10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Breki33
    Közben én találtam nagyon jó német hangokat, különösen a salalalák jók
    download

Ez különösen jó minőség:
    Schalalalalala Schalalalalala Hehe Hoho
  • Breki33
    üzi ment

sikerült átkonvertálni?
  • pilfer
    Breki elküldenéd az e-mail címemre a sound tutorial 2004-et? Mert állandóan azt írja ki a filefront, hogy servers full, és nem tudom leszedni.
  • Breki33

download
  • sammy
    Na mégegyszer:

• sammy
    Rendeset, csak még a régi időkből. A 98/99-es szezonban volt a dortmundnak egy olyan meze, ami nekem nagyon tetszett.

http://www.tar.hu/rainwood/hassler2.jpg[/IMG]

Köszi, már van egy-két templatem, de azért a biztonság kedvéért ezt is lementettem.[IMG]
  • Breki33
    benne van alapból a mircben a q betünél keresd
  • Beepee
    skacok mi a quakenet szerver címe az irc-n?
  • Breki33
    Fantáziát vagy rendest?

Egy kis segítség

Template
  • sammy
    Ja, ez? Ezeket néztem, le is töltöttem, de 3 olyat találtam csak köztük, ami nem szerepel a soundpatchemben, és azok sem olyan jó minőségűek, illetve szintűek, hogy feltétlenül bele akarjam rakni.

Egyébként meg szeretnék csinálni egy saját dortmund mezt is. Már el is kezdtem
  • Breki33
    Hamár Dortmund

• Breki33

kimaradt? :-)
  • Breki33
    Ja és elvileg lehetne olyan hang, hogy a stadionban elmondják a kezdőcsapatot. Juve, hoz Modénahoz van ilyen.
    Sajna ez nem variálható, de szerintem az ea meg tudná csinálni.
  • Breki33
    próbáld meg ezzel

abwiew
  • pilfer
    itt
  • sammy
    Dobjál már lécci egy linket, megnézem, aztán megmondom. Már én is kiváncsi vagyok rá
  • sammy
    Nagyon nagyot tud dobni a játék hangulatán, főleg ha tombol a közönség és az erősítőn is adod neki a kakaót.

Cimborákkal nyomtuk a LAN partyt, és elkezdtünk fifával játszani. Az egyik haver nem akart fifázni, mert nem volt kedve hozzá, de ahogy meghallotta a közönséget, meg érezte a hangulatot, rögtön akart jönni ő is.
  • Breki33
    vannak jó hangok, csak a felét ki kellett szórni

hol vannak ezek a wvx-ek?
  • Breki33
    Akkor ez azt jelenti, hogy azon az oldalon nincsenek jó Dortmund hangok?

Asszem akkor berakom a tiéd és kész.
  • pilfer
    Szerver tele, nem tudom leszedin. Na mindegy... Majd később.

Egyébként én csinálnám a manchesteri-t, ha végre át tudnám konvertálni a wvx-et, de nem... Pedig van hozzá 10 egész jó (nem induló) szurkolói hangom.
  • Breki33
    Ja amúgy mindig megkapom bizonyos egyénektől, hogy ez őket nem érdekli, mert a játék a lényeg.

Hát szerintem amig nem hallja meg a chorust reverb-en nem tudja mit veszít.

Énis mióta meghallottam a milan (rossonieri)-t azóta vagyok függő.
  • sammy
    Arra nem emlékszem pontosan, hogy melyik volt, de rémlik hogy még egy soundpatch-t meghallgattam, de nem találtam benne jó hangokat. Lehet hogy ez volt az....
  • sammy
    Abból nincs benne, két egyéb hang van, amit a netről szedtem le. Ja és az a gáz, hogy a dortmund oldaláról sem tudtam leszedni hangokat, mert csak klubtagoknak van, és egyszerű regisztrációval nem fértem hozzá.
  • Breki33
    és amit ajánlottam oldalt abból nem használtál?

A "BVB Fangesänge 04" nem jó?
  • Breki33
    ezt szedd le

Sound Tutorial
  • sammy
    Főleg a soundpatchekből van összeválogatva, de nem csak összeválogatva, hanem szerkesztve is. Két soundpatchből van, a Borussia Dortmund Soundpatch-ből és a BVB Megasoundpatchből.

Felőlem kirakathatod, de ahogy a zip-ben levő readme-ben is benne van, az alaphangok nem sajátok, tekintve hogy nem tudtam hozzájutni jobb hangokhoz, a Westfalen meg nagyon messze van...
  • Breki33
    ja és érdekel, hogy amit kilinkeltem német csapatok hangjai abból van-e benne.

Én abból készítem a Bayern-t részben.

Ja a codemasters oldalán van fent 3 tök jó minőségű Ajax chants ha valakit esetleg érdekel.
  • Breki33
    Hú amúgy a Manchester soundpatch elég gáz.
    Nemazért mert nemén csináltam. P

Vagy 40 asf (3 Mu-s soundpatch van) de elég sok amiben rendes dalok szólnak.
    4-5 minősége meg hogyismondjam.

szval a felét meghallgatás után kiszedtem, nekem ne szóljon a góljuk után 3 percig a manchester induló.
  • pilfer
    Brekk!
    Leírnád nékem a chant-hez, hogy melyik szám mit jelent a 3. oszlopban? Azt tudom, hogy gól a 12, a 0 talán, hogy mindig szóljon (?).
    Tudom már volt róla szó, de annyira "szórtan", hogy nehéz megtalálni. Köszi.
  • Breki33
    köszi

ebben saját mp3-ak vannak vagy a soundpatchekből van összerakva?

Ezekből van benne?
    Borussia Dortmund Soundpatch
    BVB Fangesänge 04
    BVB Megasoundpatch v.2

Ha nem összeválogatott és megengeded kirakatom az fh-ra P
  • sammy
    nekem is, de az sztem nem az. A mérete is túl kicsi.
  • pilfer
    Nekem a grüne.zip akar jönni :)
  • sammy
    7867-et sikerült valakinek letölteni? Mert nekem valami mást fájl akar leszedni...
  • pilfer
    Az egyiket elég sokszor hallom, a többit még nem nagyon hallottam. A Man u-hoz vannak wvx-es kiterjesztésű hangjaim, amik egész jók, csak nem találok olyan konvertáló progit, ami mp3-at csinálna belőlük. A Barcásat (amit a 7782-esen írtál leszedtem) most csinálom, azt tesztelem.

Egyébként csak az tudja, hogy Valenciás, aki érti is a szöveget, mi nem értjük, így a lényeg az, hogy spanyol szurkolás van spanyol meccsen!!!
  • sammy
    Borussia Dortmund sound patch by sammy
  • Breki33
    Jah csak az a baj, hogy ez igazából Valencia

ezért továbbra is keresek olyasmiket mint a 7870

És neked mindig énekelnek?
    A Chants-ot átírtad?

Amúgy a Fifacity-n jól beszóltak, a srác kapásból tudta, hogy ez Valencia. Mondjuk igaza van deha találok jobbat cserélem.
  • pilfer
    Sokkal jobb lett a hangulat a spanyolban. Nem véletlenül kaptál 10-eseket az FH-n! (Néha én is osztályozok! )
  • Breki33

song
  • Breki33
  • Breki33
    Anti Bayern Soundpatch

Borussia Dortmund Soundpatch

BVB Fangesänge 04

BVB Megasoundpatch v.2

download

download