FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
004. Február 06. | Napi hírcsokor - Grusi
Nekünk, futballrajongó magyar embereknek még mindíg kissé fájó pont az idei portugáliai EB, hiszen nemzeti válogatottunk az utolsó pillanatig esélyes volt a pótselejtezõ kivívására, s némi jóindulattal mondhatjuk, hogy a végsõ, negyedik hely nem csak a pocsék védelemnek, hanem a balszerencsének is köszönhetõ volt (emlékezzünk csak Szabics bõdületes kapufájára a lengyelek elleni utolsó meccsen). Nos, nyáron az UEFA EURO 2004 keretein belül megpróbálkozhatunk azzal, ami Gellei mesternek nem ment: a kezdetektõl kísérhetjük végig Magyarország (és további 50 nemzet) válogatottját, hogy aztán Lisztes a végsõ 90 perc után boldogan emelhesse a magasba a trófeát. A játékot természetesen a Fifa 2004 némileg továbbfejlesztett grafikus motorja kelti életre, s remélhetõleg az alapprogram kisebb-nagyobb hiányosságait is kipofozzák az EA Sports-os srácok a nyár beköszöntéig. Lehet tehát suvickolni a stoplis billentyûzeteket és kontrollereket, már nincs is olyan sok hátra!
Forrás: gurugamer.hu
szorri a kicsit offtopicért, de gondoltam, hátha érdekel titeket 😊
Nekünk, futballrajongó magyar embereknek még mindíg kissé fájó pont az idei portugáliai EB, hiszen nemzeti válogatottunk az utolsó pillanatig esélyes volt a pótselejtezõ kivívására, s némi jóindulattal mondhatjuk, hogy a végsõ, negyedik hely nem csak a pocsék védelemnek, hanem a balszerencsének is köszönhetõ volt (emlékezzünk csak Szabics bõdületes kapufájára a lengyelek elleni utolsó meccsen). Nos, nyáron az UEFA EURO 2004 keretein belül megpróbálkozhatunk azzal, ami Gellei mesternek nem ment: a kezdetektõl kísérhetjük végig Magyarország (és további 50 nemzet) válogatottját, hogy aztán Lisztes a végsõ 90 perc után boldogan emelhesse a magasba a trófeát. A játékot természetesen a Fifa 2004 némileg továbbfejlesztett grafikus motorja kelti életre, s remélhetõleg az alapprogram kisebb-nagyobb hiányosságait is kipofozzák az EA Sports-os srácok a nyár beköszöntéig. Lehet tehát suvickolni a stoplis billentyûzeteket és kontrollereket, már nincs is olyan sok hátra!
Forrás: gurugamer.hu
szorri a kicsit offtopicért, de gondoltam, hátha érdekel titeket 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
na megvan nekem a Rumblepad is de valamiért nem megy
ha berakom az elemeket égnie kell valaminek?
a legfelsõt nem világos hogy kell berakni
ha berakom az elemeket égnie kell valaminek?
a legfelsõt nem világos hogy kell berakni
Jajdejó, lesz fifa2004.
Huszonnyócadik bõr szegény rókáról, lassan semmi nem marad neki.
Huszonnyócadik bõr szegény rókáról, lassan semmi nem marad neki.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
DE ez saját
DE úgy csináltam, hogy fogtam az ide bemásolt LIverpool részt átirtam 45-ösre a file-kat meg kicseréltem.
De megse mukkan.
Akkor beraktam a juventus soundpatchet is, de azse pedig eddig az ment.
Én már nemigazán értem, mikor a MIlan chantet beraktam a MIlannal simán ment, aztán a JUve is ment de csak az elején.
Mostmeg a többi megy Juve nem.
DE úgy csináltam, hogy fogtam az ide bemásolt LIverpool részt átirtam 45-ösre a file-kat meg kicseréltem.
De megse mukkan.
Akkor beraktam a juventus soundpatchet is, de azse pedig eddig az ment.
Én már nemigazán értem, mikor a MIlan chantet beraktam a MIlannal simán ment, aztán a JUve is ment de csak az elején.
Mostmeg a többi megy Juve nem.
Tedd azt!!! kipróbálom majd. Merthogy más ötletem nincsen...
Nem csináltál esetleg valami módosítást a Juvén, vagy nem írtál el esetleg valamit a chants.txt-ben...?
Nem csináltál esetleg valami módosítást a Juvén, vagy nem írtál el esetleg valamit a chants.txt-ben...?
Na akkor ez a lényeg. Mert én az eredeti fifa hangokkal akartam használni. Azannyát nekije!!!
Na mindegy. Ja a progi ablak áthelyezéssel én is tököltem, mire rájöttem a megoldásra: jobb klikk-PREFERENCES-EASY MOVE-ot ki kell kapcsolni.
Na így legalább elkezdte lejátszani, de a harmadik után lefagyott a progi. Nem tûnik túl stabilnak, talán majd a honi gépemen.
Na mindegy. Ja a progi ablak áthelyezéssel én is tököltem, mire rájöttem a megoldásra: jobb klikk-PREFERENCES-EASY MOVE-ot ki kell kapcsolni.
Na így legalább elkezdte lejátszani, de a harmadik után lefagyott a progi. Nem tûnik túl stabilnak, talán majd a honi gépemen.
úgy nem játsza le ha hozzárendeled mint mondtam
kicsomiztam egy könyvtárba megnyitom aztán playlist berakom amiket válogatni akarok és már megy is
kicsomiztam egy könyvtárba megnyitom aztán playlist berakom amiket válogatni akarok és már megy is
mondjuk elég gci progi nem lehet csak úgy az ablakát huzogatni
Ja viszont csak az általam készített és vagy soundpatchekben lévõ asf-eket viszi, az eredeti FIfa-októl kiakad
Viszont énis kérdeznék vmit hátha valakinek van ötlete.
Szval LIverpool, Manchester, MIlan tök jó (letöltött esetleg kicsit módosított), viszont a Juvebe hiába pakolok egyszerûen nem hajlandó megszólalni meccsen. És az Importáló is mindig already-t ir igy manuálisan irom bele.
Nem értem, pedig már ujraraktam az egész fifa-t
Ja viszont csak az általam készített és vagy soundpatchekben lévõ asf-eket viszi, az eredeti FIfa-októl kiakad
Viszont énis kérdeznék vmit hátha valakinek van ötlete.
Szval LIverpool, Manchester, MIlan tök jó (letöltött esetleg kicsit módosított), viszont a Juvebe hiába pakolok egyszerûen nem hajlandó megszólalni meccsen. És az Importáló is mindig already-t ir igy manuálisan irom bele.
Nem értem, pedig már ujraraktam az egész fifa-t
Na és hogy csináltad. Mert én kicsomagoltam, de installálni nem megy. Az asf-eket sem játssza le, mert ki³rja hogy nincs plugin. Pedig az options-ban ott vannak
Sziasztok!
Sikerült már valakinek használni ezt a Game Audio Player nevû progit .asf lejátszásra? Mert nekem nem, de biztos én vagyok béna
Sikerült már valakinek használni ezt a Game Audio Player nevû progit .asf lejátszásra? Mert nekem nem, de biztos én vagyok béna

Ja sikerült találnom egy olyan chantot ami végig énekel és tök jó
9 1 0 Liverp03
9 1 0 Liverp04
9 1 0 Liverp01
9 1 0 Liverp02
9 1 0 Liverp05
9 1 0 Liverp06
9 1 12 Liverp07
9 1 1 Liverp08
Ez a minta alapján lehet a többit is (persze kicsit felturbózom)
9 1 0 Liverp03
9 1 0 Liverp04
9 1 0 Liverp01
9 1 0 Liverp02
9 1 0 Liverp05
9 1 0 Liverp06
9 1 12 Liverp07
9 1 1 Liverp08
Ez a minta alapján lehet a többit is (persze kicsit felturbózom)
Ja, majd meglátják hogy mi minden kell hozzá, egybõl rosszul lesznek 

Szar Bayern, szar Bayern :)
Az még nincs kész, de jó lesz, 24 cipõbõl kiválasztasz egyet és megadod annak az embernek a face id-jét, akin látni akarod a játékba.