10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
most nincs időm hoszabban reagálni csak egypár gondolat.
Egyik köszi a hosszú értékelést.
Második meggyőztés, hogy ne vegyek konzolt P
További
Nem Nyilasi volt hanem Urbányi Pista:-)
OTB ezt lehet sőt nagyon célszerű alkalmazni egyik analogal viheted masikkal mozogsz
nagyon szép támadásokat lehet vezetni.
Én pl most lőttem olyan golt Di Vaioval mint a tegnapi.
De ha ez nem megy akkor is erdemes legalább az y-ost alkalmazni és beadás előtt megnyomni
Nekem mindenfelé mennek a lövéseim volt harom kapufám most pl egy alig meléé a többit vagy védte a kapus vagy elszállt a francba.
A játékosok nekem is viaszosak :-) -
ja errol halottam várjuk
de melyik lapon olvastad? -
* Now talking in #fifa2004
* Topic is '.. :: ] welcome ² #fifa2004 [ ~ ] FIFA 2004 OUT NOW !! [ ~ ] www.gfo2004.de [ ~ ] #Fifa.war Find you Fifa war 4IdLe Here1 ! [ ~ ] 4NO W@REZ !!1 [ -
de honnan veszed? -
OFF
na ahogy ígértem:) nézzük mivel érdemes nyomulni PS2-n:)
természetesen itt ez emberek 99%-a PC-n nyomja a fockát, de a mostanság megjelenő fockajátékok között gameplayben semmi különbség nincs a PC-PS2 verzió között legfeljebb felbontásban és persze a PC-hez mindenféle mez stb letölthető, ami ugyan marha jó, de az alapvető játékélményen nem változtat csak a külcsínyen...
3 nap folyamatos teszt után...
és persze óhatatlanul a PES3 is képbe kerül, hisz összehasonlítás elkerülhetetlen
lássuk a pozitívumokat
- a ZENE dög
- a stadionhang is SZUPER
- full licensz...még az angol liga 3. diviziója is benne van
- ONLINE PS2-n (Most persze Magyarország nem aktuális, de ki tudja jövőre EU ugye)
- gamer profil (taktikák stb, és kiválaszott csapatod is lehet)
- grafika vagyis a játékosok kidolgozása, örömök, viták,stadionok és azok FÉNYJÁTÉKA hihetetlen mennyit koncentráltak erre a dologra
- MEZ koszolódik
- GÓL ANALÍZIS!! (kis karikák nyilak stb , ahogy Nyilasi elemzett régen gólokat a sportműsorokban)
- career módban a játékosoknak egyéni tréningprogramot lehet adni mint mentális mint fizikális tekintetben
- kis manager cucc:)hangulaton dob rendesen
És a negatívumok
- egyik legnagyobb gond, hogy EZT a megvalósítást (fényjáték) a PS2 igencsak nehezen viseli el. Félidő után igencsak hajlamos a ricegésre, de a bevonuláskor stb sem folyamatos hanem olyan kis szaggatós a téma. PC-s körökben ezt nem nevezik szaggatásnak, de a konzolosoknak ez már sok ha ingadozik a frame rate
- irányítási gondok, a labda még mindig mintha dróton menne előttünk. A játékos alapból amikor totál irányt vált (megfordul 180 fokban) nem rálép a lasztira és maga mögé huzza, hanem idióta módon kis ívben megfordul. Az említett R2 plusz jobb analóg kar is használhatatlan erre, mivel a játékos ilyenkor nullára lassul le..és csak utána kezd cselezni. A tavalyi freestyle controll sokkal jobb volt. Tehát cselezni nem lehet és ha csak a bal analóg karral akarok kis helyen szédítő manővert végrehajtani, pl elvinni a védő mellett stb...az sem jön össze...mert nem tud olyan kicsiket mozogni. Így az irányítás igencsak nehézkes és egysíkú játék irányába hajtja a FIFA 2004 szekerét. Futás közben azért reagál a jobb analóg karra a játékos és csinál egy húzást de gyakorlatilag csak beindul, mint egy fékevesztett dobókalapács és nehéz megállítani....
- borzalmas passzolásokra képes és igencska hajlamos állva várni a sültgalambra a fogadó játékos. Ezt kár ragozni. Minden ismerősöm ezt húzta le, aki eddig a PES-hez szokott. Szerintem ez is rosszabb lett a tavalyinál
- OTB. Ezt a gyakorlópályán szépen lehet használni meg látványos, de erre az igazi pro szinten a pályán nem jut idő és nem is érdemes alkalmazni, mert
- a GAMEPLAY gyakorlatilag abból áll hogy fussunk mint a bolond és rövid passzokkal jussunk előre...majd kiugratva valakit hatalmasat bombázzunk
- beadást meguntam (nem értettem), mivel a régi szélen elfutok és beadom az nem működött és én nem fogok ott buherálni , amikor örültem régen is hogy az ívelés megnyomva befele szállt végre a laszti, aztán a fejelés-lövés időzítés/érkezés akkor jól eldöntötte hogy mi lesz a labda sorsa...
- a GOMBKIOSZTÁST nem lehet állítani(tudom PC-n lehet)...na de ilyet kérem szépen. A következő gondot akartam megszüntetni. A játékosváltás a passz és a kis szerelés az ívelés gomb. Sokszor azt hittem hogy nálam van már a laszti és passzolni akartam ERRE a marhája levált a védőmről. A másik gond meg a FIFA évek óta szünni nem akaró (vagyis tavaly már eltünt) GOMBMEGJEGYZÉSES örülete. Vagyis jóval a gombmegnyomás után is képes végrehajtani a kívánt cuccot. Így szépen amikor már szerelek és mint a bolond nyomom a gombot...egyszer csak nálam van a labda és máris rúgom ki a partvonalra. Ez is sokkal rosszabb lett a 2004-ben mint a 2003-ban volt.
- szabadrugás...kár pedig a tavalyi olyan klassz volt és egyszerű...azt nagyon szerettem
- AI? Semi-pron a kapus semmit nem védett ki. PRO-n minden maradt, de a kapus már védett valamit.
- Automata célzás. Beckham 30-40 méterről semi pro-n sosem hibázott, ha tiszta lövéshelyzetbe került..gyakorlatilag ha kiugrattam és sikerült megnyomnom a lövés gombot betalált...
Fölé vagy mellé nem tudott rugni:) Reális:) A legnagyobb mellé trafálás fejesből adódott, de még akkor is az ötös vonalán belül maradt...ja és ezt nem tudtam kikapcsolni.
- Lövésfizika. Az egész finom,lomhának ható játékosmozgások mellett a lövések mint a villám dörrennek el. Felszabadító vagy kapura lövések HIRTELEN a semmiből adódnak...mintha egy pillanatra 2-szeres sebeséggel futna a játék...
- Poligonhibák!!! Bedobásnál közelinél üres játékosok...de meccs közben színváltós fekete, világoskék mezek...villognak
- Szerelés...gombnyomás nélkül csak akkor szerel, ha tényleg tök szembe állok vele és nekemrohan...ha mellette futok néha összeakadnak, de többnyire (90%) a megpöckölt laszti és játékos közötti helyen lazán elférek zavartalanul botlás nélkül...ide oda cikázva
- Valaki tudott sarkazni? nekem mindig kis ívben megfordul a marhája és ugy passzol...
- Időjárást hol lehet beállítani? azt sem találtam
- A kapufáról (mármint az ütközésfizika szerint 5-10 cm-rel előbbre) visszapattanó laszti átsuhan az ott fekvő kapuson...
- Visszajátszásnál a free mode-ban csak a lasztit lehet követni játékosokat nem...es memokártyára nem lehetett itt menteni...PC-n valóban ott az ikon
- A fülek???:) plusz esti fényben ugy éreztem magam mint Madame Tussaud panoptikumában...igyencsak VIASZOSAK a játékosok...de ez csak kötözködés...mert a játékosok nagyon rendben vannak
- Riporter???még mindig Ő? mikor hal már ki?:))))
SUMMÁZVA
Grafika: 8 (bericeg)
Játszhatóság: 6
Zene/hang: 10
Szavatosság: 1 év:)
Összesen:7-8
A PES3 lett idén a bajnok nem vitás. A FIFA egy arkád foci, futok mint bolond kiugratom bomba gól.
A másik meg...nem lehet egy lapon említeni...sajnos
ON
-
abba lehet, de ez nem az a verzio -
Ezt honnan veszed?
EN ugy tudom, hogy az origiban ugyanolyan a multi ip-vel mint a 2003-ban. -
Ezt honnan veszed?
EN ugy tudom, hogy az origiban ugyanolyan a multi ip-vel mint a 2003-ban. -
nem, nincs direct ip, es ebben a most kijott verzioban sincs -
hi! a multi mód hogy van 2004 németjében? lanban lehet nyomni egymás ellen? -
ok akkor majd 1-2 napon belül mert lasuul a netem és 1 órás kihagyás volt és csak most tudtam viszajönni kb 10 perce :( és már 30 k helyet csak 10-20 max de a 10 k az fix -
Ha lejött teszteld és ha rendben van visszaoszthatnád -
-
ezt kértem még bele az ADidas helyett
Keddre kész lesz azt mondja -
OPM #1293 német a kommentátor +minden? mert akkor nekem inkább az kell! :) -
Coco #1292 most akkor mivan? :)) -
grrrrrrrr az angol jött ki -
mi bajotok a német verzióval? legalább nem angol -
Köszi! Akkor olyan 5.-e fele már játszom vele! :) -
Coco #1288 törökországban... 
hogyaan jott ki előbb töröko.-ban mint pl máshol európában? :) -
4-e -
Akkor... meg is kaptam a választ! Köszi! És az angol mikorra várható? -
Az angol attol meg ugyanugy nem jott ki... -
PÉnteken jött ki törökországban (láma:) -
Coco #1283 azért remélem lesz vki akir visszair :)
amugy n-forceon sincs kint ugyhogy kétlem h. kijött volna... -
Érdekelhet minket, de választ úgyse fogunk rá kapni... -
Coco #1281 jaja érdekelne engem is ;) -
most beszélek egy sráccal aki az ADidas labdát csinálta (gondolom sokan ismerik)
ő azt mondja kijött a full és ha jól értem az ip ugyanaz mint a 2003-ban -
Az ANGOL verzió már megjelent? Mert a németet nem szedem le! Csak azért kérdezem, mert se a HDC-n se a WarezCenteren sincs fenn! ;( -
ugyanaz a ketto -
én a fifa 2004 eng et szedem le
innen valahonnan
és a sebesség se rosz ahoz képest hogy bittorrentés nekem 20-30 k -
http://suprnova.lagalot.com/torrents/506/FIFA2004.torrent
http://suprnova.gunny.org/torrents/506/FIFA2004.torrent
-
hat nekem a multkor az nrg-t sem olvasta, pedig ott van a listaban.... -
FiReBoY #1272 Ok. Akkor nem szedem, inkább várok... : - ) -
van mellette mds is, de tokmind1, szerintem nem erdemes leszedni, par nap mulva ugyis jon biztosan -
FiReBoY #1270 Hmmm... Én DAEMON Tools-t használok, de az csak a .mds fileokat képes megnyitni... Akkor alcohol megnyitja az mdf fileokat? -
http://filext.com/detaillist.php?extdetail=mds&Submit3=Go%21 -
FiReBoY #1267 És utánna mit csinálsz vele? -
allitolag alcohollal lehetmegnyitni -
FiReBoY #1265 És az mdf formátummal mit lehet kezdeni?