NBA Live 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helló Zaki!
Bocsi de nem!!!Azért köszi!
Biztos nagyon elvertél volna,mert én csak most kezdtem el játszani vele!Már régóta megvolt,de nem játszottam vele!Csak Fifaztam!Mégegyszer is köszi!
Üdv:Roni
Bocsi de nem!!!Azért köszi!
Biztos nagyon elvertél volna,mert én csak most kezdtem el játszani vele!Már régóta megvolt,de nem játszottam vele!Csak Fifaztam!Mégegyszer is köszi!
Hellósztok!
Lenne egy nagy kérésem, kérdésem!
Az NBA 2004-hez van valakinek magyarosítása?
Nagyon fontos lenne!
Elõre is nagyon köszönöm!
Lenne egy nagy kérésem, kérdésem!
Az NBA 2004-hez van valakinek magyarosítása?
Nagyon fontos lenne!
Elõre is nagyon köszönöm!
eset=este
Csak eset 8 után érek rá...
Na nagyon régen multiztam vki jöjjjjjjjön multizni velem
15 percig válok válaszra
15 percig válok válaszra
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
hát FBL-ben Grant Hill is keményen nyomja, uhogy bizakodhatsz😉
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Szóval Alonzo M. kiesett 😞 Pedig õrá építettem a Nets-et. Ez van amikor valaki lemarad a hírekben. Ezek szerint az FBL-ben már nincs is benne vagy ott még a régi csapat indul? Bár a játék élményén ez mit sem változtat 😉
Egy jól sikerült elzárás után azért szépet lehet húzni - még a játékban is 😊
FBL-ben direkt fel lett húzva a centerek blokkja 80 fölé, hogy a sok zsákolókirály hozzászokjon a normális, tempódobásoka épülõ játékhoz. Én már meg sem merem felállt védelem ellen nyomni azt a gombot, inkább tempó, még a gyûrû alatt is😉
Vagy egy jól blokkoló játékos, mint pl. KG, vagy Shaq. Rögtön leszokik az állandó zsákolásról 😊))))
Amúgy valamikor én is rengeteget zsákolok, leginkább akkor, amikor a kinti dobások nagyon nem mennek. Amúgy én úgy figyeltem meg, hogy ha a game elején elég sokat kihagysz távolról, akkor utána ha meggebedsz akkor sem tudsz távolról sok pontot szerezni. Na ilyenkor jön jól a zsákolós technika. A tavalyihoz képest az idei sokat segít ennek a technikának, elég hozzá egy jól betörõ játékos, és nyomogathatod az agresszív támadást, majd mehet is a zsák.
A tavalyiban sokkal nehezebb volt betörni a palánk alá. Ebben szerintem könnyebb lett az idei. De az hogy másik bill-en van a zsákolás az hatalmas ötlet volt szerintem.
Na bocs a sok pofázásért, léptem is 😊)))
Amúgy valamikor én is rengeteget zsákolok, leginkább akkor, amikor a kinti dobások nagyon nem mennek. Amúgy én úgy figyeltem meg, hogy ha a game elején elég sokat kihagysz távolról, akkor utána ha meggebedsz akkor sem tudsz távolról sok pontot szerezni. Na ilyenkor jön jól a zsákolós technika. A tavalyihoz képest az idei sokat segít ennek a technikának, elég hozzá egy jól betörõ játékos, és nyomogathatod az agresszív támadást, majd mehet is a zsák.
A tavalyiban sokkal nehezebb volt betörni a palánk alá. Ebben szerintem könnyebb lett az idei. De az hogy másik bill-en van a zsákolás az hatalmas ötlet volt szerintem.
Na bocs a sok pofázásért, léptem is 😊)))
jah ez újoncszindróma, a gép ellen ezt szokják meg, de egy hatékony zónavédekezés segít az ilyenek ellen.
az már ugyan vissza nem tér az tuti, örül, hogy túléli ezt a betegséget, vmi 70%-ban belehalnak...
köszi én is, Üdv
máááá megint... 😞((
Zakival gond nélkül végignyomtuk. nem tudom miért akad szét, és miért pont egy kircsi zsáknál
Zakival gond nélkül végignyomtuk. nem tudom miért akad szét, és miért pont egy kircsi zsáknál
Sajnos már megint megszakadt! Mostmár mind1, majd legközelebb! Köszi a meccset, jó volt nagyon!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
mindegy, megyek
... amúgy hova tünt a. mourning a netsbõl???
megpróbálhatjuk. Nálad is szaggatottan megy?
érdekes, hogy minden proggi normális fut, de ez szaggat az 512k-n. (AmericasArmy, CoD, UT2004 simán fut, akadás nélkül a neten...)
megszakadt... kiírta, hogy folytatom-e a cpu ellen... pedig vezettem 😞 😉
hát ez mééé szakadt meg?
nem árt a gyakorlás 😊 ip?
azért az uccsó lepattanóért kááár 😉
OK, jó volt 😊
van ICQ-d?
EEEEZ nagy meccs volt 😊
Én vhogy mindig rosszkor jövök, mert sosincs itt senki se! ;(
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12