NBA Live 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tuti nem én voltam, én most játszok elõször!
Sokat játszottál már? Vannak jó játékosok?köszi a meccset, de nekem úgy rémlik, hogy játszottam már neten egy vcarter nevezetû csávesszel, na mind1 😊
de az voltam, nem azt mondom, hogyha gyakoroltam volna mondjuk naponként 1-2 meccset, akkor nem kaptam volna ki, de tényleg, most nagyon sajt voltam
Nem voltál annyira gyenge és nekem is van még mit tanulnom... 😊
OK, majd legközelebb lejátszuk...
Elõször játszottam on-line! De tetszett!
Elõször játszottam on-line! De tetszett!
vazze, legalább 1-5-2 hete nem játszottam, meg is látszott rajtam, olyan gyenge voltam, mint az algopirin
miért léptél ki???
ok
vki multi?
G.Freeman!
Jelentkeztem a B ligába, de még mindig nem kaptam semmiféle megerõsítést vagy visszajelzést!
Ráadásul így lekéstem már arról a csapatról is, amelyiket eredetileg szerettem volna (Detroit), pedig amikor kitöltöttem a jelentkezést, még szabad volt...
Jelentkeztem a B ligába, de még mindig nem kaptam semmiféle megerõsítést vagy visszajelzést!
Ráadásul így lekéstem már arról a csapatról is, amelyiket eredetileg szerettem volna (Detroit), pedig amikor kitöltöttem a jelentkezést, még szabad volt...
és most?
[URL}http://fbl.jatekok.hu
Bocsi, nem voltam itthon, esetleg egészen késõ este, vagy holnap délután lenne jó.
bocs, innen
donpedro! nem nyomunk elõszezont? gyere pls majd icqra
Védekezésnél a block része van eltúlozva.Nálam vagy sikerül a slam,vagy block
Én már régen abbahagytam a szezont a csalások miatt, majdnem a gamepadom bánta, de nem ér még annyit sem ez a játék! Állandó zsákoláskimaradások zsinórban többször is, a gép erre dob egy triplát faltal együtt, támadásnál nem oda megy a passzom, ahová szeretném, az én távoli dobáskísérleteim zöme kimarad stb..
Nekem 9500Pron van de tökéletesen müxik.
All-Star-on már frankón megy.a NY-al elkezdtem 1 szezont,5-bõl 5-öt nyertem is,de mihejst felrakom sperstarra úgy csal mint én az iskolapadba.Az összes 3-ast bebassza faultosan meg min 2 emberrõl.Visszavettem,mert szeretem a billentyûzetemet.
Azt nem is emlitettem mer az egy külön kategoria..
Wally gyerek is elvileg három pontos dobo 4-szer probáltam
3-szor üresen egyszer nem ment be...
Akko faltok is..Na mind1 probáljuk a jot nézni a játékba
Wally gyerek is elvileg három pontos dobo 4-szer probáltam
3-szor üresen egyszer nem ment be...
Akko faltok is..Na mind1 probáljuk a jot nézni a játékba
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Bazz hogy ki tud akasztani ez a game...a hülye csalásaival...
ILyenek h üresbe zsákolást kihagy meg ziccert...tuloldalt meg minden alley-up...na mondom fasza..
Ha nagyon összesezdem magam még csalással is tok nyerni csak má idegesitö
ILyenek h üresbe zsákolást kihagy meg ziccert...tuloldalt meg minden alley-up...na mondom fasza..
Ha nagyon összesezdem magam még csalással is tok nyerni csak má idegesitö
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
😊 van mikor csak sebtapasz van a neve mellett, de az energia csíkja normális. akkor be lehet rakni 😊
általában meccs közben azért még vissza lehet hozni a játékosokat. 1 negyed után vagy valami ilyes ha nem sérül le brutálisan, csak lightosan.
egnap beleraktam z új saphire ati radeon 9800 pro m, de szr lett a game vele. mármint az ingame grafikát elbszta. nem láthatóak a játékosok, stb. VAalaki használja az nba live ot ilyen kártyával? (gondolom nba live reinstall segít rajta, csak érdeklõdök)
Vegyétek vissza az injured qualityt vagy mit.
ehh azt én is utálom, egyszer már jártam így. Túl sérülékenyek a játékosok, ez már túlzás hogy minden 2. meccsen megsérül vki.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
amúgy az imént én is ezt tettem az nfs-el uhogy nem vagyok különb😛
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600