5237
-
#5035 Ne aggódj, nélküled is életben fog maradni a topic :))))) -
#5034 há ja kérdez azt vissza már nem jönne(ez a hozzászólás a topic életbenhagyása miatt lett :D ) -
#5033 ez jó... feltesz egy kérdést, aztán eltűnik, bírom az ilyet:P -
#5032 persze ha itt vagy, mert nem fogok fel órát várni -
#5031 game modes/play online/direct internet connect.
ha te akarsz lenni a szerver, akkor rányomsz a creat game-ra, és már csak meg kell várni a másikat, míg kapcsolódik hozzás.
ha te akarsz kapcsolódni a másikhoz, akkor elkéred az ip címét, és alulra beírod a címet a kis üres mezőbe, és rányomsz a join game-ra.
ha van kedved akkor lenyom6unk egy meccset -
piamania #5030 Hi!Hogyan lehet multizni a játékkal?Lédyszi írjátok le rendesen!Köszi -
#5029 na ha kitalálod a nicket akkor nem lesz sose többi semmi gáz -
#5028 megalol:DDDD -
#5027 dehogynem, a géppel -
G.Freeman #5026 "csak éppen nem tudjátok kivel hányszor hány nickell meccseztem már megtanultam a leckét és már csak 1 nickem van a bodeszen kívül azzal vagyok de leleplezni lehetlen mert azóta profi vagyok ip changet csinálok stb nem vok barom mint régen :D "
Sajnalom de ki kell hogy abranditsalak mr nagyonügyes. Eleg sokan tudjak melyik nevvel vagy most bennt, köztük en is. Es eleg 1 gyanus mozdulat es pápá... Azt ajanlom jatszal becsületesen különben nem lesz kivel jatszanod. -
#5025 régen azt hittem jó fej vagy de mára sokat változott -
#5024 Multi valaki? -
#5023 Leszedtem a legújabbat... Nincs hozzá törésed? -
#5022 Köszi... -
#5021 fraps-re keress rá google-al -
#5020 az a rinyálás amit levágtál akkor a fórumban, hogy ez a liga a mindened, meg a budiajtót is eladtátok annyira szegények vagytok, akkor is megmarad... -
#5019 bodesz: Akkor mond, hogy miről beszélgessünk! ;) -
#5018 KG21: Jó kép nagyon... Ha jól tudom, akkor Neked van olyan programod, amivel filmet lehet készíteni a játékból! Régen zsákolásokat mentettél le, ha jól emlékszem! Azt a progit honnan szedted? Nekem is kellene... -
#5017 és az a 150-50 es vagy nem tom mennyis nyerés télleg no-cheat os volt eskü -
#5016 csak éppen nem tudjátok kivel hányszor hány nickell meccseztem már megtanultam a leckét és már csak 1 nickem van a bodeszen kívül azzal vagyok de leleplezni lehetlen mert azóta profi vagyok ip changet csinálok stb nem vok barom mint régen :D -
#5015 hehe, értelmes hozzászólás egy értelmes kisfiútól -
#5014 azért dúrva, hogy néha hová felmennek ☺
-
#5013 Hát nincs valami sok sütnivalód, ha lett volna egy csöpp eszed, már rég új reget csináltál volna, de legalább megkönnyíted a dolgunkat, mindenki tudja, hogy kivel nem szabad multizni :))))) -
#5012 csaló a nagyapád te bebaszott f@sz -
#5011 el lehet húzni, mint a vaddlibák, ha nem tetszik valami. kis csaló -
#5010 menjetek má hihetettlen már minden nap multi?aha?ip?132334.324.23.432.5.253
ennyi az egész forum LOLs uncsi egy forum -
#5009 Multi valaki? -
#5008 mehet... jókor szólok én is :P -
#5007 zaki: multi? -
#5006 Multi valaki? -
#5005 http://www.sportplanet.com/nbalive/nba2004/index.shtml -
#5004 Honnan lehet letölteni a legujabb rosters patch-et?? -
#5003 Multi valaki? -
#5002 multi vki? :) -
#5001 Én meg most vagyok... -
#5000 vki multi? -
#4999 én most vagyok -
#4998 Multi valaki? -
#4997 ok, majd máskor -
#4996 Sajnos nekem most nem jó... ne haragudj!