10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Rudee #8151 Tavalyiba nem volt jó, szerintem idén se. -
#8150 Figyi cinematics szerinted jo multiban? -
Rudee #8149 Nemtom, most ezt csinálta a srác, meg dolgozgat egy új Nike labdán, amit a hétközi barátságos meccseken használtak néhány pályán. -
#8148 -
#8147 jó neked :-) -
#8146 pl milyen állat lenne
ha a gól ezzelkezdődne és alatta elindulna az Aida -
Rudee #8145 Dressing room cinema-ba érdemes nézegetni az arányokat. A magasságot a felére kell csökkenteni, a szélességet meg nézegetni kell hogy mikor néz ki jól. -
:) #8144 Breki: ez a kép téged ábrázol ?:) -
#8143 mer félek;)
amúgy azér,mer sztem megent akadna,néha már szingliben is meg-megakad:( persze ez addig nem derül ki,míg ki nem próbálom. nomeg egyszerűbb career módban tolni és még egy csomó mindent meg kell tanulnom benne. persze azér vmikor nyomhatjuk,csak ma bulájozni mék,meg holnap is
kifogás páwa... -
#8142 köszi
ez alá be tudnál keverni valami semleges szurkolói hangot?
Aida stadion versio -
"WingMan Cordless Gamepad" 11 "WingMan Cordless Gamepad" 9 3 2 1 10 6 8 7 11 4 9
Sorrendben: nemtommi, ívelés(A), passz(S), lövés(D), kiugratás(Q), indítás(W), sprint(E), OTB(Z), "séta"(C), SHIFT, menü
ui: mivel ezeket emlékezetből írtam, ezért a tévedés jogát fenntartom -
#8140 vásárolni 5000 ft felett, blokkot nyereményszelvénnyel bedobni. voltak fődíjak, valami monitor, vidkártya... 4-10ig volt ez a nyeremény. 10 éves volt a bolt, ebből az alkalomból mókáztak -
#8139 jó de mit kellett tenni a játékban? -
#8138 egyik sztech bolt nyereményjátékán egy OFF Morrowind game of the year edition ON társaságában.
biztos megoldható, bár nem próbáltam ki. a rumble király, a pad kézbeillik, nem is olyan hogy az ember azt hiszi eltörik ha megfogja, mert "van benne anyag" :) NFLezek, NBAzek vele mostanában, ezekhez pl tökéletes. -
#8137 Hmmmmmmmm
ezaz amit nehéz beüzemelni a fifához, de amúgy jó
Hol nyerted? -
#8136 nincs mit!
ilyet -
#8135 megvan ez valahol mindegyikre? Mármint a számok jelemntése
Nekem csak németül van meg -
#8134 köszi :-)
milyet? -
#8133 A shift az utolsó előtti szám a config.dat-ban. A C az utolsó előtti előtti. -
#8132 Tessék, itt van!
amúgy képzeld Breki, nyertem egy gamepadet :D -
#8131 Ezt le lehet valahogy szedni?
klikk
nagyon tetszik -
#8130 micsoda kutyaütő egy játékos :D -
download -
#8128 download -
#8127 -
:) #8126 én egérrel szoktam fifázni:) van egy 10 gombos egerem:) -
#8125 amúgy ugye nem a shift-ről van szó?
mert az a cselezés tulképp énmeg a c-t szeretném oda -
#8124 nem módosítok gyakran, csak szeretném a c-t használni
(amúgy ha jobb felülre rakom a futást akkor ne állítódjon át.)
most az a-val együtt igen nehézkes
netudmeg, mi megy multiban
Sokan practiceznek aztan olyan gólokat lőnek.
(Szabad, szöglet, 40 méteres).
De cselezni senkise cselez pl. -
#8122 A második mondat kérdés lett volna... -
#8121 Hát ha a Walk-ot módosítod akkor átállítódik, de ha azt békét hagyod, és a többit állítod, akkor nem.
Ilyen gyakran módosítasz. Én csináltam egy konfigot, beraktam a config.dat-ba, és azóta azt használom... -
#8120 Jó de utánna ha a többit módosítom nem állítódik át? -
#8119 Majd megnézem...
Ez progi nekem túl egyszerű, már megszoktam a Sound Forge-ot. -
#8118 Aston Villa P, Amúgy Angliában Liverpool
Nemcsak a Juve-nak szurkolok, csak Platini óta ők a kedvenceim.
A Fradi-t meg hát örököltem, hamár apám védett ott P
De pl már szurkoltam valaki ellen is pl a Francia-k.
A REal-t nem irom mert megvernek P -
#8117 Asszem, hogy nem mert bénán csinálta meg az EA.
Mondom, akkor elég csak a hátulról harmadik számot átírni 11-re, és akkor azon a gombon lesz. -
diegoam #8116 nem szoktam eldönteni előre, hogy most ennek vagy annak a csapatnak fogok szurkolni, közben kialakulhat ez is persze.
a mai meccsdömpinges világban (lásd Sport1) szerintem nehéz is lenne mindig valakinek szurkolni. max 1-2 kedvenc csapatod lehet, vagy esetleg minden országból 1, több már nem egészséges:), de amikor mások játszanak akkor mi van?
Te mint Juvés, kinek szurkolsz egy Bolton-Aston Villa meccsen? ebben az esetben inkább már a jó meccs a lényeg szvsz. -
#8115 Ja kint van a Bayern soundpatch ha érdekel az fh-n.
a 8079-es progi, hogy tetszik? -
#8114 aham
és ha azt átiromnagyobbra akkor progiban is át tudom állítani?
Tulajdonképp nekem az a kiosztás kéne mint eddig csak a c-t levinni előre -
#8113 Naná, hogy komoly.
Config.dat:
"WingMan Cordless Gamepad" 11 "WingMan Cordless Gamepad" 9 3 2 1 10 6 8 7 11 4 9
"Logitech WingMan Cordless Gamepad USB" 11 "Logitech WingMan Cordless Gamepad USB" 9 3 2 1 10 6 8 7 11 4 9
Hátulról a harmadik szám a cselezés, azt rakd be 11-esnek, és NE FELEJTSD EL a két idézőjeles megnevezés közötti számot átírni 11, mert ez határozza meg, hogy hány gombot használ a gamepad-od. -
#8112 Új kameraállás P
-
#8111 ez most komoly?
akkor áruld el hogy
nem a felső hanem az alsó