FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.fifamania.it/
Top 10 Replay di Gennaio ! 0 commenti
Davvero poco da dire visto che ve l'ho ultra-anticipata durante tutto il mese... Finalmente e' online la TOP 10 dei Replay riassuntiva del mese di Gennaio ! Le migliori 10 Azioni scelte tra centinaia che ce ne arrivano alla casella e-mail [email protected] ! Paolo Scarpitto ha decretato il vincitore ( che invitiamo a contattarci all'indirizzo [email protected] per l'invio del premio ) quindi vi rimando tutti al download del file per godervi queste azioni di vero calcio spettacolo !!
Top 10 Replay di Gennaio ! 0 commenti
Davvero poco da dire visto che ve l'ho ultra-anticipata durante tutto il mese... Finalmente e' online la TOP 10 dei Replay riassuntiva del mese di Gennaio ! Le migliori 10 Azioni scelte tra centinaia che ce ne arrivano alla casella e-mail [email protected] ! Paolo Scarpitto ha decretato il vincitore ( che invitiamo a contattarci all'indirizzo [email protected] per l'invio del premio ) quindi vi rimando tutti al download del file per godervi queste azioni di vero calcio spettacolo !!
nah találtam egykét dolgot itt
Was ist nun was und woher kommen diese Zahlen? Der Eintrag in der Datei "Chants.txt" besteht aus folgenden Faktoren:
1 1 0 Arsena01
Team-ID Verein Sound-Art Sound-Name
Was sagen die Zahlen aus? Die erste Zahl stellt die Team-ID dar (bei Arsenal die 1), eine Identifikationsnummer für das jeweilige Team, zu finden in der Datei "Team-ID-Liste" (Sektion Tools). Wenn ihr also z.B. Werder Bremen editieren wollt, schaut in die ID-Liste welche ID-Nummer Werder Bremen hat. Sucht dann in der Datei "Chants.txt" nach der Nummer und ihr werdet Werder Bremen finden.
Was bedeutet "Verein"? Diese Angabe , 1 oder 0, gibt an ob der Sound ein vereinsspezifischer Sound ist, da ihr ja einen Fangesang erstellt sollte hier eine 1 stehen.
Was bedeutet Sound-Art? Die Sound-Art gibt an ob es sich um eine Einlaufmusik, Fangesang oder Tormusik handelt.Hier solltet ihr folgenden Wert eintragen:
1 für Einlaufmusik
12 für Tormusik
0 für Fangesänge
Weitere Möglichkeiten entnehmt der "readme.txt" des "Chant-Converters" von Peppi78.
Letztendlich folgt der Sound-Name, er sollte aus acht Buchstaben bzw. Ziffern bestehen. Benennt also Euren Sound dementsprechend korrekt.
Nun fügt ihr also einfach bei Eurem Verein einen Eintrag hinzu, der genauso aufgebaut sein muss wie die Einträge in der Liste, es sollten nur Leerzeichen zu Trennung verwendet werden, keine Kommas,Punkte,etc. Gebt die zugehörigen Nummern ein, und benennt Euren Sound genauso wie den Soundnamen in der Datei.
Ein kleines Beispiel: Der Verein heißt ADorf, dann tragt als Soundnamen "ADorf001" ein (acht Zeichen) und bennent die konvertierte Sounddatei ebenfalls "ADorf001".
Letzter und abschließender Schritt:
Nun muss der von euch erstellte und konvertierte Sound ebenfalls in den Ordner "Chants" kopiert werden, ist dies erledigt, so führt ihr die Datei "chantimp.bat" im Ordner "Chants" aus. Wenn alle von euch eingetragenen Sounds im Ordner vorhanden sind wird dies ohne eine Fehlermeldung verlaufen. Fehlen Eure Sounds wird der Import nicht erfolgreich sein und die Sounds werden in Fifa nicht gespielt.
Verlief der Import erfolgreich und keine Fehlermeldungen traten auf? Dann ist es vollbracht und Eure ersten Fangesänge sind in Fifa2004 eingebaut, viel Spass beim Spielen!!
MOst kéne diegocam :-)
Was ist nun was und woher kommen diese Zahlen? Der Eintrag in der Datei "Chants.txt" besteht aus folgenden Faktoren:
1 1 0 Arsena01
Team-ID Verein Sound-Art Sound-Name
Was sagen die Zahlen aus? Die erste Zahl stellt die Team-ID dar (bei Arsenal die 1), eine Identifikationsnummer für das jeweilige Team, zu finden in der Datei "Team-ID-Liste" (Sektion Tools). Wenn ihr also z.B. Werder Bremen editieren wollt, schaut in die ID-Liste welche ID-Nummer Werder Bremen hat. Sucht dann in der Datei "Chants.txt" nach der Nummer und ihr werdet Werder Bremen finden.
Was bedeutet "Verein"? Diese Angabe , 1 oder 0, gibt an ob der Sound ein vereinsspezifischer Sound ist, da ihr ja einen Fangesang erstellt sollte hier eine 1 stehen.
Was bedeutet Sound-Art? Die Sound-Art gibt an ob es sich um eine Einlaufmusik, Fangesang oder Tormusik handelt.Hier solltet ihr folgenden Wert eintragen:
1 für Einlaufmusik
12 für Tormusik
0 für Fangesänge
Weitere Möglichkeiten entnehmt der "readme.txt" des "Chant-Converters" von Peppi78.
Letztendlich folgt der Sound-Name, er sollte aus acht Buchstaben bzw. Ziffern bestehen. Benennt also Euren Sound dementsprechend korrekt.
Nun fügt ihr also einfach bei Eurem Verein einen Eintrag hinzu, der genauso aufgebaut sein muss wie die Einträge in der Liste, es sollten nur Leerzeichen zu Trennung verwendet werden, keine Kommas,Punkte,etc. Gebt die zugehörigen Nummern ein, und benennt Euren Sound genauso wie den Soundnamen in der Datei.
Ein kleines Beispiel: Der Verein heißt ADorf, dann tragt als Soundnamen "ADorf001" ein (acht Zeichen) und bennent die konvertierte Sounddatei ebenfalls "ADorf001".
Letzter und abschließender Schritt:
Nun muss der von euch erstellte und konvertierte Sound ebenfalls in den Ordner "Chants" kopiert werden, ist dies erledigt, so führt ihr die Datei "chantimp.bat" im Ordner "Chants" aus. Wenn alle von euch eingetragenen Sounds im Ordner vorhanden sind wird dies ohne eine Fehlermeldung verlaufen. Fehlen Eure Sounds wird der Import nicht erfolgreich sein und die Sounds werden in Fifa nicht gespielt.
Verlief der Import erfolgreich und keine Fehlermeldungen traten auf? Dann ist es vollbracht und Eure ersten Fangesänge sind in Fifa2004 eingebaut, viel Spass beim Spielen!!
MOst kéne diegocam :-)
hallottam hírét a lasztinak meg a gyepnek, grat 😊
a vizsgaidõszakot kicsit komolyabban vettem,így hála sikerült minden! ezért nem nagyon irogattam ide,mos meg kezdõdik egy kétszer olyan nehéz félév😞( de a sulról itt egy szót se többet😊
nemsoká megy a gól az axelerós címre ha megfelel(lehet kettõ megy,mert nem tudom pontosan,hogy melyik az)
milyen gól top 10? hol lehet megnézni? fh-n? 😊 hogy kell nevezni? ..
a vizsgaidõszakot kicsit komolyabban vettem,így hála sikerült minden! ezért nem nagyon irogattam ide,mos meg kezdõdik egy kétszer olyan nehéz félév😞( de a sulról itt egy szót se többet😊
nemsoká megy a gól az axelerós címre ha megfelel(lehet kettõ megy,mert nem tudom pontosan,hogy melyik az)
milyen gól top 10? hol lehet megnézni? fh-n? 😊 hogy kell nevezni? ..
de akkor miért van mindig azonos nemzet meg pl, hogy most mindig Angolokat kapok?
Lehet rosszul írták meg. Vhogy nem hiszem hogy ilyet nem tudnak rendesen megcsinálni.
Lehet rosszul írták meg. Vhogy nem hiszem hogy ilyet nem tudnak rendesen megcsinálni.
küldhetsz bár nekem is várakozási sorban vannak a góljaim de a tied soron kívül megcsinálom P
Amúgy sajnálhatod mert megint kijött a top 10 gól és van benne pl csukafejes is.
Tényleg olvastad amit írtam a gólomról amit nem tudtam elmenteni? Azóta se rúgtam olyat ezek meg nem árulják el, hogy kell P Mondjuk van amire rájöttem így most 40 méterrõl rugdosom a kapufáról a port.
Amúgy most chantezunk olyan Milan szurkolói hangom van, hogy a közönség válaszolgat az elõénekesnek (tökjól viszhangosítva). Ezenkívül ha minden igaz góloknál "rendes" közönséghangok lesznek. Egyes csapatoknál van olyan ís, hogy mûsorközlõ elmondja a közönségcsapatot a tömeg meg skandálja (de ugyebár ennek határai vannak).
Amúgy hol jártál báránykám? P
Ja Gmoprp labdája és gyepe világhírû lett PP
Asszem tegnap néztem töksok csillagos.
Amúgy sajnálhatod mert megint kijött a top 10 gól és van benne pl csukafejes is.
Tényleg olvastad amit írtam a gólomról amit nem tudtam elmenteni? Azóta se rúgtam olyat ezek meg nem árulják el, hogy kell P Mondjuk van amire rájöttem így most 40 méterrõl rugdosom a kapufáról a port.
Amúgy most chantezunk olyan Milan szurkolói hangom van, hogy a közönség válaszolgat az elõénekesnek (tökjól viszhangosítva). Ezenkívül ha minden igaz góloknál "rendes" közönséghangok lesznek. Egyes csapatoknál van olyan ís, hogy mûsorközlõ elmondja a közönségcsapatot a tömeg meg skandálja (de ugyebár ennek határai vannak).
Amúgy hol jártál báránykám? P
Ja Gmoprp labdája és gyepe világhírû lett PP
Asszem tegnap néztem töksok csillagos.
Szerintem nem, mer az adatbázisból véletlenszerûen választja ki a többi BL résztvevõt, gondolom vmi random script lehet.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Rudee: köcc szépen
Vmi Arsenalos cuccotok nincs ami jó is? Pár oldallal arébb láttam egyet de az nem tetszett
Vmi Arsenalos cuccotok nincs ami jó is? Pár oldallal arébb láttam egyet de az nem tetszett
hello mindenkinek, rég jártam erre😊 mizu?
Breki! küldhetek egy replayt? én sajna nemtom visszajátszani vmi bibi miatt,de ha tetszik,légyszi csináld meg gif-be..elõre is thx
Breki! küldhetek egy replayt? én sajna nemtom visszajátszani vmi bibi miatt,de ha tetszik,légyszi csináld meg gif-be..elõre is thx
Azér köszi.
A Rudee féle cuccokat hol találom meg?
A Rudee féle cuccokat hol találom meg?
a bíróst passzolom
õt csak eltüntetni tudom P
A BL meccs is gázos talán a Rudee által belinkelt rosterek és/vagy lebonyolítási rendek segítenek valamit.
Igazából sztem nem lenne nehéz átírni, de ebbe nem másztam bele hisz ez a rész a legrizikósabb multi szempontjából.
Te ha nem multizol a rostereket és a lebonyolítási rendeket feltétlen érdemes felraknod.
Amúgy én a Juve-val az Arsenal-t és a Chelsea-t vertem ki, igaz most jön a Manchester.
Az idõjárásváltozásra volt egy havas patch de sztem nem érdemes felrakni.
Sannos pont a Fifa bugjait írtad le
õt csak eltüntetni tudom P
A BL meccs is gázos talán a Rudee által belinkelt rosterek és/vagy lebonyolítási rendek segítenek valamit.
Igazából sztem nem lenne nehéz átírni, de ebbe nem másztam bele hisz ez a rész a legrizikósabb multi szempontjából.
Te ha nem multizol a rostereket és a lebonyolítási rendeket feltétlen érdemes felraknod.
Amúgy én a Juve-val az Arsenal-t és a Chelsea-t vertem ki, igaz most jön a Manchester.
Az idõjárásváltozásra volt egy havas patch de sztem nem érdemes felrakni.
Sannos pont a Fifa bugjait írtad le
Tudtommal fent
"Tudom, hogy a nem német focit kedvelõk nem örülnek neki annyira, mint a német labdarúgást imádók, de felkerült a második adag német szurkolói hang arzenál is, így szinte kivétel nélkül minden csapatnak berakhatjuk a szurkolóit, így a német bajnokság igen élethû hangviszonyok között játszható. Ha bárkinek van jó hanganyaga szívesen fogadom és elkészítek belõle szurkolói hangokat. Szóval ha a csapatodnak szeretnél és van hozzá anyagod, csak szólj a jó öreg Bubusnak"
"Tudom, hogy a nem német focit kedvelõk nem örülnek neki annyira, mint a német labdarúgást imádók, de felkerült a második adag német szurkolói hang arzenál is, így szinte kivétel nélkül minden csapatnak berakhatjuk a szurkolóit, így a német bajnokság igen élethû hangviszonyok között játszható. Ha bárkinek van jó hanganyaga szívesen fogadom és elkészítek belõle szurkolói hangokat. Szóval ha a csapatodnak szeretnél és van hozzá anyagod, csak szólj a jó öreg Bubusnak"
Sziasztok!
A kövezkezõ problémákra kellene nekem patch:
-A bajnokságban minden meccsen ugyanaz a bíró
-A Bl csoportmeccsein mindig 2 azonos nemzetbeli csapattal kerülök össze,így nem jön össze h nagy csapatokkal játszak(pl Juve,Barca stb)
-Az idõjárás sosem változik.
Van ezekre a problémákra vmi megoldás?
Elõre is köszi!
A kövezkezõ problémákra kellene nekem patch:
-A bajnokságban minden meccsen ugyanaz a bíró
-A Bl csoportmeccsein mindig 2 azonos nemzetbeli csapattal kerülök össze,így nem jön össze h nagy csapatokkal játszak(pl Juve,Barca stb)
-Az idõjárás sosem változik.
Van ezekre a problémákra vmi megoldás?
Elõre is köszi!
Majd elküldöm, de az még odébb van, talán jövõ hétre kész lesz egy-kettõ.
FH-n fent vannak ezek a Bubus féle cuccok?
A Dortmundot szeretem, és még a Realhoz, a Manchesterhez és a Bayernhez akarok hangokat vágni, mert ezekkel meg a cimbik szoktak lenni. Na meg a Juve és a Milan is meglesz...
FH-n fent vannak ezek a Bubus féle cuccok?
A Dortmundot szeretem, és még a Realhoz, a Manchesterhez és a Bayernhez akarok hangokat vágni, mert ezekkel meg a cimbik szoktak lenni. Na meg a Juve és a Milan is meglesz...
Végülis mindegy, mert mindenképpen szeretnék csinálni egy sajátot egy-két csapathoz, ami az én elképzeléseim szerint van.
Nálam pl. a dortmundnál valahogy így néz ki a chant.txt:
22 1 1 Dortmu01
22 1 0 Dortmu02
22 1 7 Dortmu03
22 1 0 Dortmu05
22 1 0 Dortmu06
22 1 0 Dortmu07
22 1 0 Dortmu08
22 1 12 Dortmu09
22 1 12 Dortmu10
22 1 12 Dortmu11
22 1 0 Dortmu12
22 1 0 Dortmu13
22 1 3 Dortmu14
22 1 0 Dortmu15
22 1 9 Dortmu16
22 1 0 Dortmu17
22 1 1 Dortmu18
22 1 0 Dortmu19
22 1 0 Dortmu20
22 1 0 Dortmu21
22 1 0 Dortmu22
22 1 0 Dortmu23
22 1 0 Dortmu24
Azt, hogy hányszor játssza le, meg melyiket, azt észrevételeim szerint nem tudod szabályozni.
22 1 1 Dortmu01
22 1 0 Dortmu02
22 1 7 Dortmu03
22 1 0 Dortmu05
22 1 0 Dortmu06
22 1 0 Dortmu07
22 1 0 Dortmu08
22 1 12 Dortmu09
22 1 12 Dortmu10
22 1 12 Dortmu11
22 1 0 Dortmu12
22 1 0 Dortmu13
22 1 3 Dortmu14
22 1 0 Dortmu15
22 1 9 Dortmu16
22 1 0 Dortmu17
22 1 1 Dortmu18
22 1 0 Dortmu19
22 1 0 Dortmu20
22 1 0 Dortmu21
22 1 0 Dortmu22
22 1 0 Dortmu23
22 1 0 Dortmu24
Azt, hogy hányszor játssza le, meg melyiket, azt észrevételeim szerint nem tudod szabályozni.
én a Juvénál beraktam egy csomó 0-ást de nem játszotta
arra kéne rájönni, hogy hányasnak kell beírni azt amit akarunk, hogy sokat játszon
arra kéne rájönni, hogy hányasnak kell beírni azt amit akarunk, hogy sokat játszon
Sztem a 9-est akkor játssza, amikor idegenben vagy. És valszeg neked szól, nem az ellennek.
Ha team specific 0, akkor gondolom másik csapatnál is játszhatja.
Váltogatni szokta egyébként, én pl. kipróbáltam, hogy több 12-est raktam be, és a gól után volt hogy egyiket, volt hogy másikat játszotta.
Ha team specific 0, akkor gondolom másik csapatnál is játszhatja.
Váltogatni szokta egyébként, én pl. kipróbáltam, hogy több 12-est raktam be, és a gól után volt hogy egyiket, volt hogy másikat játszotta.
ha a team spacific 0 minden csapatnál játszhatja vajon?
és ha több 0-ás van váltogatja vagy az elsõt játsza szerinted?
és ha több 0-ás van váltogatja vagy az elsõt játsza szerinted?
Én még a múltkor szórakoztam a dortmundi hangokkal, azóta sajna nem volt idõm, most szombaton akarom majd egy-két csapat hangjait megcsinálni.
A múltkori tapasztalataim szerint az 1-es az intro zene, amit akkor játszik, amikor befutnak a játékosok. Meg párszor elõfordult, hogy a meccs 80. perce körül is eljátsza.
A 2-es meg a 8-as állítólag ünneplés, de még nem sikerült felfedeznem a logikáját, hogy ezt mikor játsza le.
A 12-es a gól utáni hang.
Egyébként innen vettem:
(tudom már belinkeltek 2 ilyet is, a lényeg ugyanaz, csak más szavakkal
)
Structure of the chants.txt:
29 1 0 Kaiser03
| | | |
| | | sound file with 8 signs in total
| | kind of chant:
| | 0 fan chant
| | 1 intro music
| | 2 cheering
| | 3 chant
| | 4 chant
| | 5 chant
| | 6 chant
| | 7 cheering
| | 8 chant
| | 9 anti chant against a team
| | general chants in the country of the team
| | 10 chant
| | 11 chant
| | 12 chant
| | 13 chant
| | 14 chant
| | 15 chant
| team specific: 1=yes 2=no
team or league number
A múltkori tapasztalataim szerint az 1-es az intro zene, amit akkor játszik, amikor befutnak a játékosok. Meg párszor elõfordult, hogy a meccs 80. perce körül is eljátsza.
A 2-es meg a 8-as állítólag ünneplés, de még nem sikerült felfedeznem a logikáját, hogy ezt mikor játsza le.
A 12-es a gól utáni hang.
Egyébként innen vettem:
(tudom már belinkeltek 2 ilyet is, a lényeg ugyanaz, csak más szavakkal
)
Structure of the chants.txt:
29 1 0 Kaiser03
| | | |
| | | sound file with 8 signs in total
| | kind of chant:
| | 0 fan chant
| | 1 intro music
| | 2 cheering
| | 3 chant
| | 4 chant
| | 5 chant
| | 6 chant
| | 7 cheering
| | 8 chant
| | 9 anti chant against a team
| | general chants in the country of the team
| | 10 chant
| | 11 chant
| | 12 chant
| | 13 chant
| | 14 chant
| | 15 chant
| team specific: 1=yes 2=no
team or league number
komcsi?
van olyan zeném hogy gol utánni hangzavar
jólenne ezeket pontosan tudni
te készítettél már valamit?
a spurring az biztatás lehet asszem
van olyan zeném hogy gol utánni hangzavar
jólenne ezeket pontosan tudni
te készítettél már valamit?
a spurring az biztatás lehet asszem
Numbers of the situations of FIFA 2004
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
0 fan chant (all songs are played as often as ohter songs during a match)
1 intro sound
2 spurring on
3 fan chant
4 fan chant
5 fan chant
6 fan chant
7 spurring on
8 fan chant
9 hatred song against a team
general fanchants in the country of the team
10 fan chant
11 fan chant
12 fan chant
13 fan chant
14 fan chant
15 fan chant
without garanie!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
0 fan chant (all songs are played as often as ohter songs during a match)
1 intro sound
2 spurring on
3 fan chant
4 fan chant
5 fan chant
6 fan chant
7 spurring on
8 fan chant
9 hatred song against a team
general fanchants in the country of the team
10 fan chant
11 fan chant
12 fan chant
13 fan chant
14 fan chant
15 fan chant
without garanie!
Na
Milan-t Liverpool-t megcsináltam.
Manchester félig
Az Ajaxos sajna asf-ben bugyborékol.
A Juveba beleraktam vagy 11 tök jót de valamiért nem jó, pedig a Milannal rögtön az elején énekelnek.
Azt kéne kitalálni, hogy kell, hogy gyakrabban énekeljenek, ha már benne van.
Igazábol a név utánni szám nem tudom mire való (ált egyes, de van ahol kettes)
Milan-t Liverpool-t megcsináltam.
Manchester félig
Az Ajaxos sajna asf-ben bugyborékol.
A Juveba beleraktam vagy 11 tök jót de valamiért nem jó, pedig a Milannal rögtön az elején énekelnek.
Azt kéne kitalálni, hogy kell, hogy gyakrabban énekeljenek, ha már benne van.
Igazábol a név utánni szám nem tudom mire való (ált egyes, de van ahol kettes)
Real Playerrel lejáccod, és közbe vmi hangrögzítõvel fölveszed majd elmented wav-ba, azt meg át lehet konvertálni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Songs in the stadium (*.mp3) Download เพลงเต็ม
The Flowers of Manchester Munich in memory. Album "Black & White"
เด็กผี Nicky
The Whistle Song United MIX by DJ.Brutus McGregor
George Best ( Belfast Boy ) Don Fardon
Manchester United Manchester United F.C. 1976
Old Trafford Blues Martin Buchan
The Red And White Man. U.
They're The Best Southbound
United Manchester United Manchester United Football Team 1972
United United Man. U.
We All Follow Man. United Manchester United Football Team 1985
Eric Cantona
Cantona, Cantona (No.7 Shooting Star)
United Calypso '98 Reds United
Reds Are Going To Barcelona
Andy Cole - Outstanding
Power To The Beats
Ooh! Aah! Cantona 1300 Drums
Glory Glory Man. United 1983 Manchester United F.C. 1983
Glory Glory Man. United 1999 Manchester United F.C. 1999
Come on you Reds Manchester United F.C. 1994
Lift it high (All about belief) The 1999 Manchester United Squad
Move Move Move (The red tribe) Manchester United F.A. Cup Squad 1996
Sing up for The Champions Reds United
download
The Flowers of Manchester Munich in memory. Album "Black & White"
เด็กผี Nicky
The Whistle Song United MIX by DJ.Brutus McGregor
George Best ( Belfast Boy ) Don Fardon
Manchester United Manchester United F.C. 1976
Old Trafford Blues Martin Buchan
The Red And White Man. U.
They're The Best Southbound
United Manchester United Manchester United Football Team 1972
United United Man. U.
We All Follow Man. United Manchester United Football Team 1985
Eric Cantona
Cantona, Cantona (No.7 Shooting Star)
United Calypso '98 Reds United
Reds Are Going To Barcelona
Andy Cole - Outstanding
Power To The Beats
Ooh! Aah! Cantona 1300 Drums
Glory Glory Man. United 1983 Manchester United F.C. 1983
Glory Glory Man. United 1999 Manchester United F.C. 1999
Come on you Reds Manchester United F.C. 1994
Lift it high (All about belief) The 1999 Manchester United Squad
Move Move Move (The red tribe) Manchester United F.A. Cup Squad 1996
Sing up for The Champions Reds United
download
Ja tényleg már rég akartam kérdezni nemtudja-e valaki milyen zene ment régen a LIve RAn szombat esti Bundesliga öszlefoglalök végén mikor a legszebb jelenetek mentek.
Nagyon állat zene volt
Nagyon állat zene volt
köszi kár hogy német bemásolom hátha valaki érti
0 Fangesang (alle Lieder werden gleich oft pro Spiel abgespielt)
1 Einlaufmusik
2 Anfeuerung
3 Fangesang
4 Fangesang
5 Fangesang
6 Fangesang
7 Anfeuerung
8 Fangesang
9 Hassgesänge gegen Mannschaft
allgemeine Fangesänge im jeweiligen Land der Mannschaft
10 Fangesang
11 Fangesang
12 Fangesang
13 Fangesang
14 Fangesang
15 Fangesang
kár, hogy gól utáni nincs
0 Fangesang (alle Lieder werden gleich oft pro Spiel abgespielt)
1 Einlaufmusik
2 Anfeuerung
3 Fangesang
4 Fangesang
5 Fangesang
6 Fangesang
7 Anfeuerung
8 Fangesang
9 Hassgesänge gegen Mannschaft
allgemeine Fangesänge im jeweiligen Land der Mannschaft
10 Fangesang
11 Fangesang