5237
-
#1583 jól van, lenyugodtam, lökd az ipcímeet , ha akarsz még játszani -
#1582 Sziasztok énis kipróbáltam
Nekem elsőre picit haloványak a színek de ez gondolom állítható + parkettafüggő :-)
Kérdésem a következő
van valakinel dual gamepadja és azzal nyomja?
Mert így nem értem egészen az alapbeállitást mi micsoda.
Meg ez az off the ball lényegét is elmagyatrázhatnátok , mikor kék lesz a kijelölés
Addig ok, hogy akkor mozoghatok a másik játékozzal de csak egy gombra dobja oda neki azmeg egyből rádobja akkor is ha a saját palánknál vagyok.. -
#1581 ezen nem érdemes idegeskedni hisz csak játék. Javaslom próbáld nyugisabban felfogni, nekem már elég tapasztalatom van vereségekben elhiheted -
#1580 nem uninstallálom, csak kurva ideges vagyok, állandóan kikapok -
#1579 pedig szép pöcizsákokat hoztál elő, sztem adj még esélyt neki:) -
#1578 mert midjárt uninstallálom a gamet azért -
#1577 Mi történt a végén Zaki? Miért léptél ki? -
G.Freeman #1576 ird le az icq szamod hogy tudjunk jatszani -
BBking #1575 Én szívesen multizok bárkivel!Csak írjátok le légyszi tömören és érthetően,hogy mit kell nekem beállítani.Az NBA live-al még nem multiztam soha -
BBking #1574 Szerintem a grafika szarabb lett mint 2k3-ban,viszont a fizikája a mozgásoknak nagyon a top-on van. -
#1573 képeket a ot.webrats.com on tudtok feltölteni -
#1572 jaj a blokkoló:
-
#1571 2 kép:
Duncan zsákol és blokkol is
+1 kép:
én átdolgoztam 1 patch et a 2003 ból a 2004 re de nem volt kis munka:
-
#1570 nem rossz mi? -
#1569 hoppá ez véletelen volt :D :D :D
-
#1568 mert még bugos a game és valki nem is tud neten gamelni én pl ha megnézem az mvp jelölteket és vissza akarok lépni akkot kilép(a sezonban),vagy amikor 1 on 1 ezni akarok akkor meg indítanám de kilép :( -
#1567 miért kapcsolt szét? -
#1566 várj, mert másik ip-m van, küldöm privibe :) -
#1565 megyek -
#1564 hát elég undorító volt az a fellökéses fault, mikor ezerrel beleszáltál vkibe, még jó hogy kihagyták belőle elvégre ez nem rugby:) -
#1563 jaja, küldöm az ip címemet priviben, jöhetsz is! -
#1562 Én vagyok, akar vki játszani? -
#1561 na, ebből sem lesz multi :P -
#1560 11:00-kor jövök :) -
#1559 jön valaki mecsezni neten? -
#1558 na megyek folytatom a ligát. -
#1557 jó de tavaly volt direkt lökés is, nem csak ez :) -
#1556 sajnos még nem tartok ott :) valami 14 meccsnél járok asszem -
#1555 hát lehet hogy ez az de ilyet csinált tavaly kétszer is :) -
#1554 fura hogy nem találod, mert ugyanúgy playcallingot kell nyomni röviden az int faulthoz, mint tavaly. -
donpedro #1552 Igen vannak, bár nem túl hosszúak, viszont marha jók. Eddig amit láttam, az a díjátadás, új szerződés aláírása, egy játékos szabadlistára tétele, training (camp), és a megvásárolható segítségek közül, amikor megvettem az új öltözőt, akkor is nyomott egy rövid animot. Viszont a nagydöntő megnyerése után elég gyér anim van, rövid is, szar is.
Ettől függetlenül azt kell mondjam, hogy marha jó a játék, a comeback script ellenére. Úgy néz ki, hogy van néhány trükk, amivel ezt is ki lehet iktatni, pl. ha 10 pont körüli az előnyöm, akkor nem lehet zsákolni, mert tuti elkúrja, sima d-vel viszont sokszor bemegy. Szintén gyakrabban találnak be a fiúk, ha nem próbálok a palánk alá betörés után azonnal ziccert dobbni, hanem várok pár tizedmásodpercet, és csak utána dobom el.
Ami nem tetszik: a testsúlyokat általában jól ítéli meg a gép, de ha nagyon akarja, akkor a kosárra törő Iverson is simán fellöki Duncan-t, és bedobja emberrel együtt.
Rohadtul idegesítő, hogy én egyáltalán nem tudom blokkolni a gép triplakísérleteit, ellenben ők 4-5 méterről berepülve is betakarnak. Ráadásul ezen a beállítások módosítása sem segített, hiába vettem lejjebb az AI blokk-képességét, így is megcsinálja.
Persze, ha ezek nem lennének benne, és nem lenne comeback, akkor idővel elég unalmas lenne a single player, mivel, mindig mindenkit meg lehetne verni 30-40 ponttal, all-star fokozaton. (Én ezen játszok, és bár az első 3 meccsemből 2-t buktam, azóta viszont sorozatban kb. 15 győzelem, azóta nem kaptam ki.) -
FiReBoY #1551 Van...
BBking #1550 Kicsit gyakorlok,megszokom az irányítást,aztán lemosok mindenkit!!!! -
#1549 vannak kis videó bejátszások a dinasty módban? amikor átadják az mvp dijat meg ilyenekre gondolok:) mert erről is voltak képek, csak nem vagyok biztos benne hogy a pc-s verzióban is bele rakták e. ezért kérdezem
köszi -
#1548 mivel ez az -
#1547 ilyet csinált az all star meccsen is :) -
#1546 tudtatok olyan igazi tmac es zsákolást amit a palánlákról paszolja magának :D
pl így: -
#1545 engem nem zavar, hogy nagy lett a gép, nem úgy, mint a modemeseket :P -
#1544 ó bazz.. nem méretezi be alapból 800*600 ra?? .. sry.. na hívok egy admint.. -
a hármasokra sajnos már nem maradt idő :( de a 930 dyn pont egy meccs alatt szerintem azért nem rossz :)