10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• pilfer
    Egyébként sem lesz tökéletes.
  • pilfer
    oké
  • pilfer
    2003!
  • pilfer
    Azokra a 2033-asokra?
    Azt majd később...
    Most ez!
  • pilfer
    "Szerintem ha az egész belső kör egyszínú, de elül a csíkoktól akkor szebben néz ki." - Breki

Ezt úgy érted, hogy tűntessem el azt a kört (mintha ott se lenne), amiben az a hídforma van?
    Remélem érthetően kérdeztem.
  • Breki33
    Ja az élénkzöldet mindenképpen kicsit tompitani kéne, mert így elsőre nagyon szép csak kicsit fura.

Amúgy a kapú elötti kopásokat ami némely pályán van a minta fölé be lehet tenni? Hogy ne csak tökéletes gyep legyen
  • Breki33
    Ja a másik kettő gyepre amit írtam az vili?
    Van még kettő hamiiről van véleményem irjam?
  • Breki33
    milyen mezeket he? P
  • Breki33
    Igen tudom, hogy azért ilyen mert árnyékolják
    csak itt az árnyékolás elég fura alakzatot ad ki.
    (Egy olyan hídforma).

Szerintem ha az egész belső kör egyszínú, de elül a csíkoktól akkor szebben néz ki.

Tehát igen az fontos, hogy ne legyen egyforma a csikkal mert akkor összemosódik, de sztem egyszínű lehet.
  • Breki33
    Én azt használom amit te küldtél
    illetve van a mentésem és simán visszamásolom mindig
  • FH ToMmY
    Amugy a kész mezeket majd tessék küldeni nekem emailemre :)
    Énmegnemes egyszerűséggel felteszem őket a FifaHungary-re

De képet mellékeljetek ha lehet, ugy, hogy ráírjátok a neveteket
  • pilfer
    Na most... Jó távol vagy!

Szal a köríveknél látom a hibákat, amiket a fekete jelöl: egyengetem egy kicsit.
    Az interkéknél viszont nem értem, miért néz ki hülyén?
    Azért ilyen sötét ott, mert így "árnyékolják le" egymást, miután egymásra tettem őket.
    Egy olyat tudnék csinálni, hogy két zöldből az egészet, tehát a legsötétebb zöldet átfestem az eggyel világosabbra (viszont akkor mindenhol, nem?), de úgy elég fura lesz, összemosódva (na mindegy). Esetleg kicsit világosíthatok rajta, bár meg kéne találnom a megfelelő világosabb sötétet.

Szerintem meghagyom a mostani verziót is.
  • Beepee
    khmmmm....amíg ti arról beszéltek hogy melyik csikozás az élesebb addig én nem tudok multizni...
  • Breki33
    Na most fogsz kinyírni
    Remélem jó távol vagy P

Először is ez már sokkal jobb, a feketével jelzetteknél látok még kisebb hibákat a körvonalban.

AZ interkékkel színezett forma viszont elég hülyén néz ki sztem, bár a te képeden jól van.

Emiatt is de amúgyis arra gondoltam, hogy a köröket világosítani kéne -akkor a körvonal kis hibái sem látszanak annyira- de ha ez túl sok meló sztem azis jó lenne ha a belső kör végig egyforma világosabb szinű lenne, tehát a kék pontokkal jelol részek is olyan világosak mint a mellete lévő. TEhát a belső kör végig egyszínű lenne függetlenül attól, hogy keresztezi-e másik, csak annyi a lényeg, hogy a keresztező csíknál picit sötétebb legyen (HA egyforma összemosódik, ha világosabb akkor viszont a metszési területeken a sötétebnek kell lennie).

• Breki33
    a 2003-asokra
  • pilfer
    ez most melyikre vonatkozik?
  • Breki33
    Aztnemértem ezek miért olyan élesek
    itt pont az lenne a jobb ha nem a másiknál meg pont ezzel volt gond, hogy maszatol
  • Breki33
    Na így egyben látva a kettőt az alső világosabbja a felső legsötéttebje vagy legvilágosabbja helyet egész jó lenne
    Persze mondani könnyebb P
  • Breki33
    Ez kicsit terítőre hasonlít
    azért érdekes, mert emléxem, hogy a 2003-ban használtam.

Ennél vagy a fűggőleges (legsötétebb csikokat kéne világosítani a másik kettő szín kőzé (egyiknél sötétebb másiknál világosabb) vagy a legvilágosabb kockákat kicsit sötétíteni. Ha esetleg mindkettő akkor a 2.-ba BL

• Breki33
    Na nézem

Ezek csak ötletek nem akarlak több havi munkával ellátni

Erre szerintem kellene keresztcsik és akkor lehet hasonló lenne mint amirol beszéltem (kockás)

Esetleg BL jel a körbe
  • pilfer
    Elküldtem mail-en javítva; remélem jó már, de lehet még van hiba benne, bár elég sokszor betöltöttem a game-be és javítgattam rajta.
  • pilfer
    Mindegy melyik csikost rakom alá, akkor is bele kell szineznem, mivel olyan sötét lesz, ha a kettőt egymásra teszem. A kontraszt meg csak ront a helyzeten, így szépen türelmesen átszineztem egyesével. Ezért vannak a törések is pl, és nem veszek észre minden apróságot.
  • Breki33
    vagyha a 8920-ast raknánk a körös alá az nem egyszerűbb?
  • Breki33
    És a 8974?
    KI tudod javítani?
  • pilfer
    Ki tudom szedni a 2003-as gyepeket.
  • Breki33
    nem teljesen ott inkább a csíkok látszanak nem a kockát
    ezt most úgyse tudom elmagyarázni látni kell
    térjünk inkább vissza a másikra
  • pilfer
    Erre gondoltál?

• Breki33
    Szerintem ilyet játékban nem lehet

Tulajdonképpen kockás de egyik irányban halványabb és attól fűgg honnan nézed.
    Tehát pl kapuskirúgásnál más írányú csikozás látszik mint oldalról.
    Ez csak úgy eszembe jutott, de sztem hagyjuk, inkább a mostanit kéne kijavítani.
    PL miért lett az egyenes megtört? Az nagyon zavaró.

Lehet vissza kéne térni az előző változathoz és ha a színezés miatt van akkor a kezdőkör lenne csak zöldebb, hmmm ez még egész jól is kinézhet.

DE te vagy a mester éncsak gondolkozom.
    DE ha a köríveket ilyen nehéz kihozni akkor inkább legyen csak kockás, csak hát tök jól nézne ki sztem.

Ja a 2003-asok akkor nem használhatóak?
  • pilfer
    olyan, mint a soccergaming-on a chess turf?
  • Breki33
    Van olyan pálya ha a középső vagy oldalsó kamerák veszik a csíkozás függőlegesnek tűnik
    Hátulról mutatva meg inkább a vzszintes csíkozás látszik jobban.

De ez nem valószinű megoldható.
  • Breki33
    Nah ezzel gondjaim vannak

nemtudom világosak-e a jelölések

Minta szempontjából a tegnapi jobban tetszett.
    És a szélén lévő szín talán jobb lenne.
  • pilfer
    "És esetleg még sima kockás de úgy hogy oldalról fűggölegesnek tűnik szemből meg vízszintesnek, de ez nem biztos megoldható." - Breki

Ezt nem vágom.
  • pilfer
    Csikos-körös CL:

• Beepee
    eddig nekem is
  • Rudee
    Nemtom én se hogy mi a gond, újratelepítés után nekem mindig megy.
  • Beepee
    hát de akkor mi lehet? eddig ment
  • Rudee
    Múltkor vkinek fölraktam, de neki se ment.
  • Rudee
    Adatbázis szerkesztő.
  • Beepee
    valaki tenne fel nekem valahova egy origi-exe-t mert nem tudom mi van az enyémmel nem akarja megpeccselni valami baja van...most tettem ujra fifát. és nemtok multizni
  • Breki33
    Stadionokat lehet barakni