10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
csak az évszámot felejtetted ki ;) -
Gbr #7744 Megpróbáltam berakni a Nedvedes transzparenseket,de nem sikerált pedig bigguival próbáltam ugyanugy kilépett.
Ujra raktam az egész Fifát a zdatakat,fshkat,mindent,de ez se segített még mindig nem lehet a JUVÉval idegenbe jáccani.
Valakinek ötlete, mi lehet vele?
Breki:Öcsém Menchsester-rel van és nála van Saha arc,de a Fulhambe is volt neki.
Azokat a mezeket amiket be szóktál linkelni mivel tudom bmpbe importálni?
-
sazsmadar #7743 Hali! próbáltamár valaki a total club managerrel a fúziót? Müxik? -
Breki, figyelj, korábban linkeltél mezeket jpg-ben. Ezeket csak simán átalakítom bmp-be, és utána lehet őket importálni, vagy kell valamit trükközni? -
majd segítek, hogyha válaszolsz hogy nálad van -e Saha -
:) #7740 valaki segitsen.. hogy tudom átvinni a wl2004-s patch játszhatóságát a sima fifába ? tök yó a játékmenet ebben a patchban.... -
zojzi #7739 thx -
Microsoft Visual Basic -
zojzi #7737 ok de mi az a V.B
-
A Manchesteres dologra meg válaszolhatna már valaki aki leszedte a zdatákat és egyebeket irgumburgum -
eree már válaszoltam nem? P -
ha force-t akarsz kell
de az ujabbik P
ja mi a crop a chant-nál?
amúgy azis érdekes van az ami nagyon jó a manusnak mikor válaszolgatnak
azt raktam be legelőször eddig megse szólalt
mondom már megnézem jól írtam-e be, erre tegnap a mecs közepén mi szólal meg? P
Viszont az nagyon tetszik mikor a Real chantet próbálgattam és a Juve megindult egyből forza Juve meg egyebek. (idegenben)
A gólomnál meg elhallgattak P -
Próbáld meg újrainstallálni, vagy nézd meg hogy biztos jó helyre installálod-e. -
Nem raktam be a gólhangokat. Majd ma este nekiállok befejezem a Dortmund sound patchemet, aztán még egy-két csapahoz szintén alkotok soundpatch-t.
Aztán tovább küzdök a kit-ekkel.
De most akkor mégis csak kell fix az új kitraptorhoz is? -
zojzi #7731 hali!
vki segitsen nekem pliiiz!
a problema a következö:a face createt felinstallálom de inditásnál azt irja ki hogy:
system error &H8007007E(-2147024770). A megadott modul nem található
valaki help me!!
-
rakd fel a fix-et és lesz
én várok pár meccset ésha nem énekelnek visszatöltöm az eddigit az naon frankó volt
te beraktad a gólhangokat?
-
De nekem nincs force buildem a kitraptorban, ha arra gondolsz.
A zenéket én sem nagyon értem, a múltkor mikor én beraktam a saját zenéimet, akkor sem énekeltek, aztán elkezdték...
Igazán kiadhatna az EA valami infot arról, hogy ez hogy is műxik -
Ja nem a c-ről kéne linkelni P
-
lehet V.B. kell neki
-
sztem a force build-el ez megvalósul
bár lehet ő bigguival beinportálta
amúgy mióta beraktam a gólhangokat nem énekelnek
nem érten én eztet
igaz a múltkor is három meccsig sztrájkoltak azóta folyamatosan
mostmegcsak kiszedtem illetve átírtam a 12-eseket és beirtam a gólokat
-
zojzi #7724 hali!
vki segitsen nekem pliiiz!
a problema a következö:a face createt felinstallálom de inditásnál azt irja ki hogy:
system error &H8007007E(-2147024770). A megadott modul nem található
valaki help me!! -
zojzi #7723 -
Skacok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Valaki le tudná írni nekem, hogy hogyan lehet ezeket a mezeket beimportálni a zdata.big fájlokba? Ugyanis már próbálkoztam, de nem akar sikerülni.
Egyéb dolgokat, pl. labdákat meg szögletzászlót sikerült már beimportálnom a zdata-kba, de mezeket még nem. Úgy szeretném, hogy a zdata.big fájlokba legyen minden info, ne kelljen hozzá külső fájl. Úgy rémlik, mintha valaki már csinálta volna ezt, asszem Rudee...
-
Veleszületett szívrendellenesség okozhatta Fehér Miklós halálát
-
Portugál törvényszéki orvosszakértők véleménye szerint, a fiatalon elhunyt magyar támadó halálát veleszületett szívrendellenesség okozhatta. A végleges orvosi vélemény azonban csak március végén lesz meg.
-
Juventus - Real Madrid 3-1 (2-0)
Torinó, Delle Alpi-stadion, 68 ezer néző
vezette: Urs Meier (svájci)
Juve: Buffon - Thuram, Tudor, Montero, Birindelli (Pessotto, 60.) - Tacchinardi, Davids, Zambrotta, Nedved - Del Piero, Trezeguet (Camoranesi, 77.).
Real: Casillas - Salgado, Helguera, Hierro, R. Carlos - F. Conceicao (Ronaldo, 51.), Cambiasso (McManaman, 76.), Figo, Zidane - Raúl, Guti.
gól: Trezeguet (12.), Del Piero (43.), Nedved (73.), illetve Zidane (89.)
sárga lap: Montero (58.), Tacchinardi (64.), Nedved (82.), illetve Conceicao (23.), Salgado (58.), Hierro (75.), Figo (86.) -
#7716 ;) -
Igen Juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
könnyű préda :) -
ÉLJEN!! :) -
-
én úgy csináltam hogy vettem egy képet lekicsinyitettem arányosan kb 60%-ra azt visszamásoltam egy rendes méretbe fehér kerettel és azt mentettem el
ez a löki meg levágta a fehér keretet P
De hogy miért így működik -
Rudee #7712 Arra sikerült rájönni hogy kb egy 853x328as képet használ. -
Rudee #7711 Na ilyen lett:
-
-
Viszont ez érdekelne
-
Ja énis ugy látom hogy kell neki jobbról keret
de nem értem lehet van valami trükkje és lehet egyszerűbben
amúgy ez sztem jobb
A golhangok, hogy tetszenek? -
Na csináltam magyarosan mondva egy ilyet
De még mindig nem értem P -
Rudee #7706 Minnyá megcsinálom a #7667-es képet. -
Rudee #7705 A background changer elég érdekes, át kell szerkesztgetni a képet hogy jó legyen.