FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nem😞
Tényleg, errõl jut eszembe, nektek is szokott menni a közönségben egy reflektorfénycsóva, vagy valami ilyesmi? Egész jó, kár hogy csak egy van belõle.
hopgy mennyit gyéreskedtek ilyen mindenféle mezekkel, arcokkal stb 😊
tölcsetek már fel lécci ide füstöket, tüzijátékokat,görögtüzeket.. pénztártekercseket.. szóval ilyen szurkolói csemegéket, amitõl jobb a fifa😊
tölcsetek már fel lécci ide füstöket, tüzijátékokat,görögtüzeket.. pénztártekercseket.. szóval ilyen szurkolói csemegéket, amitõl jobb a fifa😊
Ja a "kiakadóknak" egy történet:
Tegnap multi után mondom jöjjön még egy karrier
Chievo-Juve
kiakad
ilyenkor meg szoktam nézni melyik csapat.
Chievo rendben
Juve rendben
Chievo-JUve bar. rendben.
Na mondom akkor csak véletlen és jó lesz.
Hát nem lett.
Vissza mentés (ami biztos jó) ugyanaz
régebbi mentés ugyanaz. -Minden megy csak az nem. Barátságoson igen, karrierben nem.
Najó CD-rõl vissza eredeti zdata; láss csodát jó.
Próbálgatás melyik zdata. 05-ös.
A többit visszamásolva jó.
Dehát anélkül..........
És a mentések zdata05-el sem jó.
Ötlet leszed újabb Chievo 2GK berak és simán megy P
Tegnap multi után mondom jöjjön még egy karrier
Chievo-Juve
kiakad
ilyenkor meg szoktam nézni melyik csapat.
Chievo rendben
Juve rendben
Chievo-JUve bar. rendben.
Na mondom akkor csak véletlen és jó lesz.
Hát nem lett.
Vissza mentés (ami biztos jó) ugyanaz
régebbi mentés ugyanaz. -Minden megy csak az nem. Barátságoson igen, karrierben nem.
Najó CD-rõl vissza eredeti zdata; láss csodát jó.
Próbálgatás melyik zdata. 05-ös.
A többit visszamásolva jó.
Dehát anélkül..........
És a mentések zdata05-el sem jó.
Ötlet leszed újabb Chievo 2GK berak és simán megy P
hát told feljebb a csúszkát P
leveszed a kommentárt és a szurkolói hangokat feltolod
ha ez túl könnyû sounforge
leveszed a kommentárt és a szurkolói hangokat feltolod
ha ez túl könnyû sounforge
Az SPD kellett nekem (nagyon hasznos kis progi; el is teszem késõbbre
). Köszi!
Nem tudja vki megmondani, hol tudnám egy kicsit feltunningolni a szurkolói hangokat a játékban? (Mármint hangosítani akarom!)
A mix_*.ini-kel kellene vmit csinálni?
). Köszi!
Nem tudja vki megmondani, hol tudnám egy kicsit feltunningolni a szurkolói hangokat a játékban? (Mármint hangosítani akarom!)
A mix_*.ini-kel kellene vmit csinálni?
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Oké,most már be tudom rakni,régi volta Raptor.
De ma is az a roster van fenn,tegnap is, azal keszdtem a carriert,ugy hogy nem értem.Mindegy most jó.
De amit Breki berak, leszedm de az is 256x512,a nagy része azt,hogy tegyem akkor be?
De amit Breki berak, leszedm de az is 256x512,a nagy része azt,hogy tegyem akkor be?
Pl PhotoShoppal. De nem érdemes megváltoztatni, mer nagy az esély rá hogy akkor meg fekete lesz. Inkább keress egy másikat.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Be akarok tenni a játékba egy mezt,beakarom importálni Raptoral a fixet is beraktam,de kirja ,hogy a mez 256x512 és nem rakja,hogy tudom megváltoztatni a mez felbontását?
A legujabb rostert raktam az volt fönn tegnap akkor nem ment, ma megy szeritem valami rejtett bug lehet!
Szar Bayern, szar Bayern :)
térkép+bkv
sztem az útvonalat itt nézd meg,nekem mindig beválik. jobb,mint pestieket kérdezni,mert õk se tudják 😊 és én sem vagyok fõvárosi!
régen próbáltam gémpléjt,de aztán maradt a sima. a bírókat is módosítja az ilyesmi? mert azok szörnyûek..
sztem az útvonalat itt nézd meg,nekem mindig beválik. jobb,mint pestieket kérdezni,mert õk se tudják 😊 és én sem vagyok fõvárosi!
régen próbáltam gémpléjt,de aztán maradt a sima. a bírókat is módosítja az ilyesmi? mert azok szörnyûek..
ja gameplayra egy fõkönyvtárban lévõ ai.ini a legegyszerûbb akkor a többit nem kell felülírni és ha nem kell simán kiveszed
éncsak netes bajnokságokról tudok, de ti vagytok a fõvárosiak
Errõ jut eszembenem tudja valamelyikõtök, hogy a legegyszerûbb eljutni Budapest II. ker Bécsi útra?
éncsak netes bajnokságokról tudok, de ti vagytok a fõvárosiak
Errõ jut eszembenem tudja valamelyikõtök, hogy a legegyszerûbb eljutni Budapest II. ker Bécsi útra?
na akkor elmondom milyesmire gondoltam
pl bill-el ha lövés közben úgymond visszahúztam sokkal erõsebben lõtt
ezenkívúl általában fontos a csúszka is
de pont ez az, hogy általában ilyen távolról azért elég nehéz WC-n így meglõni. Nemis megy mindig....
Amúgy milyen edzés?
pl bill-el ha lövés közben úgymond visszahúztam sokkal erõsebben lõtt
ezenkívúl általában fontos a csúszka is
de pont ez az, hogy általában ilyen távolról azért elég nehéz WC-n így meglõni. Nemis megy mindig....
Amúgy milyen edzés?
olyan BAJNOKSÁG nincs,ahol egy helyen LAN-formában mennek a partik,és lezajlik 2 nap alatt? egy ilyen nagyon érdekelne..
sztem billel így kell lõni:
sprint közben ahogy vezeti a faszi a lasztit,mikor megtolja,akkor a megfelelõ idõben a megfelelõ erõsséggel és a megfelelõ irányban ellövi 😊
komolyra véve,ezeket majdnem pont középrõl a legkönnyebb belõni,mert ilyenkor akapus az egyik oldalt nem fogja megfelelõen. ekkor kicsit fölfelé vagy lefelé egy erõsebb lövés és kész..sztem..
(persze ez erõsen függ a lövõjátékostól is,én pont ezért kezdtem el gyökerebb csapatokkal játszani,mert azokkal küzdeni kellett,mert képtelenek egy jólirányzott lövésre távolról)
sprint közben ahogy vezeti a faszi a lasztit,mikor megtolja,akkor a megfelelõ idõben a megfelelõ erõsséggel és a megfelelõ irányban ellövi 😊
komolyra véve,ezeket majdnem pont középrõl a legkönnyebb belõni,mert ilyenkor akapus az egyik oldalt nem fogja megfelelõen. ekkor kicsit fölfelé vagy lefelé egy erõsebb lövés és kész..sztem..
(persze ez erõsen függ a lövõjátékostól is,én pont ezért kezdtem el gyökerebb csapatokkal játszani,mert azokkal küzdeni kellett,mert képtelenek egy jólirányzott lövésre távolról)
bocs,ezt csak most látom..nem tûntem el,csak több energiát fordítok a sulira,barátnõre,edzésre,fifára,persze nem feltétlenül ebben a sorrendben😊
kicsit kezdtem magam netfüggõnek érezni,és ezen változtatni akartam...
kicsit kezdtem magam netfüggõnek érezni,és ezen változtatni akartam...
Bírom mindenki azt mondja, hogy sok ilyen gólt lõ de mikor megkérezem , hogyan mindenki hallgat P
Hát nemtudom, te hogy tudsz cselezni bill-el, de minden tiszteletem.
Amúgy meg mondtam gyere multizni, de a füled botját se mozgattad PPPPPPP
Gameplayban talán a veteránt kéne megpróbálnod a sevix-el (mondjuk elég szivatós leszedni)
Bírom mindenki azt mondja, hogy sok ilyen gólt lõ de mikor megkérezem , hogyan mindenki hallgat P
Hát nemtudom, te hogy tudsz cselezni bill-el, de minden tiszteletem.
Amúgy meg mondtam gyere multizni, de a füled botját se mozgattad PPPPPPP
Gameplayban talán a veteránt kéne megpróbálnod a sevix-el (mondjuk elég szivatós leszedni)
Breki köszi a mélt,ha még fontos kilinkelhetem,de sztem sok ilyen gólt lehet lõni(ha sehogy sem tudok gólt lõni,akkor a meccs vége felé ezzel próbálkozok és általában bejön)
Lõtt már vki gólt szabadrúgásból úgy,hogy nem rálõtte,hanem beívelte? én most az imént elõször,kapáslövésbõl. nem semmi...
a c-vel agyon lehet szopatni a gépet,meg a shiftel,meg mostmár a cseleim is be-bejönnek. csak 1 a bibi,hogy a wc már nem kihívás,semelyik csapattal sem 😞( most ugyan a madriddal nyomom,de a lõtt góljaim és a pontjaim is 100 felett járnak,a kapott gólok viszont a 20at sem érik el 😊
melyik a legnehezebb gameplay,amit egyszerû betenni/kivenni? mert tesónak még igen csak nehéz az alap wc is..köszi
Lõtt már vki gólt szabadrúgásból úgy,hogy nem rálõtte,hanem beívelte? én most az imént elõször,kapáslövésbõl. nem semmi...
a c-vel agyon lehet szopatni a gépet,meg a shiftel,meg mostmár a cseleim is be-bejönnek. csak 1 a bibi,hogy a wc már nem kihívás,semelyik csapattal sem 😞( most ugyan a madriddal nyomom,de a lõtt góljaim és a pontjaim is 100 felett járnak,a kapott gólok viszont a 20at sem érik el 😊
melyik a legnehezebb gameplay,amit egyszerû betenni/kivenni? mert tesónak még igen csak nehéz az alap wc is..köszi
Ezzel (úgy látom) eredményjelzõket lehet beimportálni a FIFA-ba.
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Csak az a baj, hogy ez nem formáton hanem playlist
valahogy úgy kéne ahogy Rudee mondta az ra-ra behozni Real Playerrel és elmenteni
valahogy úgy kéne ahogy Rudee mondta az ra-ra behozni Real Playerrel és elmenteni
Blaze Media Pro is an all-in-one media player including playlist, converter, editor, recorder, and much more. Other advanced features include audio and data CD recording, video capture, video creation and decompiling, video processing (average, brightness, contrast, gamma, edge enhance, sharpen, soften, resizing, resample, dither, add border), media management, audio merge, and much more. Supported conversions include: CD to WAV, CD to MP3, CD to WMA, WAV to MP3, MP3 to WAV, WAV/MP3 to WMA, WMA to WAV/MP3, WAV/MP3 to OGG, OGG to WAV/MP3, WAV/MP3 to CD, WAV/MP3 Compression, and two-way conversions among MPEG-1, MPEG-2, AVI, Multi-Page TIFF, and FLIC. Complete drag and drop capabilities, fully skinnable interface, MP3 tag editing, CDDB support, and versatile preferences (for maximum control) are also present. Supported formats for playback include: MP3, MP2, WAV, CDA, WMA, OGG, ASF, MPG, MPEG, MPE, AVI, WMV, VIV, MOV, QT, DAT, ASX, WAX, M3U, WVX, MIDI, AIFF, AU, SND, and more!
Ilyesmi kellene
Ekkora méretben
Tulajdonképp a második jóis lenne ha nem ilyen színe lenne hanem a felsõéhez hasonló, vagy amit belinkeltél abból a középsõé.
Na megnéztem otthon is ezeket a wvx-eket. Ez streaming media, azaz a netrõl tölti le folyamatosan a hanganyagot. Amit átküldtél fájlt, azok is csak a címek, magát a hangot nem tartalmazzák.
Próbáltam lejátszani és közben felvenni egy felvevõ progival itt a melóhelyen, de valamiért nem mûxik. Otthon meg nincs netem, pedig ott már csináltam ilyet.
Próbáltam lejátszani és közben felvenni egy felvevõ progival itt a melóhelyen, de valamiért nem mûxik. Otthon meg nincs netem, pedig ott már csináltam ilyet.