NBA Live 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zaki: Csak én már olyan sokat szoktam itt várni néha, hogy megunom a várakozást! 😊 Nyah,mind1
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Most van valaki? Olyan 10 percig itt leszek, jelentkezzen vki, ha akar multizni!
ilyet bazz... hogyha multizni akartok, és megkérdezitek, akkor miért nem jöttök? az ember meg jönne, és most nem tudja mi a pénisz van. ilyet

valaki multy?
én nem megyek rá a büntetõkre. én játszom a játékot, az, hogy te nem jól védekezel, az már nem az én aztalom. azon meg ne vitatkozzunk, hogy kinek milyen a játék stílusa, mert amennyi ember, annyi módszer van. ha nem tetszik, ahogy játszom, akkor nem kell velem játszani, ennyi
Nem ment és kész... Akkor mit erõlködjek? Te rámész a büntetõkre, ami már egy kicsit unalmas egy idõ után! Te mezõnybõl nem is dobsz, vagy három pontost, vagy pedig be a palánk alá, 2pont + büntetõ! 😊
Annyi történt h szokásos forma...nertem 25-30-al
ez lement 2-szer..3-ik meccs 3.ik negyedbe megin 30-al mentem kidobott asztalra a játék...mondtam neki h megkajálok és mehet mégegyszer...de ö nem mer akko má nem meg minden felkapta a vizet aztá nem akar velem játszani
ez lement 2-szer..3-ik meccs 3.ik negyedbe megin 30-al mentem kidobott asztalra a játék...mondtam neki h megkajálok és mehet mégegyszer...de ö nem mer akko má nem meg minden felkapta a vizet aztá nem akar velem játszani

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
inkább maradj csendben, engem nem érdekel, hogy nyerek, vagy vesztek, mindig szívesen játszom, nem ezért nem játszom veled
Ja jo bocs...veszteni tudni kell ennyit mondok neked
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Mert ott mennyi meccs van? Nincs is most szabad csapat... ;(
Öcsém... nincs olyan hely, ahol sûrûbben szoktak multizni? Mert ez így nem kóser! 😊