FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok megvan

\"Cuccolta már szét az ánuszodat egy hájfej nagykabátban ?\" - Jay és NémaBob visszavág

hogy tudom berakni õket ball ratorba ?

\"Cuccolta már szét az ánuszodat egy hájfej nagykabátban ?\" - Jay és NémaBob visszavág

és Ball Raptorral mit ?

megteszem, amit lehet, de nem ígérek semmit.

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Breki33
nem telepítós?
akkor gondolom ball raptor
Breki33
már nem igazán

elõször az a kérdés meg tudod e olyanra csinálni mint a képen és a körköröst is ugyanezzel a star logoval
sammy
Azt az mra-s patcht hol találom?

Köszönöm
pilfer:
amúgy én is leszedtem a labdákat. Mit kell a Bmp illetve a GIF képekkel csinálni ?

A gyepek után érdeklõdtél, hogy melyik gyep melyik stadioné. Szal érted? Amirõl beszéltünk.

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Image menüpont, azon belül image size: itt tudod a méretet változtatni.

Breki33
nyami jók a labdik?
Breki33
gondolom resample
vagy %-an beírod

de nekem nincs fent csak tippP
és Breki az én kérdésemre van válaszod ?

Breki33
Jasp Animation Shop-jával csinálom a gif-eket P
illetve azzal is
Breki33
Ja akkor én elõrébb vagyok nálam Juve Olasz csapatok meg Mu bent van.

Azt kéne megnézni az Mra-s patch hogy csinálja mert attól nem akad ki.

Gameplay-ek bõl a Sevix a leghíresebb a Wl-ben is az volt áll.

És moast kijött a hármas.
Breki33
Ikább hogy ilyen csillagok legyenek. Élesebbek kevésbék elmosódotabbak és pont így legyen bene.

És lehetne egy körkörös és egy csíkos változat.

Persze ez csak a vágyam.
engem nem érdekel melyik szinpibb nekem csak kicsinyítenem kell !!!

sammy
Tõlem ne kérdezd, én nem vágom, pedig most nagyon szeretném megtanulni, de szerintem eléggé felhasználóbarátságtalan. A Jasc Paint Shop Pro szimpibb...

Lehet leszedni a labdapatch-et. DE HOGY LEHET A PHOTOSHOPBA KICSINYÍTENI ?

sammy
Úgy látom felszabadult a filefront, leugrott a ballpacket

Hogy lehet kicsinyíteni a Photshoppal ???

sammy
Linkeld nyugodtan.

A flageket többféleképpen próbáltam, próbáltam az fsh-t beimportálni, próbáltam csak simán a bmp-t beimportálni, de a meccs mikor kezdõdött volna, mindig kidobott a windowsba.
Eddig eagraph-al próbálkoztam, talán még megpróbálom a biggui-val, hátha... De nem fûzök sok reményt hozzá.

A gameplayek közül a feel the game-et használom, nekem bejött, és egyelõre mást felrakni félek, mert nem tom hogy jobb lesz e, és ráadásul rengeteg féle fajta van.

Mármint, hogy csíkos legyen a pálya és úgy a csillagos rész?

hogy lehet a Photoshopba kicsinyíteni ?

az a baj hogy én se magam .
Ráadásul megkóstoltam a Dr. Oetker féle csészében elkészíthetõ Puddingot és azóta próbálok hányni

Breki33
és ugyanakkorá csináld

nemértelek néha
Ez már idáig is megvolt. És ?

Breki33
7862-öt szedd le
Breki33
Aida

okés akkor kilinkelem, ha megengeded.

A Flag-es dolog engem is érdekel. Elég nehéz tesztelni mert ált. nemot lép ki amit beraktál.

Gameplay-t sem próbáltad?
Ok. Ok. vágom . Van is Photoshop-om, de mekkorára kell lekicsinyíteni ?

sammy
Az elsõ micsoda?

A dortmundban cseréltem néhány hangot, adtam hozzá újakat, és kicsit szerkesztgettem, hogy mikor melyiket játssza. Sztem elég hangulatosra sikerült, jobb mint az elsõ változat.

A bayern-t és a manutd-t még nem volt idõm kipróbálni, most azzal szenvedek, hogy flageket meg bannereket tudjak berakni a zdatába véglegesen, anélkül hogy kidobna a progi közvetlen a meccs elõtt.

Meg lassan (nagyon lassan...) készül a mezem is:

Breki33
8371
Mit tegyek a Bmp file-al ?

Breki33
köszi

az elsõ milyen lett?
a Dortmundban sok a változás?

Ja és hogy tetszik a Bayern és a Manu

egyenlõre nincs több kérdésem P
Breki33
7830... tól kezdj el olvasgatni P
Breki33
hát talán át kéne méretezni :-)
Selected BMP is not a valid file to import. Please select another BMP file

És ? Bitkép vagy Jpeg bazzeg .......
És ha Bitképként mentem el azt nem fogadja el a Boot Toolbox

Breki33
mondom máskénttttt !!!!!!!!!!!!!

FÁJL TÍPUSA
és ? az Jpeg lesz

Breki33
jobb egérgomb mentés másként....
ezek közül melyiknek van Bmp-je ? mert kéne a 3. sor Puma, meg az elsõ sor végig 😊
ja a bmp azért kell mert az Fhs-nél baszakszik és kidob a játékból

Breki33

Breki33

Breki33

Breki33
Már Rudee és énis raktunk be a fórumba
Breki33
van
de nekem más van hálisten P
Breki33
biggui
jah még vmi. TRudna vki nekem adni 1 értelmes jól kinézõ csukát ?