érettségi meg segitene rajta, mivel tényleg könnyû volt...(Aki meg azt hiszi rólam, hogy én is láttam elõtte a tételeket, az csak higgye nyugodtan, az a lényeg, hogy én tudom: nem csaltam)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Láma!
ezér ban

lamase
paraszt

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

PResident Evil
a szánalmas bagázs is

lamase
ha ma tuttad legközelebb is fogod..

Nh Shevits
ez igaz... itt a másik fele...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

PResident Evil
ismerõs a helyzet, mi ? 😄DDD

ÁjjLe BoBBi
vagy mert te szeretnéd? kusoá.

bigfoot
de én nem tudtam a kérdéseket és jól sikerült a matek
szóval ez miatt nem akarom újra írni!!!

I.C.ram
látom gyûlik a kis humorzsák bagázs.
PResident Evil

Láma!
az oké hogy dolgozatnál puskázol, vagy megtudod a tanári szertárbol a kérdeket, de az érettségin legyél legalább tisztességes!
a jövöd mulik rajta okoska!!!!!
(ez azoknak akik csalnak)

PResident Evil
nekem is megvan...

I.C.ram
az lenne a legjobb, ha megkapnánk az évvégi jegyeinket.
bigfoot
szóval õk már látták és simán megírják

bigfoot
most azért tartóztatják le partyfacet mert felrakott egy oldal kicsíkozott képet?? hát LOL
én inkább azokat kapnál el akik vissza adogatják a tételeket,mert megvan nekik

I.C.ram
kacagjunk egy jót, ezen a poénon... gondolom szerencsétlen küld neked egy levelet, te meg majd jól kiszúrsz vele, és beraksz valami undorító képet... kac-kac.
Nh Shevits

ÕSZINTÉN REMÉLEM HOGY ÚJRAIRATJÁK, MERT AMI ITT MEGY AZ A LEGALJA!

1) nem lehet nemtudomást venni az interneten keringõ anyagokról mert ha valaki becsületesen fejbõl összehoz egy 3ast 4est az kevés azokkal a tahókkal szemben akik mondjuk 3-4 évig 2es 3as évvégikkel most írnak egy 5öst. Tehát:
aki becsületes megszívja!
2) gondoljunk egy olyan problémára hogy most mindenféle szakmunkásban nevelkedett lusta trehány megírja 5ösre mert van internete. És mivan a szorgalmas netnélküli gimnazista emberrel, aki becsülettel készül ugyan de csak egy 4-est tud összehozni. És mivan ha ezen múlik az, hogy nem õt veszik fel hanem valami suttyóbunkó parasztot? (lazább tanárok a szakmunkásban jobb jegyeket adhatnak év végén osztályzáskor, míg a gimnáziumban tényleges tudás kell és meg kell szenvedni az év végi jegyért, nem az van hogy "Tanárúr egy skót whiskey és megvan a 4-es ügye?")
3) mindenki sunyít és tagad. Érdekes módon azért matekról is már 10 órakor kimentek azok akik minden évben 2-es 3-asok voltak. Persze teleírt lapokkal.
4) remélem újraíratják és kiderül hogy kinek mennyi a TÉNYLEGES tudása... mindenki tud az egészrõl az egész országban, tanárok, diákok, miniszterek, még a takarítónõ is a feladatlapokkal tapétázza a falát... ez gáz!

GUSZTUSTALAN AZ EGÉSZ. ÍRASSÁK ÚJRA! ÉN IS MOST ÉRETTSÉGIZEM DE SAJÁT MAGÁVAL HARCOL AZ EMBER ÉS FEL KELL ADNIA ELVEIT... MERT HA NEM: LEMARAD!

lamase
nem mind1??? kit érdekel, tisztességesen kell éretségizni, nem úgy hogy csalsz

I.C.ram
hát én is jobban szeretném.
ÁjjLe BoBBi
persze megvan nekem kell?

amúgy a töri emelt is felkerült már?
geri15
Elvileg megvan a IP-je annak aki feltette ide a magyar érettségi képét anno. What do you think about it?

PResident Evil
nemártana

hülye vagy te vazzze
Láma!
attol még nemkell 50* beirni.

remélem h ezek után az egyetemek fognak felvételit szervezni...