NBA Live 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hehe Dinasty módban nyomtam, és a végére olyan jó lett a csapatom, hogy az ALL-STARS gálán az EASTERN csapat 5 emberébõl 4 az én alap csapatomból van 😊
senki 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
nos valaki egy meccset?!
valaki?
én vok asdf játszunk egyet?

játszunk egyet?
nyomsz egy create gamet és te adod meg az ip-d vkinek, vagy csatlakozol egy ismert ip-hez amit ellenfeled megad neked
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
ki játszik velem egyet?
csak eredetivel lehet ugyanis ea matchup-ot játszani
Viszont direct ip-s hez nem kell cd kulcs
Viszont direct ip-s hez nem kell cd kulcs
Valaki tudja, hogyan kell a kezdõ csapatot beállítani szezonban? Illetve, hogyan lehet cserélni?
hi sraccok van 1 jó hírem a NOH a csapatom a B-ligában(FBL-ben) és már kezdek belejönni eddig 0-4 volt az eredményem de mostmár felhoztam 4-4 re tehát 50% os vagyok mostanában jó tradeket csinálok ja igen és azért jöttem mert FBL forumon már lehet jelentkezni C-ligába remélem sokan jöttök majd
FBL:FBL
FBL:FBL
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Velem játszál ne precision-el öt könnyen elvered!
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
ez lol😄DDD a csillag érdekel a lábuk alatt! Még életemben nem gondolkodtam az értelmén, gyanítom csak egy hülye csicsa, hogy a tudatlanok észrevegyék melyik a sztárjátékos

az a gáz, hgy a tuti 2-es helett inkább eldobod a hármast, ami legtöbbször nem megy be, szal kicsit sokat dobálódzol távolról
Ööö...baxxameg. Muter most szólt h menjek le a boltba. Kb 10 perc és leszek! Addig gyakorolj 

Bazinga!
nem lehet hogy egy másik partíción van az a szabad 2 giga?
jó lenne ha itt ti is azon nyomnátok, mert úgy a kóser sztem