10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
pinturicchio #3668 FORZA JUVE! -
szia Rudi
mit tud ez a gameplay? -
-
Figyi tudom, mi a sulinet, én kezdtem el reklámozni az sg-n P
Csakhát abből vinyót, fényképezőgépet ilyesmit érdemes venni nem 6000-es cuccot. -
Rudee #3663 2 apróság:
FIFA X Gameplay Patch
Kit Raptor v1.0 -
huha..vannak még bajok -
pinturicchio #3661 Feljutottam a Palermoval az első osztályba, erre mit látok? A Juve nem szerepel a serie A csapatai között. Azért az elég durva, hogy a Juve kiesett! Ezt jól elszúrta az EA. -
Majd megpróbállak emgkereseni. Egyébként meg azért érdemes, mert 60rugóig vissazigényelheted a személyi jövedelemadódból aamit vettél. Mát persze ha teljesülenk a feltételek. Így én végülis ingyen jutottam hozzá egy gamepadhoz. Így azért nem olyan szar:) -
sanyagee #3657 Breki:( látod így akarjon az ember fontos, érdekes híreket megosztani másokkal. Különben csak 5 percre banoltak :) Kár, hogy nem jöttél vissza játsz6tunk volna egyet. Bár nem vagyok sokáig, mert fáradt vagyok. bye -
Breki
most itt -
mondom nekem az alap van, de ha icq-n vagy mircen elkapsz átküldöm
Amúgy miért éri meg sulinetben venni? -
Hát azért megpróbálnám, gondolom a tied nem 36 bájt körül van. Mert így foglamam sincs mit hova hogyan írjak át. -
hát sztem azzal nem igazán lehet játszani -
mármint az én config datom?
de ahhoz most nem nyúltam -
meg egy csomó játékoz állítólag anygon jó. Mondjuk ha pont ahhoz nem, mint amihez vettem, akkorleszek csöppet ideges. -
Nagyon egyszerű.
1. Sulinetben vettem és ott csak iylen volt.
2. Már megrendeltem, mire kiderült, hogy nehéz konfigurálni.
nem tudnál felrakni valahova egy config.dat-ot? Megköszönném. megpróbálnám azt átírni. -
Köszi a választ: "de a lényege az, hogy a két analóg kart együttesen használva egyszerre két játékost tudunk irányítani: az egyik védi a labdát, aztán ha a másikat a kellő helyre irányítottuk, oda tudjuk neki passzolni."
Na pont ezt nemtudom megoldani a Gravis Xterminator-al, mert azon csak 1 analóg kar van. -
Ne haragudj, de nem értelek.
Mindenki a Logitech-et mondja, mindenhol az van hogy ezzel gond van.
Erre te ilyet veszel
Why? -
Megjött a gampadom. Cool. Saitek p3000-es. Az alapbeállítás majdnem jó, át si elhet álíltani valahogy a progijával, de nem tom hogy. Ha átállítom, akkor egy gombot sem ézrékel a játékban. Viszon a baj így az, hogy a bal analóg kart, ha megnyomom, akkor esc-el, ami elég zavaró egy támadás közben, mert néha sikerül megnyomni. A jobb analóg emg ha emgnyomom a shift, és a ballal tok írányítani közben. Szal otb-nél megnyomom az y-t jelentő gombot, majd jobb analóg folyamatosan nyomva, amjd ballal írányítani ajátékost, így viszont nem tok egyszerre kettőt írányítani. A config-dat-ban emg nem tom átírni, mert cask az van, hoyg "no saitek p300.....". Szal valami ötlet? -
ez persze nem az én cikkem -
Kontrollerre gyártva
Az idei év egyik újítása az irányítás teljes átalakítása; ez igen merész lépés volt, hiszen a tavalyi rendszer nagy általánosságban jó fogadtatást kapott (mi is örömmel fogadtuk, bár ebben valószínűleg a FIFA 2002 minden alulmúló otrombasága is közrejátszhatott). Bár eleinte féltünk ettől, kipróbálva azt kell mondanunk, hogy minden elismerésünk a designereké. Azt előrebocsátom azonban, hogy billentyűzettel az új dolgokból semmit nem tudunk majd kipróbálni, mindenképpen szükségünk lesz egy jó gamepadra - bár ezt már megszokhattuk a sportjátékoknál.
Az alapfunkciók ugyanazok, mint eddig, van külön gomb a passzolásra, a lövésre, illetve az emelésre, ha nálunk van a labda; illetve tudunk szerelni és becsúszni, ha defenzívába szorultunk. A passzolásra ezúttal rengeteg módon kerülhet sor, a fentiek mellé ugyanis bekapcsolódik az Off the Ballnak nevezett metódus. Erről bővebben a keretes írásban értekezünk, de a lényege az, hogy a két analóg kart együttesen használva egyszerre két játékost tudunk irányítani: az egyik védi a labdát, aztán ha a másikat a kellő helyre irányítottuk, oda tudjuk neki passzolni. Ennek segítségével a FIFA még közelebb került a valódi játékokhoz, mint eddig bármikor, olyan támadásokat tudunk vezetni, amire eddig nem volt példa focijátékban. Másik használati módja ennek az újításnak, hogy segítséget tudunk kérni védőtársainktól. Csak egy gombnyomás, és egy közeli, alaphelyzetben másra vigyázó játékos csatlakozik hozzánk, és így, kétszeres túlerőben általában sikerül is szerelni a kapunk felé törő ellenfelet. Az Off the Ball nemcsak új passzolási lehetőség, hanem olyan forradalmian új ötlet (persze nem teljesen új, a Madden NFL-sorozat már jó pár éve használja), amely átalakítja játéktechnikánkat, és teljesen új taktikák kidolgozását teszi szükségessé. Ezt tükrözi a játék új jelmondata is, miszerint a labdarúgásnak mindössze egy százaléka játszódik a labda körül, és a FIFA 2004 az első olyan program, amelyben a maradék 99-et is megtapasztalhatjuk.
Persze nem muszáj ezt használni, sőt, eleinte, ha akarjuk, akkor sem fog menni, annyi különféle dolgot tudunk művelni. Merthogy megmaradt a tavaly bevezetett Freestyle Control, vagyis a cselezgetés is. Ezt szintén a jobb karral hozhatjuk elő, és elméletileg így át tudjuk magunkat juttatni akár több ellenfélen is. A gyakorlatban ez nem nagyon akart működni, általában én szívtam meg, ha brillírozni akartam. Ha a labdabűvölő focistánk nem rendelkezik megfelelően magas "technikásság" képességgel, a nagy trükközés közepette gyakran messzire gurul tőle a bogyó, amire persze azonnal lecsap az ellenfél, a közönség meg kacag. Talán ez az egyetlen olyan dolog, amit az idei NHL jobban csinál, mint a FIFA; persze ott teljesen másként mozognak a játékosok - itt érthető, hogy nem olyan könnyű kimozdítani az ellenfeleket. Van még néhány trükkös mozgás, például a kényszerítőzés, amely kitűnően működik: a passz után csak a megfelelő gombot kell lenyomni, és máris adjuk vissza a remélhetőleg védőitől megszabadult játékosunknak a bogyót.
-
a főlapon jobboldalt -
Köszi! 
-
Mai kezdőcsapatom :-)
-
-
azt hiszem WC-n tesztelték :-)
A harmadikat nem nézted? -
csinálhatsz, de sztem nézd meg először amiket belinkeltem -
és szted az nem gáz,hogy a gép lesre futása ki van kapcs.? nekem meg állandóan lesre futnak a játékosaim,mintha szándékosan csinálnák..lehet csinálok egy gameplay-t?!
-
FA-Kupa, Arsenal, world-class..a döntőben 11esekkel kaptam ki (4-3ra) úgy,hogy az egész kupában 1 gólt kaptam a büntetőkön kívül...kicsit
-
SG-n -
Hol a cikked? -
Off The Ball
Részletesen lásd cikkemben -
Sziasztok!
Valaki mondja már meg mi az az "OTB"
, mert még kezdő vagyok
-
tom P -
sanyagee #3626 Breki kár, hogy a 2. félidőben betrekkeltem de jó kis meccs volt holnap folyt köv
És különben nem utállak ám
-
a kulcs egy hexa editor -
nekem gyanús az eső dolog,meg még sokminden más. ha beleolvasol a ini_pc.big-be, akkor láthatod,hogy még sok érdekes dolog van ott.
pl.
FLARES_ENABLED = 1
FLARES_ENABLED_DURING_GAMEPLAY = 0
FLARES_ENABLED_PERCENTAGE = 100
LIGHTGLOWS_ENABLED = 1
LIGHTGLOWS_ENABLED_DURING_GAMEPLAY = 0
LIGHTGLOWS_ENABLED_PERCENTAGE = 100
FLAG_ANIMATION_DURING_GAMEPLAY = 0
BAKED_LIGHTING = 0
és az ini.big is rejteget sok fura dolgot,ami ki van kapcsolva. pl hogy a gép is lesre fusson stb.
Ezeket nem lehet vhogy szerkeszteni??? ha átírok vmit nem indul a game..
-
sanyagee #3622 Különben is remélem egyszer megtapasztalod az AC Milan lehengerlő gólzáporát tőlem
nem úgy mint ma
-
sanyagee #3621 Jóvan akkó vitatkozzunk
Nem azt mondtam, hogy nem lehet jól játszani bill-el de az off teh ball-t könnyebb használni gp-on jó????
-
ezzel nem teljesen értek egyet
bár én még csak harom hete gamepadozok, de elég erős bill-eseket láttam már