FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na nálam elöjött egy hiba
Juve (idegenbeli mez) Inter(hazai) kirak mecs elött
de simán megoldható 2 perc
próbáljátok ki
Juve (idegenbeli mez) Inter(hazai) kirak mecs elött
de simán megoldható 2 perc
próbáljátok ki
Hu gyerekek ezek a szurkolói hangok egy gólt jelentenek multiban.
Ez legalább annyit javít mint a grafika P
Ez legalább annyit javít mint a grafika P
Köszi ezeknék jobb a grafika ott ahol zavar csak olyan színtelenek
nekem ilyen kéne
Hasonló van csak a lábszárvédõ nem ilyen jó
nekem ilyen kéne
Hasonló van csak a lábszárvédõ nem ilyen jó
Szar Bayern, szar Bayern :)
Köszi!
Na itt van.
vazzeg az fh-ról nem tudok tölteni
máshol nincs SeriaA,Premiship menetrend?
máshol nincs SeriaA,Premiship menetrend?
Nézem, de nem értem ;-)...a raptor importja beleteszi a megfelelõ big-be. Egyébként, ha megnézed importálás közben ki is írja, hogy dolgozik a big fájllal! És a big mérete (lásd Rudee :-) ), valamint ideje is errõl tanuskodik...már bocs, hogy okostojást játszom :-)
énis igy gondoltam, de olvasd a
7394-et
ezért raktam mellé biztonság kedvéért.
Viszont akkor nem érterm neki miért olyan nagy
7394-et
ezért raktam mellé biztonság kedvéért.
Viszont akkor nem érterm neki miért olyan nagy
Akkor tuti, hogy nem kell az fsh. Egyszerûen ki tudod próbálni, másold át az fsh fájlokat máshová és indítsd el, meglátod, hogy ugyanúgy megy. Azt is kipróbálhatod, hogy a kit raptorral importálsz egy új fájlt, aztán letörlöd az elkészített fsh-t, kilépsz a raptorból, majd újra belépsz és megnézed a dressing room cinemával az imént importált mezt és már az újat fogja mutatni, igaz, hogy újra legenerálja az fsh-t, de ez a raptor hülyesége. Ha letörlöd, nem lesz belõle baj, mert a bigben már bent van! Nézdd meg a big dátumát!
Köszi!
A vége nem teljesen.
Lehet megy fsh-k nélkül is.
Igazából azért nyomtam fel mert Rudee azt mondta hogy õ külön beleimportálja a zdata-ba és nagyobb méretû.
És gondolom nekem nem véletlenül vannak a könyvtáramban P
Amúgy tudnék talán fsh-t készíteni de énis raptorozok
Lehet megy fsh-k nélkül is.
Igazából azért nyomtam fel mert Rudee azt mondta hogy õ külön beleimportálja a zdata-ba és nagyobb méretû.
És gondolom nekem nem véletlenül vannak a könyvtáramban P
Amúgy tudnék talán fsh-t készíteni de énis raptorozok
Szia Breki!
Valamit azért nem értek...
Miért kell ezt a sok fsh-t bemásolni a data-ba? Te nem a 2gk kit raptort használod? Ha ott az importra nyomok, berakja a big fájlba. OK, Te nem akarod berakni, de akkor, hogy csinálsz a bmp-bõl fsh-t? Azaz, elég, ha az fsh-t bemásolom a data-ba és mikor töltené be a big-bõl, észreveszi, hogy van egy ugyanilyen fájl a data-ban és azt tölti be? Mert azt észrevettem, hogyha a 2gk kit raptorral csinálok egy preview-t, akkor megcsinálja az fsh fájlt a data-ba, de ahhoz elõbb be kell importálnom, mert a preview a big fájlból dolgozik...nem tudom érhetõ-e a problémám?
Valamit azért nem értek...
Miért kell ezt a sok fsh-t bemásolni a data-ba? Te nem a 2gk kit raptort használod? Ha ott az importra nyomok, berakja a big fájlba. OK, Te nem akarod berakni, de akkor, hogy csinálsz a bmp-bõl fsh-t? Azaz, elég, ha az fsh-t bemásolom a data-ba és mikor töltené be a big-bõl, észreveszi, hogy van egy ugyanilyen fájl a data-ban és azt tölti be? Mert azt észrevettem, hogyha a 2gk kit raptorral csinálok egy preview-t, akkor megcsinálja az fsh fájlt a data-ba, de ahhoz elõbb be kell importálnom, mert a preview a big fájlból dolgozik...nem tudom érhetõ-e a problémám?
a zdata05.big, fshplussz, egyeb
Szia Breki!
Nem tudom letölteni a cuccost (forbidden)...😞((
Nem tudom letölteni a cuccost (forbidden)...😞((
az sg hírek közt (fenn) olvasható,hogy az ea bejelentette az euro 2004-et..ez mit jelent? hol lehet róla olvasni,vagy vmi?