Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kremmer
Öltönyt is kell venni,vagy csak ing nyakkendõ??

SpeedXHUN
én popcorn,chips,csokik,sütemények és pizza:D(1x írunk érettségit..:D)

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

kuci06
én szõlõcukorral készülök, de a csoki sem rossz ötlet :D

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

enni inni, tollcserénél és wc-nél sózlni kell. én tavaly elõrehozotton megittam egy üveg vizet aztán csúsztatni kellett mert ki kellett mennem xD
5c0rp330n
írhatná azt is, hogy mondjuk:
"A mû szövegköztisége mögött egyértelmû utalásokat találhatunk az orális közösülésre, amelyet Csokonai nagyon finoman jelenít meg"
mondjuk ha egy ilyet leírnék, megnézném a javító fejét utána :)

sweech
nekem anyám 75%-os étcsokit vett :D

PíszLávJuniti
lál
a logóm széle kétszer is belelóg <#idiota>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PLackó
Extra nagy snickers betárazva, bár nem hiszem hogy sokat segítene majd.
Tényleg, inni közben táncsak lehet, ugye?

http://www.speedyshare.com/604911428.html
apróság érveléshez de remélem senkinek nincs benne új mert akkor gond van :D
Én 4400-at nézek, majd a Fûrész 3-at.
PLackó
Az egyik javítási útmutatóban ez van:
Csokonai szövegének testisége erõsen szublimált, az erotika a pajzánkodó utalások határáig terjed („hadd heverjek / Éltetõ bokrodba már”);
:D

Kremmer
Sok sikert minden érettségizõnek(köztük nekem isxD)Valahogy majd csak átesünk rajta!!!!!!

kemszi2
jah....
kemszi2
jaja.
én meg nézek még majd pár részt a szószparkból :D azzal kész lesz a felkészülésem :D
sweech
"a gondolatjel elhallgatást jelez, és nyomatékosítja a vagylagosságot"

tényleg ilyen hokiságokat kéne írnom magamtól? :|

De muszáj, különben nem alszok jól.
5c0rp330n
hát jah. bízzunk azért a legjobbakban.
a reggel 5-kor való kelést/átismétlést én nem javasolnám, sztem nem tesz az már ilyenkor jót, inkább csak felidegesít, elbizonytalanít.

tarti19
na ilyet szigorúan tilos... egyél egy csokit azt hajrá:D

Hát valahogy én is így vagyok vele. Legjobb magyaros vagyok, szinte elvárt követelmény volt, hogy emeltet tegyek. Most úgy érzem, tök üres a fejem. Mindegy. Reggel 5-kor felkelek és átfutom a könyveket, füzeteket, hát ha akkor eszembe jut valami.
PíszLávJuniti
megint kikerültek a tételek?:O

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

kemszi2
<#buck>
SpeedXHUN
Suli elött gumitégetnem kell:D

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

kuci06
jaja :D
definiálja a "lol" jelentését, és a ":D" karaktersorozat jelentõsségét az internetes társadalom kommunikációjában xD

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kemszi2
ez se lenne rossz.errõl bírnék írni:)
PESK
Érvelés: Személyes illetve internetes (nem személyes) kommunikáció

ArtlessDesign!!!

PLackó
jaja,ezt néztem már, kérdés az hogy mennyire jutnak eszünkbe ezek a szempontok.

kemszi2
ezt írtuk meg legutóbb
xy21
2 doboz széntabletta betárazva!!!<#hehe>

:DDDDDDDDDDDDDDDDddddsadasdasdsa

PLackó
Szerintem én a szóbeli napján leszek így.. Nagyon félek tõle. Egy nap 110 tételt a fejedben tartani,és elõ is szedni õket elegendõ mennyiségben.. A felelésekkor is majd össze estem, mi lesz akkor júniusban?

kuci06
EZT érdemes egyszer legalább végigfutni, ha eddíg valaki nem tette meg...
A javítási útmutató, le vannak írva azok a szempontok, amik alapján pontoznak. Jó tudni, hogy mire lehet pontot kapni :D

5c0rp330n
én is így voltam vele, amikor döntöttem. de most azóta már elbizonytalanodtam, sztem jobban jártam volna a középpel. én csak 30 pontot veszítettem volna, ha nem vállalom be és a közepet meg tutira megírom elég jól. az emelten viszont lehet sajnos (és szokott is lenni) olyan feladat, amivel nem nagyon tudok mit kezdeni, vagy nem tudok kihozni semmit belõle. fõleg a szerencsén múlik már csak innentõl (milyen napom van, milyen feladatokat fogok ki, azok hogy fekszenek) de sztem tutira veszteni fogok annyi pontot vele, hogy jobban jártam volna középpel. ez is micsoda hülyeség már ebben a rendszerben. ha kötelezõ lenne bizonyos szakokra az emelt, akkor korrekt lenne, de így most ha az emelt szopatós lesz, akkor azok fognak jobban járni, akik középre mennek. vicc az egész.

havernak úgyis kell, most scannelek
Én örülni fogok annak, ha reggel nem kapok hasmenést az idegeségtõl
kemszi2
gondoltad volna hogy benne leszel ma a tv-ben?<#eplus2><#idiota>
PLackó
Nah, gondolom már nem sok haszna van a tanulásnak így estére, de ha valakinek van még valami érveléshez vagy összehasonlítóhoz való szempontjai az ne tartsa magában :)
Holnapra 1 kalappal mindenkinek, egy nap mulva a matek miatt görcsölhetünk..

szucsy89
és tényleg:D:D
davidka003
Én már megcsináltam elõrehozva év elején. :)
Szerencsére már csak 4 tantárgyból kell érettségiznem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

szucsy89
na, kezdtek már félni?:D
én még nem nagyon...azért reggel biztos lesz egy kis (?)félsz bennem:D
Bandee1987
Itt a híres-hirhedt rtl-es videó

1:10-tõl mutatják az sg-t, 1:15-nél látszik szucsy89 hozzászólása.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kemszi2
hát nem is<#ravasz1>
A fasz ki van már ezzel a szar érettségivel.
nekem 2 éve nicns infom és majd pénteken kezdek rá tanulni, nem kell elkapkodni semmit :)
kemszi2
az lett volna a másik amit emelten szerettem volna még 3.-ban...de mivel a tanárunk szinte egy egész évet hiányzott és nem volt helyetesítve,így még az elõre hozottrõl is lemondtam :(
ÉN már semmiben nem vagyok biztos.
nekem meg az emelt infohoz :)
kemszi2
hátjaja,de mivel nem vagyok túl biztos a tudásomban,így inkább úgy döntöttem,hogy maradok középen és megpróbálok ott egy jót alkotni
tarti19
az könnyû:) 3 éve is jó volt biztos most is jó lesz:D

Szücsy, akkor sok sikert az emelt matekhoz. Nekem meg az emelt magyarhoz holnap.
szucsy89
lehet nekem se kellett volna, de az a 40pont az azért nem elhanyagolható