NBA Live 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazad van, beletartozik, csak kiba idegesítõ. de ezen nem fogok veszekedni, mert azzal is csak felidegesítem magam
Ez nem lehet kifogás,ne légy gyerekes,te is tudnál 3-ast dobni ott van a Spree, meg a Wally
Most nem tudom mi a bajod,a kosárlabdába beletartozik a 3-la is.vagy nem?
na jó kössz szépen a game-t, veled még egyszer biztos nem fogok játszani, mert kezd tele lennia afaszom a 3 pontosaiddal, nem tom mi abban a játék, ha 30at küldesz palánkra, abból 15 bemegy, 1-1-be meg úgy kapnál ki, hogy az élettõl Lmenne a kedved, nemhogy az nba-tõl, habár te még ott is csak a 3 pontosakat szórnád
még nyomjuk?
nem tudom,de újból
Jó.Várlak,elküldtem az ip-met privben,egyébként ua. mint tegnap.
thx 

Ha te akarod csinálni a servert küld az ip-det.Mindegy.
Lassan fél van.siess!!
ma már nem holnap este felé (fél 8 köbö).
Valaki multi?
donpedro, bodesz, Pls ICQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😞
ezért törölte az üzidet fórumból
Houston rám szállt
ezért törölte az üzidet fórumból
Houston rám szállt
jaja, de nem fogok ott se játszani, mert nem mûködik az icq nálam, szal majd írok levelet nekik, hogy passzolok...
te jelentkeztél Hold ligájába ugye?
donpedro, bodesz, most mehetne bajnoki vmelyikõtökkel.
te várjá rolodik 8-ra😄
Mer vendégem van
Mer vendégem van
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Na Zaki fél 8-tol elverhetlek...maj csinálj servert
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
BODESZ! BAJNOKI FBLen...
GYERTEK, JELENTKEZZETEK AZ NBA BAJNOKSÁGRA !!! http://HOLD.UW.HU!! A FÓRUMBAN JELENTKEZZETEK, GYERTEK, MEGÉRI !!!
JÓ GAMEK LESZNEK!!!
JÓ GAMEK LESZNEK!!!

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
hi sraccok csináltam még december 5-én 1 roster patch et azaz a dec 5. i emberek sok ídõ volt bocs hogy még csak most linkelem be de sok dolgom volt a napokban.
na itt is van
na itt is van
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
én is köszi
jó akkor még egyet.Mehet
jólvan majd holnap akkor,pihenj.
köszi,azért kiegyenlített volt összességében.
A labdát úgy látom,hogy eldobom,akövetkezö jelenet,kép meg hogy már a félpályánál vag 1kis tulzással
De csak nálad.A Vinyl-el is játszottam és nála sem volt rossz.Úgy hogy nálad van a bibi.De a visszavágo mehet.
Valamit jó lenne már csinálnod a géppel,kurvéra kigagy,laggzik a játék