FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
énmegmár nemértem mert beraktam at eredetileg benne lévõ NIke-t és ugyanúgy kidobott
Szar Bayern, szar Bayern :)
Így mivel errorral kezdõdik jó már nem lehet...
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
hacsak simán bemásolsz egy képfilet a zdataba attol nem lesz benne
és nem fontosabb egy tökjó BL gyep és 2GA-s labdák mint a cipõd?
\"Cuccolta már szét az ánuszodat egy hájfej nagykabátban ?\" - Jay és NémaBob visszavág

\"Cuccolta már szét az ánuszodat egy hájfej nagykabátban ?\" - Jay és NémaBob visszavág
Vmi oknál fogva IcePeek az én nevemmel írt 😄 De mé? 😄 Jelszavamat nem tudja 😄
Rudi: minek a biggui? És amugy... ott ha megnyitom (megnyitás gombal) akkor ugy kezdi az alsó részben, h: error: blaablaablaa
Az fsh tool-s -ba mikor beimportáltad azt pontosan hogy csináltad?
neked amugy nem akad ki?
mert akkor kilinkelhetnéd
és akkor a hiányzó helyre még jöhetne az eredeti 7-ese azis jó volt
A Gmorph féle Niket nem lehet ezekkel együtt használni, mer nem 2GB.
Szerintem a játék vmilyen szinten "beleszól" ebbe a gyepbe, mert az fsh-ban tök szép, nem homályos, kiélesítettem, meg minden, aztán amikor a játékban nézem, egy kicsit homi.
Na mindegy van egy kivágott kép a mostani (javított) gyeprõl, ha érdekel majd elküldöm, a körkörös és a csíkos is kész van már vmilyen szinten, majd ha feljössz icq-ra elküldöm inkább oda. Azt a csillag részt meg már próbálgatom kiszedni, majd RÁteszem a gmorph gyepre (de ezt majd máskor).
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
1. és 2. labda maradt a régi, majd ha kijön a Nike labda akkor az kerül bele

De az Elsõ helyett a Gmorp félét kéne berakni
igaz az nem 2GK-s
Az utolsó BL-es leasztit meg a ferronova-t nemtom cseréljem-e
Én valahogy nem bírom a fantáziacsapatokat.
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
És visszavonom Juve Rulz ! leigazoltam Del Pierot.
Henryt érdemes leigazolni ?