10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Rudee #6898 Megkérdezem. -
#6897 A nem átkeverést úgy értettem, hogy ha egyszer hirtelen van vége, és rossz a vágás, az a játékban is rosszul és mesterségesen fog hangzani, hiába van még mellette egy két szurkolói skandálás.
Persze, majd ha meglesznek, akkor kiváncsi leszek a véleményetekre... -
#6896 Ja tényleg még egy kérdés: a rumblepad elején is van még 4 gomb, mint a dual-nal? -
#6895 Breki mi a gond a vezetékes rumblepaddal? Hát nem ugyanaz, mint a cordless? -
#6894 mezek -
#6893 bocsi ha beleszólok, mivel nekem még nincs is,
de ha az X gombon az OTB-t érted azt érdemes elolre rakni a Q-val baloldalra
ha ezt nem lehetne nemis érdekelne -
#6892 tétek? P
de aztán visszaosztani ám
ésakkor lesz kapsz még :-) -
#6891 Igen, kényelmes tartani, pedig pont ettől féltem, hogy rossz lesz, de nem. Kényelmes. Attól is féltem, hogy az elemtartó része túl nagy és zavarja a fogást, de ezzel sincs gond ez is szuper.
Sztem az analog karok lehetnének kicsit puhábbak, de majd megszokom őket. A 8 irányú digitális gomb kicsit kényelmetlennek tűnik, de szerencsére ott az analog kar.
Illetve még egy észrevétel, az X gomb nyomkodása kicsit nehézkes, mert közel van a második analog karhoz.
Mindez persze csak első benyomás. Komoly véleményt nem tudok még mondani, mert tegnap este vettem. Majd ha többet játszom vele, többet is tudok majd mondani róla. -
#6890 Sztem nem keveri át őket, de tök jó hogy belinkeltétek őket, már le is töltöttem, majd nekiállok szerkesztgetni, ha lesz egy kis időm. -
#6889 Ja Sammy volt
akkor sztem ezekkel megcsinálhatnád amit mondtál nagyon jók, csak hirtelen lesz vége, bár lehet a fifa átkeveri P -
#6888 hú ezek nagyon állatok
kiis volt aki szerkeszgetni akarta?
asszem beszélnem kell vele :-) -
#6887 a vezetékest nehogy megvedd fogtam a kezembe de ...... -
#6886 nem elsősorban a gumi
inkább az amiről volt már korábban szó
de inkább idézek az fh-ról:
"A haverommal vásároltunk két gamepadot A dual action gamepad baloldali analóg karja nem megfelelően működik a telepített játékvezérlők tesztben sem érzékel megfelelően (nem viszi ki ütközésig a tesztjelet), viszont ha kihúzom,
és visszadugom az usb-t akkor pár percig rendbe jön, de utánna ugyanaz. Nem tudom eldönteni, hardver, vagy softver probléma.
Valakivel történt már ilyesmi?
Nekünk mind a kettő ugyanolyan, és nehéz elhinni, hogy szart fogtunk ki, ráadásul kettőt. "
Na nálam ugyanez jelentkezett sajna, ezért akarok egy másikat is venni oszt ülhetnek rajta, hogy magyarosan mondjam P -
#6885 És kényelmes tartani, kézre állnak a gombok, nem fárasztja a kezed? Könnyen konfigurálható a gombkiosztás? Mert ha tényleg olyan jó, lehet hogy én is azt veszek, csak nem vezeték nélkülit, mert annyi pénzem most nincs. -
#6884 úgy értem, hogy nem lehet kideríteni miért nincs a nagykerekben? -
#6883 Nekem hirtelen felindulásból megérte. Már elég régóta halasztgatom ezt a gamepad vásárlást, és elfogyott a türelmem. És azt hozzá kell tennem, hogy nem bántam meg, hogy megvettem. Persze jobb lett volna olcsóbban, de így is jó. -
#6882 Liverpool chants:
download -
#6881 Liverpool -
Rudee #6880 Itthon sehol se látok, osztrákoknál meg 39 €, annyié meg nem éri meg onnan hozatni. -
#6879 ezt komolyan mondod?
jókor szólsz :)
amúgy milyen problem van a duallal? az hogy hámlik a gumi róla?
Bocs a láma kérdésért, de a Számalk az mi? Online bolt? -
#6878 grr
namindegy a Juve-s itt van -
#6877 helyedben azt venném amit ő
a dual-al gondok vannak
és többet is tud az öve
bar elvileg 11-ért van a Számalkban -
#6876 Lehet hogy kicsit türelmesebbnek kellett volna lenned:))
Én is Logitech gamepadot rendeltem, és múlt héten föl hívtak az AdriaComp-tól hogy a héten kapnak Logitech gamepadot, a dual actiont. Már nekem is nagyon kéne gamepad, de azért 20 rugót nem adnék érte. -
#6874 na Juves már megvan
_inno2002.zip]download -
#6873 figyi nem tudnál utánnanézni hogy mi van
állitolag seholsem kapni -
Rudee #6872 Az igen. -
#6871 A múltkor mondtam hogy megrendeltem egy sima dual action-t, de azóta sincs semmi hír róla. Megérdeklődtem egy csomó üzletben, sehol nem találtam és azt mondták hogy nem beszerezhető. Nekem meg már nagyon kellett volna, úgyhogy tegnap már annyira ideges voltam, hogy hirtelen felindulásból megvettem 19.900-ért. -
#6870 ja tese kapsz sehol?
illetve kaptál
mennyi volt? -
#6869 Hmmmmmmmmmmm
Itt van pár -
#6868 Dunakeszi Auchan, de nagyon drága volt. Én meg már ideges lettem, hogy sehol nem tudok szerezni egy Logitech gamepadot, így megvettem. -
#6867 honnanhonnan? -
#6866 nah
Manchester United - Supporter song (3027 kb)
Viva Italia - AC Milan soccer chant (940 kb)
download -
#6865 egész jól megcsinálták a fazon pofázmányát, csak fogalmam sincs ki ez, pedig szeretem a Dortmundot -
Rudee #6864 Talán szurkolói csoportok oldalain. -
#6863 Végre sikerült beszereznem egy ilyet:
-
Rudee #6862 -
#6861 valahol csak van fent a neten -
Rudee #6860 LFP Roster v0.2 Beta -
Rudee #6859 Serie A Roster -
Rudee #6858 TVből azé nehéz rendesen fölvenni, mer a kommentátor mindig beleugat