NBA Live 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aha, de már a meccs végét vártam, mert mondom közöm nem volt hozzá, legszívesebben kikapcsoltam volna a játékot, mint Ruffi
még jó, hogy nem tudok a ligába jelentkezni, ha még a Lakerssel sem tudok mit kezdeni, nemhogy egy miamival, vagy egy Golden State-tel
amúgy meg nem tetszett hogy a végén eldobáltad egészpályáról.
Én ha sokkal kapok is ki, mindig becsületesen végighajtom a meccseim
Én ha sokkal kapok is ki, mindig becsületesen végighajtom a meccseim
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
hát pedig a ligában így szoktuk nyomni és bocs de nincs kedvem eltunyulni a starter fokozaton, mert még hozzászokok😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
kösz a meccset, de én még egyszer nem fogok játszani superstaron, meg se tudtam szinte mozdulni, közöm nem volt a játékhoz
késöbb nem lehetne??
fél 1 körül esetleg?
fél 1 körül esetleg?
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
De szemét vagy...ez a szar kiirta h szabálytalan müveletet hajtot végre...meghajto hibakeresést kellett cisnálnom akko restart boot után lemetn a kék képernyövel a lemezellenörzés most inditott ujra...Most erröl én rohattul tehetek😞((
Bocs elírtam: .....,ahányfata stílusu ember ellen játszol.
Ha multíban játszik az ember,akkor annyi fajta képpen kell játszani a csapattal,ahányfajta emberrel vagy.Mindenkinek más a stílusa!Nem feltétlenül csal a gép.Maximum mákja van.
Mondjad.
BODESZ! UGORJ FEL LÉCI ICQ-RA MERT HOLNAP ELMÉLETILEG VELED JÁTSZOK AZ ELSÕ FORDULÓBAN!!!
ILLETVE DONPEDROVAL IS SZERETNÉK BESZÉLNI EGY-KÉT CSERÉRÕL!
ILLETVE DONPEDROVAL IS SZERETNÉK BESZÉLNI EGY-KÉT CSERÉRÕL!
Na este maj nyomjuk most megyek játszok mással meg talizzok ezzel azzal
Ahh értem...most nem tom h lefeküdjek e mer 6-kor kéne kelnem ha lefekszem akko nem tok fölkelni igy anyám fog baszkurálni, ha nem fekszem le délellött 10 körül k.o leszek délután aludnom kell majd és akko nem tok találkozni a csajjal...szted melyik jobb??
azért szeretek velük lenni 😊 egyébként régebben mindig a Lakers-sel nyomtam, de hogyha nem velük tolom, akkor a Minnesotával, esetleg a Kings-sel
Minnesota??Olowokandi???garnett?? Nem elég??
AZ baj hogyha ezzel vagy és igy játszok ellened hiába ugrasztom el olowo-t garnett hátulrol betakar
AZ baj hogyha ezzel vagy és igy játszok ellened hiába ugrasztom el olowo-t garnett hátulrol betakar
ja kösz a meccseket...most má azé láttad én is elég jo százalékban blokkolom a palánk alatti dobásaid
na maj este játszunk mer most még aludnom kell reggel igy is alig fogok tudni felkelni anyám le fog baszni
Legalább szoros meccs volt...nekem tetszett összeségében
hááát még mindig voltak érdekes dolgok de legalább alley-up-jaidra figyeltem aztá rögtön steal...6kor kelek mer tesomék csináltak sütit diáknapra mer az van suliba aztá korán kell menni😞(
De talán belefér
De talán belefér