FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
Bakker,nekem csak úgy indul el,ha nem megy az Internet!Ez miért van?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fm
thx! már nincs ötletem,hogy miért "akad" mindkét gépemen:
1.9ghz, 512ddr(dual), 8500le, winxp, dx9, ac3,xvid,divx codec

1.9ghz, 256ddr, gef3ti(tuning), win98, dx9, semmi codec

nyomtunk direct ip-vel itthon, és egy idõ után(2.félidõ) elkezdett akadni. nomeg mind2 gépen jelentkezik a scroll hiba 😞

Breki33
Pentium 4 2,6 Geforce4 Ti4200 MSI
512 BRAND DDR RAM
XP service pack1
k-lite codec pack
Why?
fm
FONTOS!! LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!

szépen kérek mindenkit,hogy legyen olyan kedves és írja le milyen gépen nyomul a fifával és mik vannak feltelepítve a gépre! gondolok itt konkrét konfigurációra,service pack-re, CODEC-re!! stb..

elõre is

Breki33
Breki33
köszi

ja és a mircen sokan hiányolnak
Rudee
BÚÉK Neked is meg a többi fórumolvasónak is

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
Énis a bajnokságot és a kupát, de most nem tudom 7 hétig milyen edzéseket nyomassak P
Breki33
Én az vagyok köszi neked meg BUÉK
Rudee
Reklámtábla mániákusoknak:

Link

Szar Bayern, szar Bayern :)

fm
én most hogy újraraktam,gyorsan mentem egy copa nazionale-t a romával és megnyertem. wc-n,alap fifa..

a netem még mindig lassú és most már nagyon dühös vagyok!!

Breki33
tudatosan nem lövök, illetve többségében nem direkt lesz olyan, jo ziccerben én választom, hogy melyik sarok, de sxor meg kell küzdenem a gólért és egy századmásodpercem van ellõni.
Pont ezt szeretem a játékban :-)
Pont úgy van mint igazából, mert ne mondja nekem senki, hogy pl a 40 méteres bombagóloknál elõre tudják hogy a pipába megy.

A kapusos dolgot pont a multi miatt nem részleteztem, de ugy érzem lehetz kicsit javítani a kapus reakcióidejét.
Ami lehet placebo.
Amúgy most megint kifogtam egy 11-est pedig mar akartam írni, hogy tévedtem mert elõtte máshova rúgta.
De aztán megint.
A szögletekrõl:
tudom, hogy multiban nincs nagyon de nekem az Inter most megint azt csinálja.
És most nyertem 2-1-re a kupameccs elsõ felvonásán Taccinardi két félmagas (kapufa mellé) löketével de nyernem kell a bajnokin (akkor bajnok leszek) és a kupa visszavágóján illene otthon is.
fm
további kérdések:
tudod szabályozni,hogy laposat,vagy magasat lõjj? (nem a c-re gondolok)
hogy tudsz néha a kapussal ziccert fogni? kijössz?

az olyan szögletekkel,amikor a játékos nem fut,hanem állva várja a lasztit és tologatja a védõt vagy fordítva,nem vagyok én sem tisztában. nem tudom pontosan hogy kell löködni 😉 ezért sosem rúgok ilyet,vagy csak nagy ritkán.
(sztem az ilyen párbaj kimenetele fõként a játékosok képességeitõl és magasságától függhet)

Breki33
Breki33
ja nem pontos a válasz
lövéseim kb 70%a a kapu felsõ részébe megy

arra is rájöttem hogy a kapussal, hogy lehet néha aziccert kifogni és, hogy a gép elõször mindig a bal felsõbe rúgja a 11-est
Breki33
gyakran tudok inkább laposat kevésszer, viszont ami bemegy a pipába olyan "viszonylag" kevés

tehát kb úgy mint az életben
nemis szeretném ha minden gól a pipába menne

most olyat csináltam kétszer, hogy a szélen elmegyek analoggal egy csel a védõ mellett befele mielött szerelne beisadom aztán a belsõ bedolgozza :-)

Arra jöttem rá ha nem nyomogatom hanem egyszer tá-ként lenyomom erõsebb a fejes.

Ja viszont szögletnél ha eltol az ellen mit lehet tenni?
Egyáltalán mivel tudok tolni? PPPPPPP

Most nem a lökdösõdésre gondolok
Breki33
na nekem pont ezek nem
de a beadásgólok már kezdenek
fm
Breki!! fontos,erre légyszi válaszolj!

a kapura tartó lövéseidbõl mennyi megy laposan, félmagasan és vmelyik felsõ sarokba? tehát gyakran tudsz magasat rúgni? nekem billel általában laposan rúgja el,hiába lövöm meg erõsen..

fm
nehari,de most írtó nagy még a zûrzavar a fejemben is,meg itthon a gépeken is. mivel format c: volt,mindent le kellett mentenem,pontosabban írnom. de az író csak a másik gépemben mûködött(a winyó miatt) de ott is a 15 cd-bõl 10et rontott, a tudtom nélkül.
de ne aggódj😉 a Te cuccaidat nem írtam ki! hanem áttettem a másik gépre. szóval majd ha megint a másik gépet is rákötöm a hálóra és a netre,kilinkelem a cuccost.

amúgy nagyon király ez a FIFA2004!! olyan középrefejelõs gólt még nem nagyon tudtam lõni,általában nem oda fejeli,ahova szánom. de a csukafejes és kapáslövésgól beadásból már nagyon megy 😉

Breki33
nekem is egyre jobban tetszik
és vannak új góljaim
egyiknél a felezõvonalnál az oldalsó szélen hosszú (30m)elõreívelés, a szélsõ fejjel középpre csúsztatja, a berobbanó védõ mellel átveszi, majd kilövi a hosszüt

de amiket küldtem nem linkeled ki?
fm
DE a scroll hiba nem múlt el,így sajnos tudomásul kell vennem,hogy ennyit tud a gépem,akad rajta a fifa2004. csak nem értem miért csinálja minden felbontás/beállítás mellett 😞
u.i.:remélem a multi része megjavul😉

fm
fúúú. milyet játszottam végre😊 mivel már több napja nem volt fifám...
wc-n, borussia dortmund ellen a romával 3-1re nyertem. a második gólom egy szélrõl laposan(derékmagasságban c+a-val) belõtt lasztit Cassano kapáslövéssel a hálóba rúgta. aztán jött Totti szabadrúgásból, a félpálya közepérõl a rövid alsó sarkot kilõve állította be a végeredményt.
imádom eszt a játékhot!!
kár hogy még nincs fenn a peccs,így egy repláyt se tudtam menteni😞

Breki33
pl fifahungary
de ittis többször belinkeltük
berczy
Breki!

Köszi szépen. Amugy hol lehet megtalálni az 1.1-es patchet?

bErczy

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Breki33
nekem a netemjó én vaok lassû
fm
és ez, nekem szólt? 😉
amúgy mindenkinek,akit érdekel. csak úgy. mert bedühödtem,hogy ilyen lassú a netem most! nem tudom milyen jogaim vannak,illetve mit csinálhatok,ha a kapcsolat sebessége nem éri el a szokásosat. sõõt!
de szokott ilyen lenni 1-2 napig,de most 30-31-én kezdõdött és még most is tart..mármint a lassúság

Breki33
ez nekem szólt?
fm
na megvettem ismét a fifa 2es cd-t 😉 nemsoká felpakolom,aztán game. csak 1 a bibi: a netem olyan lassú most,hogy alig tudom használni(az átlagos sebességem töredékét sem éri most el) beperlem a tvnetwork-öt!!

Breki33
azt sztem háromféleképpen is lehet sztem

1. driverben
2. config.dat megfelelõ sorában
3. az 1.1 felrakása után a kontlorres settingsben
berczy
Ja bocsi!

Logitech Cordless Wingman RumblePad.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Breki33
csak azt nem irtad milyen controllered van P
berczy
Hi!

Segítene valaki? Hol lehet átállítani a controllerem kiosztását? Vagy, hogy mik a beállításai, mert igy eléggé vicces, hogy nem találom!!

Elõre is köszi!

Berczy

Breki33
Köszi Nedved nagyón jó a fordítás egész eddig csak egy hibát találtam :-)
Breki33
Hát ha így kérdezed sztem neked legegyszerûbb a fifa hungary

a stadion importálást azért kezdésnek nem ajánlanám a Real stadion velem is szórakozott
zászlót Flag Raptorral lehet berakni.

Mezeket én speciel nem csinálok.
Breki33
championship racet?
zaki

LÉTSZI SEGÍTSETEK MÁR FIFA 2000-HEZ TUDTOK CRACET!!!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
köszönjük

BUÉK nektek

The Hedgehog
Megjelent a FIFA 2004 Magyarosítása

A játék telejes szöveges felületének honosítását letölthetitek a...

www.fifahungary.com-ról!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
NEW ITALIAN ROSTER

download
Breki33

The F2004 Editor features:

Leagues
edit league name

Clubs
edit club name
choose starting 11 + subs on bench + reserves

Players
edit player name
edit shirt number
edit natural position
edit current position
place a player in a national team
transfer to another team

Stadiums, Formation, in-game text
View in-game files with ease

Search
search all database for that player/team/league in less then two miliseconds

Leagues
edit league name

Patch Making
Import/Export feature will allow you to share your changes with the Fifa community
Breki33

Serie A Flags Mega Pack
Terminátor14
és persze B.U.É.K. mindenkinek, ha még nem mondtam volna! 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
nincs mit! 😊

CSAK a Fradi

fm
oké és BÚÉK mindenkinek!
😉

fm
köszi!!

fm
mennyit kell itt játszani és milyen sûrûn?