5237
  • zaki
    jól van, lenyugodtam, lökd az ipcímeet , ha akarsz még játszani
  • Breki33
    Sziasztok énis kipróbáltam

Nekem elsőre picit haloványak a színek de ez gondolom állítható + parkettafüggő :-)

Kérdésem a következő
    van valakinel dual gamepadja és azzal nyomja?

Mert így nem értem egészen az alapbeállitást mi micsoda.
    Meg ez az off the ball lényegét is elmagyatrázhatnátok , mikor kék lesz a kijelölés

Addig ok, hogy akkor mozoghatok a másik játékozzal de csak egy gombra dobja oda neki azmeg egyből rádobja akkor is ha a saját palánknál vagyok..
  • KG21
    ezen nem érdemes idegeskedni hisz csak játék. Javaslom próbáld nyugisabban felfogni, nekem már elég tapasztalatom van vereségekben elhiheted
  • zaki
    nem uninstallálom, csak kurva ideges vagyok, állandóan kikapok
  • KG21
    pedig szép pöcizsákokat hoztál elő, sztem adj még esélyt neki:)
  • zaki
    mert midjárt uninstallálom a gamet azért
  • KG21
    Mi történt a végén Zaki? Miért léptél ki?
  • G.Freeman
    ird le az icq szamod hogy tudjunk jatszani
  • BBking
    Én szívesen multizok bárkivel!Csak írjátok le légyszi tömören és érthetően,hogy mit kell nekem beállítani.Az NBA live-al még nem multiztam soha
  • BBking
    Szerintem a grafika szarabb lett mint 2k3-ban,viszont a fizikája a mozgásoknak nagyon a top-on van.
  • bodesz
    képeket a ot.webrats.com on tudtok feltölteni
  • bodesz
    jaj a blokkoló:
  • bodesz
    2 kép:

Duncan zsákol és blokkol is

+1 kép:
    én átdolgoztam 1 patch et a 2003 ból a 2004 re de nem volt kis munka:
  • bodesz
    nem rossz mi?
  • bodesz
    hoppá ez véletelen volt :D :D :D
  • bodesz
    mert még bugos a game és valki nem is tud neten gamelni én pl ha megnézem az mvp jelölteket és vissza akarok lépni akkot kilép(a sezonban),vagy amikor 1 on 1 ezni akarok akkor meg indítanám de kilép :(
  • KG21
    miért kapcsolt szét?
  • zaki
    várj, mert másik ip-m van, küldöm privibe :)
  • KG21
    megyek
  • KG21
    hát elég undorító volt az a fellökéses fault, mikor ezerrel beleszáltál vkibe, még jó hogy kihagyták belőle elvégre ez nem rugby:)
  • zaki
    jaja, küldöm az ip címemet priviben, jöhetsz is!
  • KG21
    Én vagyok, akar vki játszani?
  • zaki
    na, ebből sem lesz multi :P
  • zaki
    11:00-kor jövök :)
  • bodesz
    jön valaki mecsezni neten?
  • air23
    na megyek folytatom a ligát.
  • air23
    jó de tavaly volt direkt lökés is, nem csak ez :)
  • air23
    sajnos még nem tartok ott :) valami 14 meccsnél járok asszem
  • air23
    hát lehet hogy ez az de ilyet csinált tavaly kétszer is :)
  • KG21
    fura hogy nem találod, mert ugyanúgy playcallingot kell nyomni röviden az int faulthoz, mint tavaly.
  • donpedro
    Igen vannak, bár nem túl hosszúak, viszont marha jók. Eddig amit láttam, az a díjátadás, új szerződés aláírása, egy játékos szabadlistára tétele, training (camp), és a megvásárolható segítségek közül, amikor megvettem az új öltözőt, akkor is nyomott egy rövid animot. Viszont a nagydöntő megnyerése után elég gyér anim van, rövid is, szar is.

Ettől függetlenül azt kell mondjam, hogy marha jó a játék, a comeback script ellenére. Úgy néz ki, hogy van néhány trükk, amivel ezt is ki lehet iktatni, pl. ha 10 pont körüli az előnyöm, akkor nem lehet zsákolni, mert tuti elkúrja, sima d-vel viszont sokszor bemegy. Szintén gyakrabban találnak be a fiúk, ha nem próbálok a palánk alá betörés után azonnal ziccert dobbni, hanem várok pár tizedmásodpercet, és csak utána dobom el.

Ami nem tetszik: a testsúlyokat általában jól ítéli meg a gép, de ha nagyon akarja, akkor a kosárra törő Iverson is simán fellöki Duncan-t, és bedobja emberrel együtt.

Rohadtul idegesítő, hogy én egyáltalán nem tudom blokkolni a gép triplakísérleteit, ellenben ők 4-5 méterről berepülve is betakarnak. Ráadásul ezen a beállítások módosítása sem segített, hiába vettem lejjebb az AI blokk-képességét, így is megcsinálja.

Persze, ha ezek nem lennének benne, és nem lenne comeback, akkor idővel elég unalmas lenne a single player, mivel, mindig mindenkit meg lehetne verni 30-40 ponttal, all-star fokozaton. (Én ezen játszok, és bár az első 3 meccsemből 2-t buktam, azóta viszont sorozatban kb. 15 győzelem, azóta nem kaptam ki.)
  • FiReBoY
    Van...
  • BBking
    Kicsit gyakorlok,megszokom az irányítást,aztán lemosok mindenkit!!!!
  • FrezeR
    vannak kis videó bejátszások a dinasty módban? amikor átadják az mvp dijat meg ilyenekre gondolok:) mert erről is voltak képek, csak nem vagyok biztos benne hogy a pc-s verzióban is bele rakták e. ezért kérdezem
    köszi
  • bodesz
    mivel ez az
  • air23
    ilyet csinált az all star meccsen is :)
  • bodesz
    tudtatok olyan igazi tmac es zsákolást amit a palánlákról paszolja magának :D
    pl így:
  • zaki
    engem nem zavar, hogy nagy lett a gép, nem úgy, mint a modemeseket :P
  • air23
    ó bazz.. nem méretezi be alapból 800*600 ra?? .. sry.. na hívok egy admint..
  • air23

a hármasokra sajnos már nem maradt idő :( de a 930 dyn pont egy meccs alatt szerintem azért nem rossz :)