FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerinted volt idõm megnézni???

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Azért válaszoltam a #9359-re, hogy ott ni. Na...
Szal a #9359!
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
De (tudod miért) nem nagyon látom, hogy jobb lenne.
Asszem még világosítok rajta.
én mióta ezt és az új sevixet felraktam állandóan kilép vagy textúrahibás lesz mecs közben
ez jó lesz egynek de lehetne egy olyat, hogy a keresztcsík világosabb és ezáltal ahol metszik egymást nem olyan sötét?
És esetleg az alapzöld is kicsit zöldebb.
Egyszóval úgy mint a #9279
Meg lehetne egy nyári változat
9337-es szineivel.
Aztán már küldöm is õket csomagolni P

The method behind it couldn't be simpler, and you'll be amazed how it was staring us all right in the face! We are proud to show the community, and have endorsed this a Breamster.com solution.
As mentioned this technology can also be applied to Kits and flags, allowing you to have more GK and 3rd kits. The possiblilties are endless, maybe this can be used to create individual boots for every single player!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Breki mester nagyon PASSZÍV!!!

Nézd meg azt mondd, mi a hiba!

Tökjó stadion bemondó hangok
Azt nem lehet érteni mit mond (biztos, hogy a kocsik tulajai menjenem má arrébb :-), de pont ez a jó.
Mindegyik csapathoz berakható.
Viszont nem tudom milyen számmal rakjam, be mert azse jó, ha a hangosbeszélõ egész meccsen dumál, de ha néha megszólalna az tök jó lenne.
Meg figyi mi lenne, ha beraknánk a gólhang alá kicsit csúsztatva és akkor olyan, mintha bemondaná a gólszerzõt P
Érdekel a dolog?